Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem, vagyis a gyereknek van egy 280-as TXT Pro ha érdekel.
Lehet eladnám, mert csak a helyet foglalja.
Sziasztok!

Na, ugy nez ki hogy hetvegere lesz egy '99-es KX 250, egy 2004-es SX 250, illetve Yamaha WRP SM szett...de van meg tervezve mas gep is: Trial, pitbike, Stunt motor, alkatreszek, felszerelesek.

Kis izelito:
Óccsó triálra (~10 évesig) vevő vagyok!
Szeva Andris!

Ez komoly internetes oldal,cross,enduro.Nagyon jó ötlet,sok sikert,érdeklődőben nem lesz hiány!
Tényleg tm mx 125ccm 2000évjárat körüli mi pénz kint?
Szia,

Email: mokas75@yahoo.fr

Telefonszamom csak az itteni, kulfoldi van, az egy vagyonba kerulne, ha azt hivnad...
Heló!
Engem is érdekelne 1-2 infó.
Elérhetőséget tudnál dobni?
Szia!
Igen, cross es enduro, illetve trial motorokkal fog menni a dolog, de csak rendszam nelkuliekkel ha lehet, mert igy joval kevesebb a macera.
Angliabol es Irorszagbol kuldom haza a motorokat, alkatreszeket de ki is lehet majd erte jonni, ha valakinek ugy jo.
A szallito is megvan, az sem gond.
Januartol inditom, mar keszul az oldal. Lesz keszlet is egy bizonyos szintig, de lehet rendelni is, milyen mototr kellene.

Lesz felszereles, alkatresz, gyerek cross, enduro, felnott cross es trial is.

Igen, 5 evig boldogitottam a Legiot, orultek nekem... :-D
Andris van már valami oldal ahol lehet nézelödni? írtad, hogy cross és enduro motorokkal fogsz foglalkozni! használtakkal? be hozod külföldröl? most nézem a oldaladat fényképet, kint voltál a légioba?
Nagyon szivesen.
http://www.motoxspeed.com/mode...

125-ös vázban van 85-ös blokk.
Sajnos azóta átnyálaztam a FIM techikai szabálykönyvet, és nem engedik a 85-ben a 16-19nél nagyobb kerékméretet!
Basszus!
Pedig azt hittem hogy feltaláltam a spanyol viaszt!
Marad a 85. Tegnap szét is szedtük apró darabjaira.

Azért köszi hogy próbáltál segíteni!
Nem ertem a kerdest...marmint hogy nagy kereku, 85 ccm-es krosszgepeket?

Ha kell, tudok szerezni Tm-et olcsobban mint otthon de a hazaszallitast meg bele kell szamolnod (kb 30-50.000 Ft)...vagy hazavitetjeted te is.

Most inditok be egg internets/online endure/krosszmotor boltot, ha erdekel.
Sziasztok!

Tudja valaki hogy a TM meddig gyártott nagykerekű (21"-19") krosszmotorokat?
Esetleg tud valaki fiatalabb gépről ami eladó, vagy kipróbálható, vagy legalább megnézhető?
A fiam kezdi túlnőni a 85-öt, de még van két év lehetősége a 85-ös kategóriában. Csak mint lehetőséget tapogatózom..
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
azt hiszem ma sem fogok fazni . Boldog karacsonyt
pont buntetni akkarnak abblakom alat

Csak hogy legyen mivel megint összesaraznom a motorodat

Írtam levelet!
mailben kaptad a valaszt
Kb 30-50.000 kozott