Sziasztok! Valaki tudna egy képet felrakni, hogy hogy néz ki egy TM MX 250-es berugó visszahúzó rugója, mert vhogy kiugrutt a helyéről és elég rondán meggörbült a vége......ja és hova kell azt egyáltalán beakasztani, mert én nem véltem semmilyen olyan helyet felfedezni a közelében ahova esetleg fixen be lehetne akasztani, mint más motoroknál :O
Köszi előre is
waaaa baszus meg olvasni is rossz volt
nem fogsz unatkozni ,meg jo hogy kiss lanyod mar tud segiteni
multkori kepen mar ugyesen butykolt meg csak 6 ora yeeee es meg csa k3 kavet ittam borzalom
Csak gyorsan feldobtam rá, a lámpa még nincsen bekötve, meg az első fékcső sem a lámpa előtt fog elmenni, hanem alatta.
Sok meló van még: kitömni a dobot, mert ki van herélve..kuplung légtelenítés..első teló szimering csere...fel kell keményíteni az eslő telót...pár küllőt kicserélni a hátsó kerékben...kell még kézvédő,hátsó indexek...
az vagyok...csak kozben alszom egy kicsit az asztalon...egyebkent lanyom velem aludt, mert beteg...allandoan fogolodik rugdos, reggel meg arra ebredtem hogy nehezen lelegzem: a laba a nyakamon volt keresztbe...lehet hogy kozelharcban jo lesz ?
Köszi előre is
En nem vennem meg...ehhez biztos nem fogsz talalni hasznaltan alkatreszt az Ebay-en..
Nézzétek meg ezt a videót ! Vélemény?
nem fogsz unatkozni ,meg jo hogy kiss lanyod mar tud segiteni
multkori kepen mar ugyesen butykolt meg csak 6 ora yeeee es meg csa k3 kavet ittam borzalom
Sok meló van még: kitömni a dobot, mert ki van herélve..kuplung légtelenítés..első teló szimering csere...fel kell keményíteni az eslő telót...pár küllőt kicserélni a hátsó kerékben...kell még kézvédő,hátsó indexek...