Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem igazán értem mi ebben a vicces, hogy egy csapat magyar küzd egy BMW-vel..???
"Az ezerkétszáz főnyi, "elméleti" bantuhoz."

Kevesebb RTL ,több valóság!
A többivel egyetértek!
Amit simán lehet rendelettel plafon nélküli bantumennyiseggel növelni.Ha már elfogadták az ezerkétszáz.
És az egymillió bantut a szadesz-komcsi banda nevelte szavazóval.
"...a fideszben kb. annyi a vonzó ahogy a bantukhoz viszonyul..."

Az ezerkétszáz főnyi, "elméleti" bantuhoz. A "saját", egymilliónyi bantunkkal kezdhetne már valamit - azon kívül persze, hogy a lelkes szavazójukká hülyíti őket.
Szavazz rám,én biztosan csak magamnak akarok jót.
Ennyit szerintem kapnának a "Pedofilok a szabad gyerekszexért" vagy a "Pusztítsuk el a földet most" pártok is.
Pár százalék idióta mindenhol akad
Bár én most is azt mondom,hogy momentán nincs kire savazni ,a fideszben kb. annyi a vonzó ahogy a bantukhoz viszonyul,de egy része annak is csak lózung!
Az én életemben még nem volt olyan politikai erő amelyik ne CSAK és KIZÁRÓLAG a saját zsebével foglalkozott volna és elnézve a merítést félő,hogy nem is igen lesz!
Asszem 5% alatt mérik.A kutyát meg 1%-on.
Valaki alakíthatna azért olyan pártot is amiben a magyarok többségben vannak
Az elmult 4 évben egyetlen az orbán rezsim elleni érdemi akciokaat indito ellenzéki pártot láttam: LMP. Persze Sciffer A. nélkül. Még nagyon szimpi aa kuyapárt
Az Úr lehet,én nem
Az úr liberális beállítottságú,és a momo is.
Naiv vagy. Pártok nem azért kellenek, hogy valakinek az érdekében munkálkodjanak, hanem azért hogy a párt tagjai megkapják a kötelező állami támogatásokat a működésükre.
Ezek a megélhetési pártok.
A nagyobb pártok sem érted vannak, hanem a saját gazdasági érdekeikért, az hogy mint választó kicsit hízelegnek hülyítenek minket, csak a látszatdemokrácia miatt kell. Bár a baloldalnak még ez sem megy mostanában, hogy rájöjjön mit kell ígérni a népnek.
És ez párttól független. Azok a pártok már régen megszűntek, legfeljebb névleg maradtak akik nem így tettek.
Nézd csak meg. Gyakorlatilag az összes párt induló szép eszméktől vezérelt őstagságát kifúrták a politikai szerencselovagok.
Nincs kire szavazni. A következő választás azon fog eldőlni, hogy ki az aki nem engedi be a migriket.
ez a rédosz olyan mint a recska? vagy miféle dolog ez?
maradok a RÉDOSZ-nál...
hátha egyszer párttá növik ki magukat
wiki szerint ilyenek vannak parlamenten kívül, szóval van itt választanivaló
A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt
Aquila párt
Civil Mozgalom
Demokraták Pártja
Demokratikus Nemzeti Néppárt
Elégedetlenek pártja
Élőlánc
Európai Baloldal
Független Magyar Munkáspárt
Jólét és Szabadság Demokrata Közösség
Kell Az Összefogás Párt
Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt
Magyar Kalózpárt
Magyar Kétfarkú Kutya Párt
Magyar Nemzeti Rend Párt
Magyar Polgári Világbarát Párt
Magyar Republikánus Politikai Párt
Magyarországi Cigányok Fóruma - Összefogás Magyarországért Párt
Magyarországi Szociáldemokrata Párt
MCF Roma Összefogás Párt
Megújult Magyarországi Roma Összefogás Párt
MIÉP-Kisgazda Összefogás Magyarországért Párt
Modern Magyarország Mozgalom
Momentum Mozgalom
Most-Híd
Munkáspárt
Negyedik Köztársaság Párt
Nemzeti Értékelvű Párt
Nemzeti Radikális Köztársasági Párt
Népi Front
Összefogás Párt
Összefogás egy Új Magyarországért Párt
Polgári Konzervatív Párt
Sportos és Egészséges Magyarországért Párt
Szolidaritás Párt
Szociális Unió
TEMPO
Új Kezdet Párt
Új Magyarország Párt
Zöldek Szövetsége
Zöldek Pártja
Amúgy nem értem,hogy mi szükség van a momentumra?
A pride több éve,zavartalanul üzemel
A "rejtett erőforrások" köszönik szépen jól elvannak az adónkból
Az "isten ajándékai" ennyi támogatást,megemlékezést,temetőfelújítást,seggnyalást még soha senkitől nem kaptak a történelem során
A magyarok kellőképpen le vannak szarva
Szóval talán még a bantuk hiányoznak és tényleg feloszolhat a "párt"!
nem mintha az előzők nem ezt csinálták volna, sőt az igazán nagy gurítások régebben voltak
csak akkor nem vette úgy észre az ember mert 100 millából jutott a népnek 5 ennyiből tapsolt mindenki, 95 meg le lett nyúlva
most meg gyengébben csorog a zseton így a 10 millából leszednek 9.5 millát aztán a maradék párezer szarra se elég a népnek
Ne sírj,neked ott a momo.
Sajnos ez egyáltalán nem vicces, de a valóságot tükrözi... Geci ez mind, kérem szépen!
A készítők arra is figyeltek,hogy az egyik ratyika kicsit barnább legyen
Nem tudom, pedig elég sok fotót fel lehet nyomni nagy felbontásban. Régebben a nagyobb felbontás is fizetés volt, de jelképes összeg.
Mondjuk az is igaz, hogy 10 év és több ezer euro eladás után lehet már több kedvezmény jár nekem. Nem tudom.
Lehet a csomó kép volt a gond.Vagy valamit beixeltem amit nem kellett volna.kb huszonparezer amit levont volna.
Ez eléggé érthetetlen. Nekem a hirdetés ingyenes, és kb 9-10%-ot vesz le eladás után. A payplaos fizetésnél meg persze megint pár százalékot levesznek.
Összességében egy 15-%-al többért érdemes hirdetni, mint amit gondol az ember.