mindig valamivel riogatják a népet....
mindig kell valami amitől félhetünk, állítólag ez tesz éberré minket 😃
az egész rendszer a hibás, hiszen az örökös fejlődés a cél, és mint már ezerszer leírtam ez nem tartható
a vályogkunyhós-vadászós-törzsi háborús életvitellel elketyegett volna a föld élhetősége az idők végezetéig, de az ipari forradalom óta már előidéztük a végünket
nem tudom milyen faluban laksz de nálunk télen este kint olyan büdös a levegő hogy ki sem megyek, ha valaki bejön a házba akkor érzem rajta a füst szagot
amikor olcsó volt a gáz akkor ilyen nem volt
amikor gyerek voltam akkor is ilyen mocsok volt az idő, akkoriban hetekig megmaradt a hó és teli volt fekete korom szemcsékkel, ha leszedted a felső pár centit ott volt alatta a vakító fehér hó
az hogy rákkeltő azt nem tudom, de azt igen hogy túl sokáig él az ember és mindenféle baja lesz, 40-50éves kor között ha elhullana mindenki nem lenne ennyi "hiba" a szervezetbe
azért azt is meg merném kockáztatni a sok rákos eseménybe a csernobil azért betett jó pár lapáttal
De, térdig ért és megváltás volt a motorizáció és tényleg az olajfogyással riogatnak csak hát kiderült, hogy mégsem, rengeteg olajat találtak az utóbbi évtizedekben na meg a kitermelés is fejlődött.
Én ezt egy kicsit ferdítésnek érzem, biztosan van benne valami főleg ha mindent a kazánba pakolnak az emberek. De Athént nézve, ott nem nagyon kell fával fűteni, nem voltam még tehát nem tudom hogy néz ki pontosan, más hasonló mediterrán országokban én kéményt csak a grilleken láttam. Klímával vagy más villanyoss cuccal fűtenek ha van egyáltalán fűtés, most is átlagban bőven 10fok felett van a hőmérséklet, egy klíma hibátlanul fűt ilyenkor, amúgyis mindenhol van klíma 🤷🏼♂️
Itt nálunk falun meg valahogy soha sem kap el olyan légszomj mint egy nagyvárosban a kipufogógáztól
Egy időben az volt a szóbeszéd hogy a nagyobb városokban térdig fog majd érni a lószar
Aztán nem ért térdig
A 80 As évektől pedzegették hogy kb 20 évre elég a kőolaj készlet, aztán még mindig van
szerintem ez még csak a főpróba náluk(kezeit széttáró) Ha sikerül lefényképezik oszt kihajintják a 7-ről.
Szentestén a fényképek alapján építenek egy újat szerintem(kezeit széttáró)
mindig kell valami amitől félhetünk, állítólag ez tesz éberré minket 😃
az egész rendszer a hibás, hiszen az örökös fejlődés a cél, és mint már ezerszer leírtam ez nem tartható
a vályogkunyhós-vadászós-törzsi háborús életvitellel elketyegett volna a föld élhetősége az idők végezetéig, de az ipari forradalom óta már előidéztük a végünket