Hát ha azzal a vékony, semmilyen szakító szilárdságú dróttal tette fel...
Egyébként tény hogy az én 300-as TM-em is jobban ráz, mint a 2T motorok álltalában...szokás kérdése, legalább érzed a NYERS ERŐT..
DE meg mikor fiatal voltm 13 eves koru lhaverol Volenter Laci is azzal kezte egy 80 cc igaz pehere Nemeth Kornelal volt egy csoportban so igy elso 3 ban volt bennt tm mar akkor !es meg Kamras Karcsit is anno lattam tm igaz akkor mer CR 250 foltak tobbsegben a palyan de mar akkor bizonyitot a tm onnantol keddvelem a markat
tm ek jok de volt Devnek egy versenye ahol mar drotozni kellet mindent,de ettol fuggetlenul nagyon jo helyen vegzet!
es tm jok ! de ebben tobb hasznalo szakerto van
Ha koltozunk le akkor a kombi toyota-t eladom es veszek helyette egy diesel jeep-et ( itt nagyon olcsok), az MG kabriot, GasGas-t meg a TM-et viszem magammal!
cool man enduro super moto csaladi auto ,csajozos auto ,
so cool man de varj ha messz francia akkor 2 auto eladas
de franciaban tudsz endurozni,supermoto,wow
hat itt tegnap egesznap -2 es 0 fok volt
Nem ertem ez az olasz motor kialitason nem nem volt tm ?
vagy csak en nem latam ti?na majd szidtol kaptok katonai tema megint , ,
en mondtam gyertek jatszani itt a felszereles is pont 3 db Andris,gd es en de nem jottok Szid bocsi a kepert
Érdekes filmnek tűnik...nekem az a dokumentum film is nagyon tetszett, amikor egy egykori Amerikai tengerész találkozott Normandiában egy volt német katonával...egymást lőtték a partraszálláskor, mindketten túlélték a háborút és a filmben mesélték hogy hogy lőtték a másik fél katonáit..
Ott legalább az idő emberibb...nekünk anno mikor faterral a ház előtt az utcán cseréltünk váltót a Wartungban (mikuláskor), hozzáfagytak az anyák a fém tálcához amire lepakoltuk őket
Én ezt várom nagyon:
http://youtu.be/mwywuVzrJTg
Egyébként tény hogy az én 300-as TM-em is jobban ráz, mint a 2T motorok álltalában...szokás kérdése, legalább érzed a NYERS ERŐT..
so akinek majd kell alkatresz szoljon majd akkor
Call of duty mw3 ma addjak k ilondonba km sorok allnak durva most nezzem cnn
es tm jok ! de ebben tobb hasznalo szakerto van
De neked mar inkabb sajat muhely kellene
so cool man de varj ha messz francia akkor 2 auto eladas
de franciaban tudsz endurozni,supermoto,wow
Nem ertem ez az olasz motor kialitason nem nem volt tm ?
vagy csak en nem latam ti?na majd szidtol kaptok katonai tema megint , ,
en mondtam gyertek jatszani itt a felszereles is pont 3 db Andris,gd es en de nem jottok Szid bocsi a kepert
Alakul az SM project, jelenleg itt tartok...már berendeltem új, SM első sárvédőt + fejidomot...