Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1137 ccm de ki számolja amúgy normál túratempóban kijött nekem 6.1-6.2 körül is 2 személlyel, 3 dobozzal, úgyhogy tényleg nem nagy kívánság, mert a motor tudja. az xx a 6. gang miatt kb 0,5 l-el eszik kevesebbet.
Csak tippeltem. Mondjuk akkor ő sem kis étvágyú
az FS nem karbis tesó
Nah jó de gondolom a tiéd még karbis. De azért egy 1100 ccm-es injektorostól nem lenne nagy kívánság egy 6 liter körüli fogyasztás. Mondjuk ruházott testvére el is ketyeg 5,5 l-el de abban van hatodik is ebben meg nincs. (Nah jó meg én is ha rajta ülök olyan mintha rögtön utassal lenne terhelve) De nem szidom mert imádom ahogy megy szóval miattam akár 10 litert is ehet 100-on
Gilera RC 600!
11,5 lityis tank 72km
Igaz terepen
ehhez képest az FS 16 literes volt... ritka volt a 200 is volt 160 is...
Az odáig rendben is van. De nekem egy porszáraz tankot teletölteni 24 liter. A szegénységjelző lámpa meg világít ha óvatosan megyek olyan 220-240 Km után (Okés ekkor még van benne olyan 5-6 liter) és ilyenkor szoktam olyan 17 liter körül újra tankolni csurig. De a lényeg akkor is hogy még óvatosban is 7 liter körül szürcsöl ha meg ereszd el a hajam van akkor nem kizárt hogy alulról nyaldossa a 10 liter. Egyszer tudtam vele 9,6-os átlagot produkálni de akkor egész nap vagy Bálványos ringeztem vagy pályán rohantam fel Budapestre.
Én még az életemben annyit egy tankkal nem motoroztam
Kénytelen is vagyok. Mert 250-enként kell tankolnom. Böszme nagy a malac tankja de szomjas jószág. Igényli a nafta utánpótlást.
Néha azért állj meg lazítani, úgy kb. 250 km-enként , és akkor talán nem fogsz teljesen elzsibbadni.
mit nem hallok
Dehogynem.
De nem ám napi 700-800 km után is az az egyetlen alkatrészem ami nem fáj. Minden más igen :-D
Szerintem itt senki nem gechi csak aki annak is érzi magát, na meg úgy is viselkedik folyamatosan...
A megoldás a gyari dob.
Direkt azt kerestem.
Ma hiába a füldugó, cirka 300km és őrültem hogy hallok valamit!
Pedig a killert ki se vettem
De nem is vagy süket egy-két óra motorozás után !!
Azért annyira nagyon nem vagy sperma , mint ahogy látszik nedves motorostárs!
az enyémen két ilyen hurka töltő is akad
De ge.....iiiii vagyok
Szééégyeljétek magatokat!
Eltünt a pink kandúr galeri
Kár érte