Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azért hülyéztelek le, mert előre meg kell állapodni, ezt nem vitattam. Azért hülyéztelek le, mert hagyod magad lehúzni ilyenekkel. 😋
Az hogy a tető és a villanyóra kell hozzá az meg nem kérdés. Az akkor is kell ha magam fizetem, de bőséggel megéri ha hozzám vágnak egy napelemes rendszert ingyen.
Hát ja. Kurvadrága. Vennem kellett egy házat, amire lehet napelemet tenni, szóval a napelem 22millióba került 😂
Én elhiszem hogy vannak lehúzosok, különösen most az állami támogatásból, de ha nem egy korhadt tetőd van amire azért nem teszik fel mert nem bírja el, akkor keresni kell másikat. Pl. amit linkeltem, ők felteszik ennyiért, és nem kóklerek, bár vélhetően már be vannak táblázva.
Lehülyéztél az előbb, oszt' ott van benne, B+... "A benyújtás feltétele az előzetes kivitelezői megállapodás megkötése" - szóval meg kell állapodni a kivitelezővel. Ő azt mondja "lesz még fizetni való" erre te: "dehát én nem fizetek külön semmit" erre ő: "viszlát" 😂
Ja, mondtam akkor jó, ne a tetőre hanem a földre mert abból túl sok is van erre mondták, hogy csak a tetőre rakottara jár a támogatás.
Nálam volt is kint egy társulat és nincs ingyen, kapásból tetőcsere mert ugyan jó-jó, de ők erre nem teszik fel (6 guriga) a fűtés és villany sem fér bele teljesen mert hát 3 fázis kell és annak új minden stb. és a lényeg, hogy a végén egy elég szép összeget mondtak mire megköszöntem és elbúcsúztam amiért is egy kiszállási díjat ha már nem leszek ügyfél azért csengessek ki......némi vita után elmentek.
Vén hülye....
😂 😆
Már nő az 5. is.
A 4balhere mindent megmagyaráz.
Nem is,mer síkhülye.
Nem mondod, hogy hülye?! 😆
Tényleg lehet hogy az lesz...
Na jó,de te konkrétan hülye vagy.
Add el a GS-t,oszt tekerd a renyót míg van pénzed benzinre.
Ezen riveron elférek akkora mint egy vespa annak a replikája. Rendszám nélküli nagyobbat nem veszek, ne adja valaki kibassza alólam nem kell a balhé.
"Nem szellőztetni, hanem mosni kell!" 😆
nekem nem fér el a cipőm a lábtartón, plusz a térdemtől kormányozni se tudnék
aztán mintva ribancok terpeszve üldögélek rajta
1 húzással 120 volt a max de napi 200 felett többször is volt
Lehet - de én robogóra nem vágyom, csak egy viszonylag olcsó (de új) kicsike, pehelykönnyű motorkára, amivel azért még nem öngyilkosság forgalmas főúton sem bóklászni. A 125-ösök tényleg neccesek, ahhoz már nincs bennem elég kalandvágy (meg rosszak az emlékeim arról a műfajról).
csak ezt 5 év múlva nagyjából a vételáráért el tudod adni, neked meg felélt éri
sőt már a 3 év gari után a felét éri
aztán a 3 év szakszervizes szerviz kb annyi mint ha ki lenne dserélve a szíj a görgő a betétek meg csomó minden még
100at mentem a kis szarhatárral nem volt tőle semmi bajom, meg Ekecseleknek sem. 😃
egy robogó 2 nagy előnye hogy van pakoló tér és nem kell váltani
hátránya hogy úgy ülvaz ember mint a budin, a kis 50 esen ha letekerek napi 200km estére fáj a csípőm mert szarul állnak a lábaim
ezért mindenképp kibakarnám próbálni kicsit hosszabb távon ha véletlen váltanék
Dehogy teszek, olyat veszek amit csak ütni vágni kell. 😆
Meg csak tervezgetek mint Ini azt akkor nem kerül semmibe.
De ha megveszed 6-7 kilóért, új gumit és szíjat, fékbetéteket teszel rá, akkor kb. ott fogsz tartani, mint én a vadiúj, 3 garis lomommal...
Mondtam én, hogy jobb? 🤔
Rotyeszra minek váltó?
Ez a malaguti tetszik, meg kicsi pénzért van.