Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol van Kornél? Agyonkávézta magát?
Na ha az US kiképző hiányban van, esküszöm hogy összeállítok egy ütős dossziét, fényképekkel és megpályázok egy kiképzői állást..de komolyan
Nem baszogatnak mert multkor a rendszam sem volt fent..

Komolyan: ha jol tudom,6 honap utan be kell regelni, de nekem van nemzetkozi fuvaros ismeros, aki ad 6 havonta szmlat h a motor most lett beszallitva ;-)

Meglatjuk, ha megis itt maradunk, akkor beregelem (60.000 ft-ba kerul)
Köszi! Már úgy vagyok vele hogy akár 125-ös is jó lenne,ha akadna. Elvileg belemegy a vázba,ha valami mégsem klappol,majd belefaragtatom...
Andris!
Téged nem baszkurálnak a GG magyar rendszáma miatt?
Másik fórumon egyik ismerős srácot a hülye angolok (angol hülyék) jól megbüntették, mert nem regisztrálta be a magyar motorját, még bíróságra is kellett menjen miatta
Csaba, en is pont ezt mondom mindig: nem akarok milliardos lenni, csak elni szeretnek... Hagyjanak elni, a csaladommal lenni.
Nem is azert teszem fel ezeket a kepekt hogy nagykepuskodjek vagy hogy masoknak a szivet fajditsam.... De teny, hogy elvezem hogy sok ev utan vegre elhetek a hobbimnak... Ha szeretnek valamit megvenni a motoromra, akkor megveszem es kesz.. Ha uj kuplunglamella kell, megveszem..ha tele alarom tankolni a kocsimat, tele tankolom.. Ha hetvegenekent mototrozni szeretnek, elmegyek.... A csaladdal eldontottuk hogy januarban elmegyunk snowboardozni, hat elmegyunk... Elvezzuk az eletet, nekunk nem kell tobb..

Nem ismerem pontosan a lehetosegeidet otthon, de lehet h kint kene maradnod legkozelebb... Egy eleted van, azt elvezni kell, nem csak elni...

Szerintem elhozom a vasat, atdobom az Ohlins telot az enyemre es eladom a vasat egy kis haszonnal... Nem tudom, otthon el lehetne kerni erte kb 500-at?

Ja, es nekem is jo volt larni hogy jol ereztetek magatokat az usa-ban.. Pontosan tudom, milyen erzes...
Cső hozd el!király géP!nyaralni voltam!harmadikra lehet kint maradok.sok mindent kellene fel adnom itthon amikert évekig dolgoztam.sokan azt hiszik hogy sok pénzt akarok keresni,pedig csak élni szeretnék.ha itthon van munkám akkor több pénzt keresek mInt kint.de a pénz nem minden.jo látni ahogy vásárolgatod a gépeket!csak így tovább!szerezz egy jó nagy garázst!marciusban milyen idő van felétek?egyik ismim szeretne menni ezért kérdem.
Lehet h jobban jarnal egy komPlett, hasznalt blokkal.. Ha talalkozok egyel, szolok!
Hali!
Bár nekem nem igazán jönnek be a supermotyók,ez egész jól néz ki.
240-ért ajándék,csak nehogy pénznyelő legyen:)

Én meg tiszta letargiában vagyok,megnézettem a hengerem...hát mivel nem egyszerű a javítása,sőt többe kerülne leves mint a hús,közben nézünk bontott henger után is,ha akad,ha nem akkor javítva lesz. Ha arra gondolok hogy még erős hátszéllel is mennyibe fájhat egy új,szinte megszédülök:)
Mondjuk a gondoknak ezzel nincs vége,mert a blokk közép tömítése elfosta magát valahogy és ott szivárog a hűtővíz,szóval lehet újra széthúzatni az egészet...
De akkor talán a váltó is kap egy kis update-et,elvileg léptető villa kéne bele csak,mert a többi jó. Meg hát egy új váltótengely esetleg,mert a bordázat már szét van nyalódva rajta,és lötyög a váltókar(amit szintén szívesen cserélnék). De ez majd talán tavaszra.
Na, lebeszeltem vele, 240-ert odaadja..
...velemenyek? Annyiert megeri?
Hali!

jaja, meg dolgoznak, legalabbis en... ..de legalabb van melol, orulhetek.

Igen; le volt zarva, de jobb is mert igy ha megugrod a dombot, nem kell egybol lekanyarodni jobbra.
Jo palya , csak koves, kemeny...mint a legtobb Irorszagban.

Ido ma volt eloszor hideg: 0 fok..de napkozben meg lehet motorozni, atlag +7-8 fok van.

Hogyhogy visszajottel az amiktol? Azt hittem, annyira tetszett hogy mar haza sem mesz...

Motor megvan meg?

Tudom hogy mar all otthon ketto, de nagyon bele vagyok szerelmesedve ebbe...es kb 280.000 Ft-ert el is lenne hozhato...
Még tuti aktuális!
Hali,jobb oldali kerülő tócsák miatt lezárva?amugy mik a hírek?dolgoznak az írek?
Na mi ez a pangas mar megint?
Csabi visszajottel mar a hamburger zabaloktol?
En mostanaban minden hetvegen jarok ki vele,majd vasarnap dobok fel par kepet.
Szerintem gyújtás baja van. Egyébként nekem nagyon bevált, nagyon bír menni ha kell.
Legjobb, ne is csereld le...veri a kayabat vagy WP telokat, siman.

Mi a baja a gepnek?
Hogy vagy megelegedve vele?
Köszönöm bár most beteg. Paioli telók Poletti szelepeléssel
Meg mindig szep a motorod...jol latom, Kayaba elso telok vannak benne ?

...ha iy jobb: aznap 3x aztunk el ott...
Szégyeld magad fájdítod itt az ember szívét
Majd még meglássuk...