Ha olyan mint az abs elso sarvedo festes nélküli akkor kicsit sorjasabb,csalebb mint a gyari de kis utomunkaval jo lesz,2x felejtettem rajta a tarcsazarat.
Nos beért a generátordekli kínából olcsóért.
Első blikkre passzol,de daytonáé tehát szürkésbarna,és kínai,nem olyan szép a kidolgozása (a szinter több helyen gány) mint a gyári indiai BAOTIAN tipus de használhatónak tűnik.Verasenycélra vagy hamarba sürgősen tök tuti,de gyári jobb.
Ez lehomokoltatom és kap egy selyemfényű fekete szintert még így is sokkal olcsóbb mint egy gyári,bontott meg mind sérült.
Hát nem lett tökèletes, mèg nèha csinálja a hülyesègeit. Fent marad az alapjárat meg 2-3000 között ledadog ha rácsavarom a tüzet. Viszont a futómű az pöpec lett úgyhogy a tèl folyamán megy mèg Agoèkhoz, mert ott van fèkpad meg minden.
Injektor baja van... szerintem kér még nyálat (Shark rendszer+Gianelli dob fojtás nélkül) de a gyári elektronika nem enged többet. A szerelő szerint a tünetek alapján inkább valamelyik jeladó ment el nyaralni. A környéken egyik szerelőnek sincs hozzá megfelelő háttere és szeretnék még gurulni vele az idén!
Megtaláltam már csak az egyedi térkép. Amúgy mindenképp más lesz mert a sportkipus térképek már mind jobb gyújtástérképpel vannak.
Én azért elsőnek a sima 20539-et próbálnám a helyedben. Meg összehasonlítanám az egyedivel hogy üzemanyagban van-e nagy eltérés mert általában az egyediekkel én azt vettem észre hogy sokat kapnak a mocik pedig egy jobb gyújtástérkép többet ér. Csak ügyessen :)
Sokkal jobban lép ez már így tetszik még a killer benne van de nem sokáig! Aztán rátöltöm a mivv térképet.
A fordulatszámot nézegetve most szépen szinte egyenletesen leforog akár tiltásig is nem olyan erőtlenül gondolkodva.
Első blikkre passzol,de daytonáé tehát szürkésbarna,és kínai,nem olyan szép a kidolgozása (a szinter több helyen gány) mint a gyári indiai BAOTIAN tipus de használhatónak tűnik.Verasenycélra vagy hamarba sürgősen tök tuti,de gyári jobb.
Ez lehomokoltatom és kap egy selyemfényű fekete szintert még így is sokkal olcsóbb mint egy gyári,bontott meg mind sérült.
Én azért elsőnek a sima 20539-et próbálnám a helyedben. Meg összehasonlítanám az egyedivel hogy üzemanyagban van-e nagy eltérés mert általában az egyediekkel én azt vettem észre hogy sokat kapnak a mocik pedig egy jobb gyújtástérkép többet ér. Csak ügyessen :)
Köszi!
Amúgy jól néz ki, grat! :)
A fordulatszámot nézegetve most szépen szinte egyenletesen leforog akár tiltásig is nem olyan erőtlenül gondolkodva.