Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a gáz füstjétől nem fullad meg senki sem a faluban.... ellenben a fa füstjétől igen
még akkor is szarabb a fa ha teljesen megújuló forrásból származik, mert a füst attól még ott van
nincs ingyen.....
ha ingyen lenne már nekem is ott lenne a tetőn még akkor is ha csak havi 200 forintot spórolnék vele
Talán annyi előnye van hogy nem füstöl, és mivel hatékonyan ég, adott fűtőérték mellett ez termeli a legkevesebb CO2-t.
Igen. És? Akkor ki a buta. Aki ingyen felrakatja, vagy aki azon fanyalog hogy "ingyen" sem éri meg?
Motoros szemmel mindig az is volt...
nincs 0 forintos
ismerős akar feltenni tőle, hallottam ezeket
olyan van hogy kilowattonként x ezer a támogatás mértéke
ami esetleg év elején ki jött volna nullára, most nem
ismerősnek 12 ezer a villany számla ehhez 2,5kw napelem cuccot tennének fel
kb egy hónapja beszéltem vele akkor mondott meki a kivitelező 400 és 600 ezer közti ráfizetést a támogatásra pontos adatot nem tud mert napi árak vannak
erre jön még egy 160 ezres pályázat írási díj
ha nem ők írják a pályázatot akkor nem szerelnek
ami a vicc
a 12 ezres villanyszámla nem lesz nulla olyan 7-8 ezer lesz utána tájolástól függően
nem lehet bővíteni, mert pont akkora invertert lehet beszerelni amekkora "kell" még úgy sem ha kifizeted a plusz költséget
szóval esély nincs arra hogy a 12 ezer jobban megközelítse a nullát
márciusig ( egy hónappal ezelőtti adat szerint)minden napjuk tele van
azt mindja a kivitelező hogy az 50% támogatás jobban megéri itt bármekkora invertert és bármennyi napelemet fel tudsz tenni és a pályázattal se kell szarakodni

plusz ha a tetőd nincs 100%-is állapotban fel sem teszik, pl eredeti tetős kádár kockákból bukik szinte mind, de ez nem a napelem hibája, de ez is plusz pénz
Jujj....nem a gondolkodás az erösséged, pedig azon kívül mást sem csinálsz...a puszta léted erösem megkérdöjelezhetö...
Nálam fával fütött bojler van (pellet kazán)
Gázzal csinált bármi minden csak nem zöld, hacsak nem bio-gázt használsz
Pont ezért jó, hogy lehet helyette gyártani újat...
Bullshit level 99.
Egyrészt a Marsi gravitáció azért nem olyan nagyon kicsi, te a világűrre vagy a Holdra gondolsz. Másrészt még alacsony gravitációban is lehet olyan edzésprogramot csinálni, ami karbantart.
Az összeomlást meg nem lehet megállítani. Az embereket egy nagyon hasznos, nagyon biztonságos, közös célt szolgáló védőoltásra sem lehet rábeszélni, nem hogy arra, hogy mondjanak le az utazásról, egyéni közlekedésről, húsról, a fogyasztói társadalom kényelmeiröl...
Bullshit. Ehhez még nagyobb buta vagy, mint a szokásos témákhoz. A Marson minden van. Víz, energia és nyersanyagok. Ami még nincs az az emberek és a technológia. ha azt odatelepíted, okos emberekkel, akkor önellátó tud tenni söt növekedésnek tud indulni, különösen hogy nincs egy 90%-ot kitevö buta ballaszt amit magukkal kellene vinniük...
Valaki ezt gyártja, eladja, felszereli... az ilyen idióták meg örülnek, hogy "ingyen van" - közben közpénzből kifizetjük vastagon... 😅
Aki nem adócsaló, az kiesik a kedvezményezetti körből... ügyesen van megcsinálva...
Ebből is látszik hogy hosszú távon ez nem neked lesz jó, lassan már ott tartunk hogy fizetnek érte hogy a házadra rakhassák. Ja, ja tudom zöldülünk, de ugye nem gondoljuk komolyan hogy ezért nyomatják.
ez nálam minimum 8 éves projekt, neked hány év alatt lett meg?
EZ MÉRT BAJ? TÖBB lesz a hely, több az oxigén stb. 😅
megin elpatkolt valami rokon?
minden nap disznót vágtok vagy mija faxnak nektek napi 250 liter fürdővíz?(kérdőjeles)
talán amikor akár néhány hónap múlva akár megháromszorozódnak az energiaárak midjá jobb lesz a megtérülése a hőszigetelésnek és a napelemnek is. Majd akkor kapkod mindenki.
most van pályázat 0 ft-ért felszerelik a házadra még csak csinálni sem kell semmit.
Bár tudom, hogy neked ez is sok, meg valakinek otthon kellene lenni legalább beengedni a szerelőket, tehát eleve meg sem éri 😂
Én akkor ájultam el a gyönyörtől, amikor Bled-Vrsic-Trieszt útvonalon mentem az Isonzó mentén.
Azt minden évben akár.
Rájöttem, ha milliárdos az ember, abban nem is az a jó, hogy nagyobb autóm lehetne, hanem az, hogy mindenhová eljutnék két keréken, vagy lakóautóval.
Az messze van. Pontosabban érteni vélem az indokodat, de amíg a legjobb dolgokat nem láttam közelebb, addig azokat részesítem előnyben.
Egyel se talalkoztam,csak egy 70 eves papival,kiraktak a temeto melle,ilyen kiulos reszre pont ahol pihegtunk,nyomta a vakert olaszul,mi meg magyarul,egy kukkot nem ertettunk egymasbol,de nagyon jo erzes volt. 😆
Eldiskuraltunk az elet ertelmerol,majd 15-20 perc utan ertejottek.
Az összes divatmajom buzi milliomos oda jár annak csak az a baja