Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiből jönne ez vajon haza?
Hol is vagy most?
koszi

Kuldtem mailt!
hi no ma indulas ,be indul a buli repcsi vissza a nyarba!
Kellemes unnepeket bye
Remelem, egyszer ugyanigy fog jarni o is...
Csak arra tudok gondolni hogy kiszúrta hogy külföldi vagy és a saját népét részesíti előnyben inkább Tudja a fasz hogy egyesek milyen felfogásban élnek a világon
Mondtam, leszarják ők..

De azt a mai napig nem értem hogyha lebeszéled valakivel, aki ráaadásul 250 km-ert fog utazni érte hogy eladod neki a motorod, akkor miért viszi el más az orrom elől, UGYANANNYIÉRT?
Így van!
Jaja élek és virulok Motor megvan szóval ez a lényeg
azzta szemet halmazt!
jo mocik okes oket nem bantom de hogy vannak mar tarolva durr odda baszva es ennyi , es meg igy akakrja ell addni nincs uzleti erzeke!igaz mai eladok uj ertelemben gondolkodnak "valaki ugy is meg veszi" ahogy latam par uzletben szerte a vilagban
ez most felbaszot,Na ezzert nem varnak senkire barki be jon penzt add ell is kellt
Itt vannak a képek:
de,csak nem ilyen ajándék áron...
mas motor nem volt ott elado?
Noho,hat te meg elsz? :-)
Sajnos mar nem eloszorbjartam igy Irrel...de mint mondtam, haromszorosan fizeti Ludas Matyi ezt vissza! :-D

Egybeknt lattam ott tegnap igazi ritkasagokat, delutan teszek fel kepeket!
Jóreggelt
Látod andris nem csak a magyar bassza át a másikat.Ez emberi jellem ami mindenhol megtalálható sajnos
Na hol vagytok?

Ezt nem hiszem el...tegnap felmentem anyosomert Dublinba,beugrottam az itteni TM kereskedesbe,ahol arultak azt az SM Tm-et,amirol lecsusztam.
Kivancsisagbol rakerdeztem hogy mennyiert adta el a srac?
Mondjak hogy ugyanannyiert,amit en is kinaltam!
Hat ki a faszom erti ezt?
Mert ha ramkinaltak volna,azt meg megertenem....
Na mindegy,ennyit a budos Irekrol.....
Yo reggelt fiatalsag mi ez a csond ?,
nagyon teli almot alszotok Holnaptol nem leszek, ell utazok forrosagba so majd jellentkezem addig motorozatok sokat!
Kellemes unnepeket kivanok nektek !benzint! :D so kavet!
Hooha ! bye bye
Pedig hidd el hogy basznak ra!

Ma talatam egy suzuki rm 125-ost 400(!) euroert...irtam azonnal sms-t, nem irt vissza, telefonaltam..nem vette fel,most kegyeskedik felvenni h eladta...bazdmeg4 kibaszott perccel azutan irtam neki h feladta a szaros hirdeteset! Nem baj, ezentul ott baszom at az ireket, ahol csak lehet!
nem igaz egy sms nem lehet irni te elladtam
ismeros
De a motor bizniszt beinditottam, szal ha valkinek kell motor, szoljatok...
Na elkiabaltam... Baszki, 3 honapja hirdeti, hetfon mennek erte, lebeszeljuk, erre ma reggel eladja a kocsog.. ilyenek az irek, ne bizzatok bennuk. Egykurva szot nem szolt vissza, meg jo h megkerdeztem.jo lett volna 500 km utazni a semmiert.
Kiraly!majd mehetnek a Nagy eszmecserek!asszem itt a forum on egyedul voltam 450es (idaig)