Pont a múltkor volt valami műsorban, érdekesség képpen lett megemlítve, hogy azok a még mindig ganéval üzemelő tengerjáró hajók annyi károsanyagot bocsájtanak ki mint 50ezer!!!autó ugyanakkora távot megtéve.
lehet,hogy nem nekem van a legtöbb eszem(kezeit széttáró) csak annyit már megtanultam az életem során, ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el 😅 Ha már mlas, bogyó, ini neje befizetett adójának 1 részét magamra fordíthatom akkor miért ne tegyem(fetrengős) Ameddig Ők azon lamentálgatnak, hogy nekik megéri e addigra én felszereltettem egy napelemet, meg vettem az asszonynak 1 villanyos autót, meg csináltattam ezt-azt pályázatból csak idén 5,5 millert kaptam az Ő adójukból 😅 Mennyi is az havi szinten? Idén havonta 458 ezret kerestem ezzel és ehhez mindössze 2 pályázatot nyújtottam be. Természetesen 160 ezres pályázatíró nélkül 😂 Tehát 2x2 óra munkával annyit kerestem /adott nekem az állam/ amennyit bogyó és ini nem keres meg 1 év alatt 😂
bogyókám az én dízelautóm nem kormol (kezeit széttáró)
Hát nincs kedvem aláhasalni és csinálni a kipuffról egy képet mert az autó legközepén van alul(kezeit széttáró) De hidd el olyan tiszta 28,5 ezer km-er után ha leszopnád nem lenne kormos a szád széle 😂
Vésd már abba a kommunista, oltásrajongó, élettől félő buta fejedbe, hogy a dízel üzem ma már sokkal tisztább mint a benzines. Euró 6 ban korom már egyáltalán nincs a többi érték is jó eséllyel jobb mint a benzines szarodé(kezeit széttáró) Ha ennyire félted a környezeted, a bébifókákat és a saját életed akkor gondolkozz el azon, hogy vagy veszel egy napelemről töltött vellanyos autót vagy egy euro6 dízelt, mert sajnos a te benzimüzemed az már nem fér bele a zöldülés kategóriába(kezeit széttáró)
még most adom be , mert most futott ki a 3+3. Volt olyan lakásom amire a nyílászárok fél év alatt készültek el 😂
Azt mondja a srác,hogy normál esetben ez 2-3 hét szokott lenni(óranézegetős) Itt most semmi nem normális. Én semmilyen pályázati díjat nem fizettem kitöltöm amit ki kell, meg beszkennelem amit be kell és elküldöm(kezeit széttáró) Annyi volt a szopás, hogy május óta mióta fent van a napelem néhány dokumentum megváltozott. van amit el is töröltek. Holnap 1 valamiért felhívom Őket mert nem értem, mit írjak be de majd szépen elmondják. (kezeit széttáró) Az autós pályázatnál sem volt semmi extra azt leszámítva amit te is tapasztaltál, hogy összefosta magát a rendszer, másnapra meg kinyomták mind a 3 mrd-ot. Szerencsére résen voltam és időben be tudtam adni a pályázatot. Aki meg az augusztusira meg az októberire várt annak csöcs lett, mert az ígéretek ellenére sem nyitottak újabb pályázatot idén. A dákót bogyónak, meg neked köszönhetem. Bogyónak azért mert ő linkelte be a tesztnapot amire rá is haraptam. Neked meg azért mert az utolsó beugratós kérdést beszoptam volna ezekkel az igen-nem ekkel.(kezeit széttáró)
A feleségem nagyon szereti a kis autót de akár hová megy vele mindig megállítják és érdeklődnek 😅
Tegnap én is elszaladtam vele a dohányboltba hát megvárt a csávó amíg kijövök addig el sem ment aztán 10 percet beszélgettünk az autóról. Aztán el kellett ugranom a kisboltba kenyérért hát ugyan az volt ott is feltartottak az autó miatt 😂
most azon gondolkozom ininek milyen edzésprogramot tudnál összeállítani a marson. (gondolkodós)Mondjuk nem azt mondom, hogy meg lenne kötve a kezed de bizonyos kitételeknek meg kellene felelni az edzésprogramnak(szemeit körbeforgató) Pl. úgy kell rászabni az egyéni marsi edzést, hogy a kanapéról fel sem kel (kezeit széttáró)
már kaptam ajánlatokat burkolásra, aki meglátja a konyhát és megtudja hogy én csináltam egyből találna nekem munkát
pedig nem lett 100%-os a meló mert 50% átfedéssel meglátszik hogy görbe a csempe
jövőre úgy néz ki nem lesz szervizelős munkám lehet bevállalok egy-egy kisebb burkolási munkát hogy tudjak bojlit meg pár peca cuccot venni
nekem nem kell, ismerős szenvedett vele
10 éve még végigvittem volna, most már nem érdekel a téma
ha idejönnek és felteszik ingyen úgy hogy a kanapéról csak addig kell felkelnem amíg aláírom a szerződést akkor meggondolom, de szerintem akkor sem mert ki kell vágni a fákat az udvarról, és a fa sokkal szebb és hasznosabb mint a napelem
AMúgy egy sima fürdőszoba burkolásra is csak 1 év múlva kap az ember szakit, és 99.9% lehúzós, pedig arra még pályázat sincs.
Ezért is mondtam neked hogy simán tudnál jó melókat vállalni, mert most minden kókler is megél.
Pl. simán telepíthetnéd a napelemet ilyen lehúzósan.
Az a korhadt tető nagy eséllyel a mi életünket még kibírja ha meg letépi valami nagy szél akkor a bizti remélhetőleg megoldja tehát nekem ez egy jelentős plusz amit amúgy nem kéne kifizetnem. Valahogy a faluban nem tudom miért nincs nagy sikere ennek, vajon mi lehet az oka, hogy ennyi élhetetlen van aki nem képes ezt megugrani?
Mint mondtam, a sültgalamb nem repked a szádba. Az ingyen pénzért le kell hajolni.
Pipivel is szórakoztunk a pályázat benyújtással, de ennyit megért.
Aki lecsúszott róla az jogosan fanyalog, de aki meg sem próbálja az garantáltan nem jár sikerrel.
nem vélhetően hanem 100-ból 99,9 nem vállal már munkákat
a maradék meg lehúzós, gondolom ezért van még kapacitásuk
a linket elküldtem ismerősnek, ha kezd vele valamit akkor megírom
A nulla forintos befektetés?
Hát nincs kedvem aláhasalni és csinálni a kipuffról egy képet mert az autó legközepén van alul(kezeit széttáró) De hidd el olyan tiszta 28,5 ezer km-er után ha leszopnád nem lenne kormos a szád széle 😂
Vésd már abba a kommunista, oltásrajongó, élettől félő buta fejedbe, hogy a dízel üzem ma már sokkal tisztább mint a benzines. Euró 6 ban korom már egyáltalán nincs a többi érték is jó eséllyel jobb mint a benzines szarodé(kezeit széttáró) Ha ennyire félted a környezeted, a bébifókákat és a saját életed akkor gondolkozz el azon, hogy vagy veszel egy napelemről töltött vellanyos autót vagy egy euro6 dízelt, mert sajnos a te benzimüzemed az már nem fér bele a zöldülés kategóriába(kezeit széttáró)
Azt mondja a srác,hogy normál esetben ez 2-3 hét szokott lenni(óranézegetős) Itt most semmi nem normális. Én semmilyen pályázati díjat nem fizettem kitöltöm amit ki kell, meg beszkennelem amit be kell és elküldöm(kezeit széttáró) Annyi volt a szopás, hogy május óta mióta fent van a napelem néhány dokumentum megváltozott. van amit el is töröltek. Holnap 1 valamiért felhívom Őket mert nem értem, mit írjak be de majd szépen elmondják. (kezeit széttáró) Az autós pályázatnál sem volt semmi extra azt leszámítva amit te is tapasztaltál, hogy összefosta magát a rendszer, másnapra meg kinyomták mind a 3 mrd-ot. Szerencsére résen voltam és időben be tudtam adni a pályázatot. Aki meg az augusztusira meg az októberire várt annak csöcs lett, mert az ígéretek ellenére sem nyitottak újabb pályázatot idén. A dákót bogyónak, meg neked köszönhetem. Bogyónak azért mert ő linkelte be a tesztnapot amire rá is haraptam. Neked meg azért mert az utolsó beugratós kérdést beszoptam volna ezekkel az igen-nem ekkel.(kezeit széttáró)
A feleségem nagyon szereti a kis autót de akár hová megy vele mindig megállítják és érdeklődnek 😅
Tegnap én is elszaladtam vele a dohányboltba hát megvárt a csávó amíg kijövök addig el sem ment aztán 10 percet beszélgettünk az autóról. Aztán el kellett ugranom a kisboltba kenyérért hát ugyan az volt ott is feltartottak az autó miatt 😂
Ráadásul a kivitelezőknek is eléggé szűkös a keret alapesetben.
boy-lee
pedig nem lett 100%-os a meló mert 50% átfedéssel meglátszik hogy görbe a csempe
jövőre úgy néz ki nem lesz szervizelős munkám lehet bevállalok egy-egy kisebb burkolási munkát hogy tudjak bojlit meg pár peca cuccot venni
10 éve még végigvittem volna, most már nem érdekel a téma
ha idejönnek és felteszik ingyen úgy hogy a kanapéról csak addig kell felkelnem amíg aláírom a szerződést akkor meggondolom, de szerintem akkor sem mert ki kell vágni a fákat az udvarról, és a fa sokkal szebb és hasznosabb mint a napelem
Ezért is mondtam neked hogy simán tudnál jó melókat vállalni, mert most minden kókler is megél.
Pl. simán telepíthetnéd a napelemet ilyen lehúzósan.
Pipivel is szórakoztunk a pályázat benyújtással, de ennyit megért.
Aki lecsúszott róla az jogosan fanyalog, de aki meg sem próbálja az garantáltan nem jár sikerrel.
a maradék meg lehúzós, gondolom ezért van még kapacitásuk
a linket elküldtem ismerősnek, ha kezd vele valamit akkor megírom