Dehogy kell.Kicsit matekolni viszont igen ha nem kifejezetten a tipusra valót veszek hanem valamit amit rá kell igazítani.
Alapból a gépre tervezett dobokhoz jár egy tipusspecifikus tartólap amit az első lábtartó mögé,vagy a váz és a lábtartó közé kell tenni,nem kapcsolódik a hátsó lábtartóhoz az alsó dob,így én halál feleslegesnek tartom a gsxr lábtartó megvételét.
Az más kérdés hogy úgy ha leveszed a hátsó lábtartót az optika jobban jön ki,azért mert a hátsó lábtartót úgy tervezték hogy van mögötte dob,így furán mutat ha ott az üresség,és dögösebb is ha légiesebb a far.KB ennyi.
2007es 1050es triplára ha veszek kis dobot pl mivv gp akkor annak a rögzítése az a hátsó lábtartóhoz levételével jár? Olvasgattam visszafele jó pár oldalt olvasgattam ilyet is. Köszi!
Nekem is,ujat talaltam szettben nemetbol 4 rugoert,a regit 18 ert,itthon legyartott olyan szar hogy fogom a fejem,a georgedesign olyan vstagra gyartotta hogy megakad benne a szivacs,a helyi dekoros szaki fenyezte magat mibt a cigany kupec de a boritekban elrakott negyeves logo oldalankent 2 milit osszement,eszem faszom megall.
Ápropó.
Kérdés.
A gépes 2009-es kereklámpás.
A festés szine intense orange ami tigereké,a kormány már 2012-es fatbar.
Gáz lenne ha a matricázás már az új logo?
Ha jól tudom street re való mert a speedre nem jó legalábbis a fékkar ,így ha valakinek megkönnyítem a pénztárcáját 15.000hufal, és boldoggá tehetem fekete rövid fék és kuplung karral ár jelezze, új 2 órája van meg.igy jár aki rosszat rendel
http://www.ebay.com/itm/2-Satz...
Egyebkent szerintem is szebb az uj :) a regi tul nagy
Alapból a gépre tervezett dobokhoz jár egy tipusspecifikus tartólap amit az első lábtartó mögé,vagy a váz és a lábtartó közé kell tenni,nem kapcsolódik a hátsó lábtartóhoz az alsó dob,így én halál feleslegesnek tartom a gsxr lábtartó megvételét.
Az más kérdés hogy úgy ha leveszed a hátsó lábtartót az optika jobban jön ki,azért mert a hátsó lábtartót úgy tervezték hogy van mögötte dob,így furán mutat ha ott az üresség,és dögösebb is ha légiesebb a far.KB ennyi.
2007es 1050es triplára ha veszek kis dobot pl mivv gp akkor annak a rögzítése az a hátsó lábtartóhoz levételével jár? Olvasgattam visszafele jó pár oldalt olvasgattam ilyet is. Köszi!
Nem kerget a tatar.
Hori6125@gmail.com
Nekem is most csinált 1 tucat matricát, és én megvagyok vele elegedve
Kérdés.
A gépes 2009-es kereklámpás.
A festés szine intense orange ami tigereké,a kormány már 2012-es fatbar.
Gáz lenne ha a matricázás már az új logo?
Penteken hogy indulnank? 18:45-re az Ors Vezer terenel kell lennem :(