Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem hangzik jól
Meg aztán pink lila stb mind buzis szín nekem egyforma
Akkor nem pinki
lila cica
Egészségedre ifjú hölgy!
Köszönöm István ! Az is csak víz ! Én a sörömet már az előbb megittam !
Neked is Józsi szevasz!
Én is sörözök...
Egészségetekre Nedves motorostársak ! Itt most már szakad. És tudjuk ez is víz !
Már iszom a magamét
De félek kevés lessz, mint tudjuk tita vizet igyanak az....
Jó idő volt itt is, annyi cefre lesz kellett még hordókat vennem neki lesz pálesz alamosz.
Nagyfaluba meg majd meg lehet dögleni, még1x 30fokba nem motorozok, bezzeg a rövid gatyesz+ujjatlan az nagy divat lett
Felénk Magyarországon süt a nap és megsülünk, máshol esik és fúj.
Most viszont Badacsonyban beborult mint az állat , és fent a magasban vakuznak és közben meg dübörög !!
Badacsonyban süt, lenge szellő fújdogál és közben csicseregnek !
Én meg egyre hülyébb vagyok
Mondjuk a székelyek most sem sok választást hagytak!
"Itt kell kimenni e!!"
Na,itten bé ereszkedünk"
Oszt vagy jösz,vagy maradsz
Az életem kevés,hogy megháláljam nekik ezeket az élményeket
'91-es volt a drága,de bizton állítom,hogy megleptem néhány mai vasat
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy egy 1000RX karbiját raktam rá ,átfúvókázva s kicsinykét nyitottam a kipun is
Párszor megkaptam,hogy "oszt ez az öreg szar hogy"
Ami jó volt ,hogy iszonyat stabil volt minden helyzetben,sebesség tartományban ,nagy ívű kanyarokban....................és még kényelmes is!
Ami rossz,hogy utálta a huplikat s a tengelytáv miatt a szűkebb kanyarokba úgy kellett belerugdosni
Speciel a low budget cordurak úgy szakadnak mint a nejlon zokni a lengyel piacról.
IdojarAs ellen valók.
amúgy a titok az 5 centi szalonna
ha ez nem lenne tuti több minden törik rajtam
bár mostanában egyre kevesebbet esek, ahogy öregszem egyre jobban nem keresem a kihívásokat
Én csak beöltözve ülök motorra, bár nincs komoly cuccom: a szokásos protektorokkal ellátott cordura gönc + egy SASTEC lágy gerincprotektor a kabát hátában. Nyári, olcsó bőrkesztyű, meg egy egész tűrhető, de noname bőrcsizma. 35-40 fokban meg nem ülök motorra - nekem csak kikapcsolódás, a dögmelegben meg úgyis csak szenvednék. Ki fogtok röhögni, de a 4 héttel ezelőtti erdélyi túrám óta csak 12 km-t mentem, azt is csak azért hogy megmelegítsem a vasat olajcseréhez. Öreg papírkutya vagyok, na! (viszont nem vagyok "napelemes", sőt...)
Már sokszor meglestem irigykedve...
Nekem a Ninja volt az utolsó durvább vas
Imádtam,rohadtul ment,stabil volt 260-nál is ..............mindig állt a pisztoly mikor toltam neki
De hirtelen kellett lóvé ezért mennie kellett
Vszont bármennyire is sajnáltam,tudtam,hogy így jó..............................megölt volna előbb,utóbb
Aztán jött a felismerés,hogy én nem is betonra születtem
http://www.sportmotor.hu/foto/...
Nyugodalmas Jó Éjszakát az Uraknak ! Kikapcsolok !
"csizma, térdvédő, sisak, szóval én bátrabb vagyok nálad "
Hááát,vagy hülyébb
A vigyázóról lefelé,hátul a kövesen tartani akartam egy képzettebb kollega tempóját........................ment egy darabig
Aztán estem egy qrva nagyot,na ha akkor nincs fullprotektor rajtam,akkor ma jobb kézzel rakosgatnám a bal kezemet
Akkorát estem a kövesen,hogy tuti felrobbant volna a könyököm
Utcán??...................tuti az atléta,short kombó