Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat nem ugyanaz az erzes...
bringara valltot,olcsobb
Nem tudom, nem ír már ide...majd felhívom jövő héten
Nekem most beszart a PS3, kell néznem valahol használtan egy másikat..

Én ezt várom nagyon:

http://youtu.be/mwywuVzrJTg
Hát ha azzal a vékony, semmilyen szakító szilárdságú dróttal tette fel...
Egyébként tény hogy az én 300-as TM-em is jobban ráz, mint a 2T motorok álltalában...szokás kérdése, legalább érzed a NYERS ERŐT..
hova tűnt faisst? motorozik még egyáltalán,nagyon rég nem hallani róla
azzta +4 fok van csoda meleg van ! megyek palyara wow de elotte kavezok
Andris nem ell felejteni jovore olasz Tm gyarba megyunk!:PP
so akinek majd kell alkatresz szoljon majd akkor
nekem lakasba ilyen en lenni beke parti az sem tudom mi ez
Call of duty mw3 ma addjak k ilondonba km sorok allnak durva most nezzem cnn
DE meg mikor fiatal voltm 13 eves koru lhaverol Volenter Laci is azzal kezte egy 80 cc igaz pehere Nemeth Kornelal volt egy csoportban so igy elso 3 ban volt bennt tm mar akkor !es meg Kamras Karcsit is anno lattam tm igaz akkor mer CR 250 foltak tobbsegben a palyan de mar akkor bizonyitot a tm onnantol keddvelem a markat
tm ek jok de volt Devnek egy versenye ahol mar drotozni kellet mindent,de ettol fuggetlenul nagyon jo helyen vegzet!
es tm jok ! de ebben tobb hasznalo szakerto van
Mit tudok rola? MOst hogy az utolso csavarig szetszedtem, mar mindent!
Ha koltozunk le akkor a kombi toyota-t eladom es veszek helyette egy diesel jeep-et ( itt nagyon olcsok), az MG kabriot, GasGas-t meg a TM-et viszem magammal!
Kornel, ha ezt a lakasodban fenykepezted , akkor jovok hozzad lakni!
Bocsi hogy csak úgy idefirkálok miket tudtok mondani a TM 2T motorokról? megbízhatóság, alkatrészeket honnan lehet venni meg ilyenek. köszi előre is
na igen egy garazs nem artana foelg sok eso miatt .
De neked mar inkabb sajat muhely kellene
cool man enduro super moto csaladi auto ,csajozos auto ,
so cool man de varj ha messz francia akkor 2 auto eladas
de franciaban tudsz endurozni,supermoto,wow
hat itt tegnap egesznap -2 es 0 fok volt
Nem ertem ez az olasz motor kialitason nem nem volt tm ?
vagy csak en nem latam ti?na majd szidtol kaptok katonai tema megint , ,
en mondtam gyertek jatszani itt a felszereles is pont 3 db Andris,gd es en de nem jottok Szid bocsi a kepert
Hát remélhetőleg januárig nem lesznek mínuszok de általában van télen 2-3 hét, amikor fagy van
Érdekes filmnek tűnik...nekem az a dokumentum film is nagyon tetszett, amikor egy egykori Amerikai tengerész találkozott Normandiában egy volt német katonával...egymást lőtték a partraszálláskor, mindketten túlélték a háborút és a filmben mesélték hogy hogy lőtték a másik fél katonáit..
Ott legalább az idő emberibb...nekünk anno mikor faterral a ház előtt az utcán cseréltünk váltót a Wartungban (mikuláskor), hozzáfagytak az anyák a fém tálcához amire lepakoltuk őket
...és még a kis kocsira is jutott időm! Bár azon még sok meló van...mondjuk nagyban javítana a helyzeten ha nem az utcán kéne szerelnem a dolgaimat..
Estéket!
Alakul az SM project, jelenleg itt tartok...már berendeltem új, SM első sárvédőt + fejidomot...