Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tankot tudtam mekkora,a csapatos üzemmód fogyasztását nem.
okos ember tudja mekkora a tank, és mennyit megy el a motor
én eddig 1x jártam úgy hogy a 24 literes tankba tankoltam 24 litert a 22:00ig nyitva tartó kúton 21:50-kor
elbasztam az összes lejt kajára aztán egy tankolás kimaradt aztán épphogy átértem magyarorszára
bár azóta 500lej mindig van tartalékba, annyiból ha nagy a baj még kurvára is marad
Haver az SP2-t kb ugyanennyit fesszab miatt az autópályán olaszban
Ha tudod, akkor nem fogy ki?
Persze én is. Különben NC-t vettem volna nem CBR-t.
Ahogy egy haverom mondta. A motor egy olyan eszköz, ami benzint alakít át adrenalinná és endorfinná. Minél több benzint eszik annál többet termel ezekből :)
Viszont kocsim Toyota Priusom van...komolyan rászoktatja az embert a szarrágásra, amikor városban 3,5-4,5literrel furikázok bekapcsolt klímával :)
A megaszopas 4,5 km tolni a motort 35 fokban mert kifogy a benya.
Szal engem érdekel.
5,5-7,5 ig terjed a fogyasztás.
Én lefosom mennyit eszik...
A ló sem szarik zab nélkül
Te jó isten, és még én rinyáltam hogy a CBR650-em 6 litert is bezabál ha húzom neki. Finomabban tolva 4,5.
Egészségedre! Én is ittam egyet !
Én meg ma gurultam egy cseppet, Pápára, holnap + megyek Veszprémbe !
5el ittam meg nem vészes.Holnap meg gurulok egy közöset az exmeraldával...
Pazarlod a drága seritalt , összekened vele a korsót , ahelyett, hogy inkább meginnád !!?
Basszus a minap vettem észre az ikejjás kórsó made in russia.
GS öccá', az én tatás, kirándulós tempómban, mindig utas nélkül, de általában nyakig felcuccolva (90-120 km/h): 4,0-4,2 liter. Eddigi legtöbb egy hónapja Erdélyben, nyélgázzal az ótópályán: 5,5 l/100 km (hüjje Multistradás házaspár után kapaszkodva, óra sz. 150-170-nel végig... .... megkértek hogy menjünk együtt ha úgyis ugyanoda gurulunk, és megkérdezték mennyi nekem a kényelmes tempó (max. 130), de ők mentek elől... ) Eddigi legkevesebb: 3,6 l / 100km
Neked is Jocó! Ma rohadt meleg volt a kúrdurába.
No az a gyenge finom szőke pennaszőr dörgölje véresre az orrotokat nedves motorostársaim ! Nagyon jó közérzetet kívánok Nektek ! Csak úgy , mert miért is ne??!
Mindíg két motorral megyünk , mert rohadtul fosunk hátul mindketten !
egyikőtök szálljon le a Busáról akkor, hátha kevesebbet eszik, ha két motorral mentek
Rendezni kéne már a tartozásom felé...
Motorozgat , néha kihozza a szobából !
Szevasz Zoli! A csíkos 4.5-5.5 között de ugye ez csak kósza játékszer. Zsolesszal mi van már...
Na hali motorosok ! Mi a téma kié mennyit eszik ? Az 1100 ha csapatban megyünk , 5l alá is lemegy , ha Lacikával ketten megyünk a Busával 10plusszos !
Ennyi!!!! De a héját tessék levenni!
Különben furcsa íze lessz
Akinek van pénze majomra legyen banánra is.
mondjuk akkor 10 ezer alatt nem járt. szóval az is egy forszírozott üzemmódhoz tartozó érték volt...szélsőséges...
haver fazerje annyival evett kevesebbet,hogy reggel indulásnál én tankoltam,ő nem.elmotoroztam vele egy tank benzint és tankolnom kellett,neki még hazáig elég volt