Na szóval a sárvédő és a teleszkóp esete a vizes aszfaltal.
Hogyan védjuk dizájnosan a rugóstagot.
Nem jött be,pedig szép a hódfarok.
Ilyen ez a popszakma,lehet mosogatni.
Lehet hogy most kinevettek ...:D de ne tegyétek.. arra lettem figyelmes hogy a hátsó teleszkópom sziszeg ha lötyögtetem a seggem rajta, most lett cserélve az első szimering és ahogy hintáztattam a motort akkor lettem rá figyelmes. Vagy a másik lehetőség hogy eddig is sziszegett csak nem vettem észre:D Mondjátok hogy Hülye vagyok és megnyugszom :D
Kíváncsi leszek mennyit megy el a s21,,a kamera a szög volt a fontos, de még keresendő a jó hely,
A kipufogó full nyitott, majd összekötővel beinditom, bár a haver fazerere felraktuk és tudott 109,3 db elt És a fazeren semmi különbség dob nélkül és M4 és dobbal
A kipu jól mutat g_area51, keményen szólhat! Ahogy olvastam vissza a kommenteket és megláttam a kamera felrakást egyből az ugrott be h annak az első kanyarba Sanyi
Gumi téren szerintem is a PP3 jobban bírja, mint a Rosso3. Tavaly egy srácot láttam pályán PP3-al és nagyon durván tudott vele menni, de szerintem a Rosso3 picivel még jobb lehet.
Tesztek alapján az én S21-em elvileg egész jól bírja majd a strapát hosszútávon, de majd kiderül. Eddig kb 300km van benne de egyre jobban bírom ahogy bekopik
itt szinte semmi nincs amihez lehetne fogni.
A kamera es a vaz kozt a leheto leg minimalisabb vastag fem cucc.
Bar avval is atveszi nemileg a vaz rezgeseit.
Remegett is ahogy mondod de ideiglenes megoldás mert amitől tartottam az beigazolodott, 1 jobbos kanyarban le is daráltam a doboz sarkát úgyhogy kell másik jó helyet keresnem
Hátad közepe is kapott?
Hogyan védjuk dizájnosan a rugóstagot.
Nem jött be,pedig szép a hódfarok.
Ilyen ez a popszakma,lehet mosogatni.
A kipufogó full nyitott, majd összekötővel beinditom, bár a haver fazerere felraktuk és tudott 109,3 db elt És a fazeren semmi különbség dob nélkül és M4 és dobbal
Gumi téren szerintem is a PP3 jobban bírja, mint a Rosso3. Tavaly egy srácot láttam pályán PP3-al és nagyon durván tudott vele menni, de szerintem a Rosso3 picivel még jobb lehet.
Tesztek alapján az én S21-em elvileg egész jól bírja majd a strapát hosszútávon, de majd kiderül. Eddig kb 300km van benne de egyre jobban bírom ahogy bekopik
A kamera es a vaz kozt a leheto leg minimalisabb vastag fem cucc.
Bar avval is atveszi nemileg a vaz rezgeseit.