Én sok évvel ezelőtt segítettem a rendőrnek a hullákat kifektetni, volt három, azóta én hagyom hadd menjenek, csak akkor megyek ha -az út és forgalmi viszonyok megengedik- és akkor is csak max 120-130 -al nem többel !
sose mentem még annyival, de nem is vonz a dolog
a 60-70 tempó motorra pont elég, de ha ismeretlen vidéken megyek a 40-50 se ritka
szeretek nézelődni, nem a csíkokat figyelni az aszfalton
Úgy , hogy én tapintással állapítom meg milyen meleg , mennyi ideig bírja az ujjam ! De ez elég szr mérés! Azt viszont megállapítottam, hogy amióta nem hegesztek (CO-val) azóta eléggé lesilányodott a tűrőképességem !
Azok mindig vannak. aszondom arra van kiadásom amire kiadom, a többi meg majd alakul mint mindig...
Kettő dolog ne jöjjön a végrehajtó, vagy a minden6ó...
Estefelé bementem motorral Tapolcára, szabályosan meleg levegő volt az út felett . Azon voltam meglepődve, hogy a blokk nem is volt valami nagyon meleg !
csizma, térdvédő, sisak, szóval én bátrabb vagyok nálad
tört már borda, szegycsont szakadt pár szalag, de akkor is rohadjon meg a full protektor
ha ilyen sok szarban lehetne csak motorozni akkor inkább motorra sem ülök
utcára meg egyértelműen rövidgatya+póló, első a kényelem
Badacsonyba megérkezett a vihar szele, meg egy pár villám , a hőmérséklet hirtelen 4 fokot esett ,aztán beindított néhány riasztót a környékben qrvára élvezem a hangzavart ! Bár ahogy hallom elkezdték lekapcsolgatni !
lehet indokot találni miért is jó dolog de akkor is értelmetlen
a 60-70 tempó motorra pont elég, de ha ismeretlen vidéken megyek a 40-50 se ritka
szeretek nézelődni, nem a csíkokat figyelni az aszfalton
Kettő dolog ne jöjjön a végrehajtó, vagy a minden6ó...
tört már borda, szegycsont szakadt pár szalag, de akkor is rohadjon meg a full protektor
ha ilyen sok szarban lehetne csak motorozni akkor inkább motorra sem ülök
utcára meg egyértelműen rövidgatya+póló, első a kényelem