Én meg egyre hülyébb vagyok
Mondjuk a székelyek most sem sok választást hagytak!
"Itt kell kimenni e!!"
Na,itten bé ereszkedünk"
Oszt vagy jösz,vagy maradsz
Az életem kevés,hogy megháláljam nekik ezeket az élményeket
'91-es volt a drága,de bizton állítom,hogy megleptem néhány mai vasat
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy egy 1000RX karbiját raktam rá ,átfúvókázva s kicsinykét nyitottam a kipun is
Párszor megkaptam,hogy "oszt ez az öreg szar hogy"
Ami jó volt ,hogy iszonyat stabil volt minden helyzetben,sebesség tartományban ,nagy ívű kanyarokban....................és még kényelmes is!
Ami rossz,hogy utálta a huplikat s a tengelytáv miatt a szűkebb kanyarokba úgy kellett belerugdosni
amúgy a titok az 5 centi szalonna
ha ez nem lenne tuti több minden törik rajtam
bár mostanában egyre kevesebbet esek, ahogy öregszem egyre jobban nem keresem a kihívásokat
Én csak beöltözve ülök motorra, bár nincs komoly cuccom: a szokásos protektorokkal ellátott cordura gönc + egy SASTEC lágy gerincprotektor a kabát hátában. Nyári, olcsó bőrkesztyű, meg egy egész tűrhető, de noname bőrcsizma. 35-40 fokban meg nem ülök motorra - nekem csak kikapcsolódás, a dögmelegben meg úgyis csak szenvednék. Ki fogtok röhögni, de a 4 héttel ezelőtti erdélyi túrám óta csak 12 km-t mentem, azt is csak azért hogy megmelegítsem a vasat olajcseréhez. Öreg papírkutya vagyok, na! (viszont nem vagyok "napelemes", sőt...)
Nekem a Ninja volt az utolsó durvább vas
Imádtam,rohadtul ment,stabil volt 260-nál is ..............mindig állt a pisztoly mikor toltam neki
De hirtelen kellett lóvé ezért mennie kellett
Vszont bármennyire is sajnáltam,tudtam,hogy így jó..............................megölt volna előbb,utóbb
Aztán jött a felismerés,hogy én nem is betonra születtem http://www.sportmotor.hu/foto/...
"csizma, térdvédő, sisak, szóval én bátrabb vagyok nálad "
Hááát,vagy hülyébb
A vigyázóról lefelé,hátul a kövesen tartani akartam egy képzettebb kollega tempóját........................ment egy darabig
Aztán estem egy qrva nagyot,na ha akkor nincs fullprotektor rajtam,akkor ma jobb kézzel rakosgatnám a bal kezemet
Akkorát estem a kövesen,hogy tuti felrobbant volna a könyököm
Utcán??...................tuti az atléta,short kombó
Meg aztán pink lila stb mind buzis szín nekem egyforma