1137 ccm de ki számolja amúgy normál túratempóban kijött nekem 6.1-6.2 körül is 2 személlyel, 3 dobozzal, úgyhogy tényleg nem nagy kívánság, mert a motor tudja. az xx a 6. gang miatt kb 0,5 l-el eszik kevesebbet.
Nah jó de gondolom a tiéd még karbis. De azért egy 1100 ccm-es injektorostól nem lenne nagy kívánság egy 6 liter körüli fogyasztás. Mondjuk ruházott testvére el is ketyeg 5,5 l-el de abban van hatodik is ebben meg nincs. (Nah jó meg én is ha rajta ülök olyan mintha rögtön utassal lenne terhelve) De nem szidom mert imádom ahogy megy szóval miattam akár 10 litert is ehet 100-on
Az odáig rendben is van. De nekem egy porszáraz tankot teletölteni 24 liter. A szegénységjelző lámpa meg világít ha óvatosan megyek olyan 220-240 Km után (Okés ekkor még van benne olyan 5-6 liter) és ilyenkor szoktam olyan 17 liter körül újra tankolni csurig. De a lényeg akkor is hogy még óvatosban is 7 liter körül szürcsöl ha meg ereszd el a hajam van akkor nem kizárt hogy alulról nyaldossa a 10 liter. Egyszer tudtam vele 9,6-os átlagot produkálni de akkor egész nap vagy Bálványos ringeztem vagy pályán rohantam fel Budapestre.
11,5 lityis tank 72km
Igaz terepen
Direkt azt kerestem.
Pedig a killert ki se vettem
Eltünt a pink kandúr galeri
Kár érte