Gyorsan dolgozik, legyen viz a kozelben, ha meg kell allitani a reakciot. Uniform halvany grafitszurkere eszi idealis esetben, a szinerol latod, hogy "kesz". Az a sotetebb reteg meg mar nem megy sehova, nem fog a blokkban vandorolni az alupor.
En spec drotkefeznem finom bronzsortessel, de ha inkabb "pancsolnal", 5%-os sosavoldat (pl. fekete Domestos kb. felere higitva). Utobbival ovatosan, ott kell allni mellette, mert miutan megette az Al2O3-at, idovel az alunak is nekimegy.
No,boldog husvetot.Mibdenkinek.
A kicsivel raverettem,probaltam lefogni,de faszt szarakodunk,karacsony van es bejglikoma.
Jon a kovetkezo,buzi bontos,ezt az oxidot hogy szedem le legkonnyebben?
Dekli belseje,csiszolni dorzsivel faraszto,es lusta vagyok.
Nekem meg az emag-ról volt telóm 2 év garival egy év két hónaposan megmekkent én is tudtam mi a baja 😁 visszaküldtem nem tudták javítani én is visszakaptam az árát hiánytalanul 😁
Mondjuk azt észrevettem hogy egyre drágább az eMAG
5+ éve még szinte a legolcsóbb volt sok esetben ingyenes szállítással
Volt hogy egy 700 forintos usb kábelt ingyen hozott
most a pendrive az alzától jött mert sokkal olcsóbb volt mint az emagon
Alza az egyik legjobb.
Siman visszadobtak a teljes vetelarat amikor nem tudtak megjavitani a telot. 😆
Mondjuk en tudtam mi a baja,csak nem mondtam el.Csikorgattak a fogukat tuti. 😆
Kb 5 éve bojkottálni őket… ha ott találok vmit, megnézem ki az eladó… ha saját emag, akkor kuka, ha vmelyik más shop emag alatt, akkor felveszem velük a kapcsolatot, mert olcsóbb náluk. A szemközti szomszédnak egy komolyabb webshopja van, o orul az emagnak, mert a sok hülye ott vásárol, így neki hoznak plusz 8-10%-t, mint azok akkk közvetlenül tőle rendelik 😂
Nekem az emaggal csak problemaim voltak…. Volt olyan eset amit mar ügyvédhez adtam, akkor vhogy megoldódott…. Sok szar garanciális probléma… ez az eset 6 hónapig tartott…
Emagról egy esetet ismerek amikor beszopatta a vásárlót
Mondjuk nem "eMAG" szinten szoptatta
Sok éve vett ismerős egy újra csomagolt ájfónt, nem azért mert olcsóbb volt pár ezerrel hanem mert olyan szín kellett és az nem volt készleten ( első hiba)
Megjött ájfón hibátlan karcmentes öröm és boldogság
Tartott pár hónapig, aztán az ujjlenyomat olvasó behalt
Emag elvitte és azt állapították meg nem gyári az ujjlenyomat olvasó benne, ugrott a gari+ drága alkatrész- munkadíj
Szóval aki először megvette az kiszedte a gyártót és egy alis lett betéve majd vissza küldte és aki átvette ezt nem vette észre
Erről az egy esetről tudok ahol "hiba" volt az eMAG rendszerben
Nekünk a 3 ezer forintos teafőző halt meg és vissza adták az árát
A másik gagyi teafőzőt meg megjavították, futár hozta vitte
Nyugodtan lehet…. Szoktam vásárolni tőlük, semmi probléma nincs velük, vagy kiszállítás, vagy elmegy a szállítóm érte…
Ahonnan soha semmit, az az emag…
Az alza átbsszós
Keddre rendeltem a cuccot és hétfőn már hív a futár hogy hozta
Mondtam neki na báttya akkor hozzad holnap is
Ami vicces hogy ki lehetett jelölni melyik nap hozzá a futár, azt írta a dpd hozzá aztán a posta hozta 0 előzetes értesítéssel
Mondhatnók, igen. Ettől a bukástól két dolog mentette volna meg az emberünket. Egy: ha kocsival van. Kettő: ha nem körfogalomban, taknyos aszfalton fektetgette volna azt a kotlát. Te valószínűsíthetően nem feküdtél volna bele a körforgalomba, mert nem kamerának szerepelsz.
A kicsivel raverettem,probaltam lefogni,de faszt szarakodunk,karacsony van es bejglikoma.
Jon a kovetkezo,buzi bontos,ezt az oxidot hogy szedem le legkonnyebben?
Dekli belseje,csiszolni dorzsivel faraszto,es lusta vagyok.
5+ éve még szinte a legolcsóbb volt sok esetben ingyenes szállítással
Volt hogy egy 700 forintos usb kábelt ingyen hozott
most a pendrive az alzától jött mert sokkal olcsóbb volt mint az emagon
Siman visszadobtak a teljes vetelarat amikor nem tudtak megjavitani a telot. 😆
Mondjuk en tudtam mi a baja,csak nem mondtam el.Csikorgattak a fogukat tuti. 😆
A geci drága 4k tv törötten jött és azonnal kicserélték
Mondjuk nem "eMAG" szinten szoptatta
Sok éve vett ismerős egy újra csomagolt ájfónt, nem azért mert olcsóbb volt pár ezerrel hanem mert olyan szín kellett és az nem volt készleten ( első hiba)
Megjött ájfón hibátlan karcmentes öröm és boldogság
Tartott pár hónapig, aztán az ujjlenyomat olvasó behalt
Emag elvitte és azt állapították meg nem gyári az ujjlenyomat olvasó benne, ugrott a gari+ drága alkatrész- munkadíj
Szóval aki először megvette az kiszedte a gyártót és egy alis lett betéve majd vissza küldte és aki átvette ezt nem vette észre
Erről az egy esetről tudok ahol "hiba" volt az eMAG rendszerben
Nekünk a 3 ezer forintos teafőző halt meg és vissza adták az árát
A másik gagyi teafőzőt meg megjavították, futár hozta vitte
Ahonnan soha semmit, az az emag…
Keddre rendeltem a cuccot és hétfőn már hív a futár hogy hozta
Mondtam neki na báttya akkor hozzad holnap is
Ami vicces hogy ki lehetett jelölni melyik nap hozzá a futár, azt írta a dpd hozzá aztán a posta hozta 0 előzetes értesítéssel