Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5500,-
Festett gumira tellik, de egy normális, EU-s rendszámra meg sajnálja az 550 forintot (na jó, a forgalmi + 6 ezer...)
NE hergeld a népet!
Nem mond már, hogy nem húznád meg a cicafülét...
könyörgöm valaki tegyen már fel egy galériát amiben NEM ciklámen színű a motor
ha lenne új szimó és hozzá gyári minőségű alkatrészek én még most is vennék-használnék
melóba járni pecázni meg ilyenekre teljesen jó, a futómű es olyan béna, egyedül a fék ami kritikán aluli, plusz a váz elég gyenge de evvel még együtt lehet élni
amúgy a szimót pár éve elcseréltem egy 14es kerekű robogóra egy kicsit se bántam meg
Mióta egy éve a Simót felújítottam, 10826 km lett belehajtva. Sámli baj vele! Aki sokallja az vegyen biciklit ! Azzal kevesebb a baj, és olcsóbb ! Tudod, ízlések és pofonok .....!
Rendben ! Csak előtte írj, hogy fel tudjak készülni!!
Szazkorul már lehet használható olasz robikat venni,azokon van fék meg futó.
nem mondom hogy add oda kicsi pénzért....
bár a ráfordított energia másoknak kb semmit se ér
egy jobb állapotú szimó ami megbízhatóan üzemképes kb érhet 50 ezeret, az hogy miért adnak érte akár 3-5x is ennyit ezt nem értem
a szimó alapból egy nagyon jó motor volt, anno a keleti blokkból az egyetlen használható segédmotor volt
de sajna mára olyan kritikán aluli alkatrészeket kapni hozzá hogy egy szimót használni és fenntartani kb értelmét veszítette
egy minarelli blokk lényegesebben megbízhatóbb és jobb, szerelni is egyszerűbb. és ami a lényeg van választási lehetőség hogy fos alkatrészt tesz bele az ember kicsi pénzért vagy jó cuccot drágán
Hó vége felé lehetséges, hogy eryk04-el együtt majd még kiderül...
Érdeklődöm , mikor teszed tiszteletedet, mert fel kellene menni a Badacsony tetejére ! Írd meg ha várhatlak ! No meg azt a kenőanyagot amit hoztál , azt is meg kellene kóstolni ! Habár ma reggel mentem Zalaegerszegre , és 3 HELYEN meg-szondáztak !!??? Mikor én egyébként is szökőévenként ha iszom??!! De tegyék, ha nekik ezért fizetnek!
Amit én dolgoztam rajta ,no meg sok dolog cserélve is lett, nem fogom senkinek bagóért odaajándékozni !! Arról nem is szólva , hogy egy csomó tartalék alkatrészt összeszedtem hozzá Aki sokallja az vegyen olcsóbban !!! Ennyi !!
Nem lehet festeni mert nem megy át a műszakin
Na jó a talicskán befestem ződre
haver 230ért adta el az endúróját dugó lett már benne cserélve de bontatlan blokk mindenen eredeti volt, bár a festésen azért látszott a 30 év
én kb 30 ezret adtam is volna érte, de vannak tőlem idiótábbak is
Így van Józsi!
Láttam nemrég szálltam ki belőle.
De egyébként sem politizálunk a RÉDOSZ-ban meg rendes tagok vagyunk ! Igaz István??!
Minek azt festeni , hiszen fekete az magától is B + !
Latod a bejemvet?
Az már igen! Akkor én , ha egy működő használatban levőért 110-et kérek , pót-blokkal akkor az nem is sok érte !
A faccé politizáltok inkább festenétek gumit.
A HaHu-n 80.000 - 360.000 ezer között kínálják őket.
Mennyibe kerül most egy Simson S 51 ?
Az a te bajod.