Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, csak hetfon teszem fel, a munkahelyi gepemen van lementve
Holnap dobok fel neked robbantott abrat.
Sziasztok! Valaki tudna egy képet felrakni, hogy hogy néz ki egy TM MX 250-es berugó visszahúzó rugója, mert vhogy kiugrutt a helyéről és elég rondán meggörbült a vége......ja és hova kell azt egyáltalán beakasztani, mert én nem véltem semmilyen olyan helyet felfedezni a közelében ahova esetleg fixen be lehetne akasztani, mint más motoroknál :O
Köszi előre is
Eloszor azt hittem hogy egy Gasgas...

En nem vennem meg...ehhez biztos nem fogsz talalni hasznaltan alkatreszt az Ebay-en..
youtube/JOTAGAS MK300 VORSCHAU
Nézzétek meg ezt a videót ! Vélemény?
Tul sot, a motor is vette siman a fokozatokat...szerelo haverom hallotta hogy mintha valamilyen erdekes hang jott volna a kuplung felol..
Ez már lehetett is "furcsa"! A kosár túlélte?
...de elotte megneztuk, miert lyan furcs a kuplungom..
Voltam vasarnap jatszani...
megnezem!
irtam mailt varom valaszod erdekelne
Sok kavetol ilyen leszel:
waaaa baszus meg olvasni is rossz volt
nem fogsz unatkozni ,meg jo hogy kiss lanyod mar tud segiteni
multkori kepen mar ugyesen butykolt meg csak 6 ora yeeee es meg csa k3 kavet ittam borzalom
Csak gyorsan feldobtam rá, a lámpa még nincsen bekötve, meg az első fékcső sem a lámpa előtt fog elmenni, hanem alatta.
Sok meló van még: kitömni a dobot, mert ki van herélve..kuplung légtelenítés..első teló szimering csere...fel kell keményíteni az eslő telót...pár küllőt kicserélni a hátsó kerékben...kell még kézvédő,hátsó indexek...
eleg utos lett
éééés megjött a lámpa is:
Én ezt úgy ismerem , hogy aki éjjel legény az nappal lepény!
Egyszer én is arra ébredtem hogy valamiért kurva nehezen veszem a levegőt...kinyitom a szemem és 10 centiről farkasszemet néz velem Cirmi
WOW uj MMA noi bajnok lesz
az vagyok...csak kozben alszom egy kicsit az asztalon...egyebkent lanyom velem aludt, mert beteg...allandoan fogolodik rugdos, reggel meg arra ebredtem hogy nehezen lelegzem: a laba a nyakamon volt keresztbe...lehet hogy kozelharcban jo lesz ?
tudod a mondast ak ieste legeny az legyen napal is