Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Csak akartam egy regebbi KTM-emre, de vegulis lemondtam rola...

Elegge draga mulatsag...viszont lehet kapni egy kutyut, amit a bowdenre raksz ra koztesbe es sokkal konnyebb lesz tole!
Felkerült a tm új olasz honlapja!
A Képes Motoron hirdetnek egy Magura átalakítót 35000 - ér.Nézz rá , hívd fel. Írd be : magura hidraulikus kuplung , és beadja
Morgen helyes meglatas !
Te meg Francia nagykovet lettel
Sziasztok! Andris, ha jól emlékszem, régebben valamelyik motorodra berheltél hidraulikus kuplungot igaz? a kérdés az volna, hogy hol szerezted be? és mennyibe van saccper kb egy ilyen kuplung. Sajnos a kx erdőben, fák között megeszi az alkarom
Bonjour!

Na mi van, merre vagyunk, kerem szepen?

Danit vegre behivtak katonanak, Kornelt meg osszekevertek Nemeth Kornellal es elment versenyezni Kanadaba?
Nem is beszelve a tobbiekrol...
Köszi szid!
Próbáltam felvenni a kapcsolatot az említett képes-motor Tm hirdetések közt talált hirdetését,írtam neki e-mailt de nem válaszolt így semmit nem tudok.....Talán a parilla foglalkozik a motor lízingel.
wow megis volt tm csodalkoztam volna nincs egy olasz motorkialitason
http://youtu.be/EpLVc1N23nc
ezen nem csodalkozom....
meg nem jott ossze neki a uzlet!tm gyar nem hajlik az uzletre meg!
parilla.hu
Van a képes motoron a tm hirdetések közt egy kép nélküli hirdetés amelyik nem konkrét motort árul , hanem valami alkatrész boltot akar indítani meg motorokat lehet nála bérelni !? Olvassátok el , érdekes! Mondjuk az alkatrész része lehet , hogy érdekes lenne.
Sziasztok!
Itthon új Tm mx 125 érdekelne,hol tudnék vásárolni hitelre?
Ára mennyi lehet mondjuk a 2011-12 es modellnek?
Köszi.
jobban mutatot volna napozo nokel
en is!
Ilyen helyre csak akkor mennék lakni ha lehet a strandon motorozni
http://youtu.be/oRcULsW5Oss
Szar neked, Kornel!

En ide koltozok vissza jovore..
Morgen uvolto sasok :D
kave es kave es ha ell fogy iszok keosbb
kegyetlen hideg van sotet is ,par orara lesz vilagos utana 15 kor ujra sotetseg mar nem is csodalkozom Svedek egyire ridegek votkas uveg es orosz rulet a fo jatek telen
meg jo motorosok fel teszik szoges gumit es go ,persze aki jozan na ez Svedorszag Telen !
jo helyen vagyok
Nekem a GasGas-on ures dob van....
na jo ejt uvoltot a jeges medve futes be kapcsolva ero legyen veletek es a tmek es ne feledjetek hangtompitot hasznalni igy alvokat nem kelltitek fel
ja igen borosak a franciak volt erre Ell Bandinak egy jo mondasa de nem jut eszembe

Irigyjedj csak, irigykedj!

Nezd a jo oldalat: ha majd befagy a segged, johetsz hozzam bort inni es satot enni a haciendamra...
meg nem hallotad del - Franciat ell araszota a tenger ,ell leptek az idegenek,ki tort a vulkan,be csapodot egy meteor, ,
Megy a tököm!
Így is húzunk le a jó meleg dél-Franciaországba...ott az is jó lesz hogy oda mész endurózni, ahova csak akarsz...nincsenek lekerített területek, sötétzöldek...
jol teszed
baszus at megyek irben ilyen jo idddo van teged meg idde szamuzlek egy 6 honapos jegesmedve szezonra