Csak arra tudok gondolni hogy kiszúrta hogy külföldi vagy és a saját népét részesíti előnyben inkább Tudja a fasz hogy egyesek milyen felfogásban élnek a világon
De azt a mai napig nem értem hogyha lebeszéled valakivel, aki ráaadásul 250 km-ert fog utazni érte hogy eladod neki a motorod, akkor miért viszi el más az orrom elől, UGYANANNYIÉRT?
azzta szemet halmazt!
jo mocik okes oket nem bantom de hogy vannak mar tarolva durr odda baszva es ennyi , es meg igy akakrja ell addni nincs uzleti erzeke!igaz mai eladok uj ertelemben gondolkodnak "valaki ugy is meg veszi" ahogy latam par uzletben szerte a vilagban
ez most felbaszot,Na ezzert nem varnak senkire barki be jon penzt add ell is kellt
Ezt nem hiszem el...tegnap felmentem anyosomert Dublinba,beugrottam az itteni TM kereskedesbe,ahol arultak azt az SM Tm-et,amirol lecsusztam.
Kivancsisagbol rakerdeztem hogy mennyiert adta el a srac?
Mondjak hogy ugyanannyiert,amit en is kinaltam!
Hat ki a faszom erti ezt?
Mert ha ramkinaltak volna,azt meg megertenem....
Na mindegy,ennyit a budos Irekrol.....
Yo reggelt fiatalsag mi ez a csond ?,
nagyon teli almot alszotok Holnaptol nem leszek, ell utazok forrosagba so majd jellentkezem addig motorozatok sokat!
Kellemes unnepeket kivanok nektek !benzint! :D so kavet!
Hooha ! bye bye
Ma talatam egy suzuki rm 125-ost 400(!) euroert...irtam azonnal sms-t, nem irt vissza, telefonaltam..nem vette fel,most kegyeskedik felvenni h eladta...bazdmeg4 kibaszott perccel azutan irtam neki h feladta a szaros hirdeteset! Nem baj, ezentul ott baszom at az ireket, ahol csak lehet!
Na elkiabaltam... Baszki, 3 honapja hirdeti, hetfon mennek erte, lebeszeljuk, erre ma reggel eladja a kocsog.. ilyenek az irek, ne bizzatok bennuk. Egykurva szot nem szolt vissza, meg jo h megkerdeztem.jo lett volna 500 km utazni a semmiert.
Mennyiből jönne ez vajon haza?