Sziasztok! Andris, ha jól emlékszem, régebben valamelyik motorodra berheltél hidraulikus kuplungot igaz? a kérdés az volna, hogy hol szerezted be? és mennyibe van saccper kb egy ilyen kuplung. Sajnos a kx erdőben, fák között megeszi az alkarom
Köszi szid!
Próbáltam felvenni a kapcsolatot az említett képes-motor Tm hirdetések közt talált hirdetését,írtam neki e-mailt de nem válaszolt így semmit nem tudok.....Talán a parilla foglalkozik a motor lízingel.
Van a képes motoron a tm hirdetések közt egy kép nélküli hirdetés amelyik nem konkrét motort árul , hanem valami alkatrész boltot akar indítani meg motorokat lehet nála bérelni !? Olvassátok el , érdekes! Mondjuk az alkatrész része lehet , hogy érdekes lenne.
Morgen uvolto sasok :D
kave es kave es ha ell fogy iszok keosbb
kegyetlen hideg van sotet is ,par orara lesz vilagos utana 15 kor ujra sotetseg mar nem is csodalkozom Svedek egyire ridegek votkas uveg es orosz rulet a fo jatek telen
meg jo motorosok fel teszik szoges gumit es go ,persze aki jozan na ez Svedorszag Telen !
jo helyen vagyok
Megy a tököm!
Így is húzunk le a jó meleg dél-Franciaországba...ott az is jó lesz hogy oda mész endurózni, ahova csak akarsz...nincsenek lekerített területek, sötétzöldek...
Csak akartam egy regebbi KTM-emre, de vegulis lemondtam rola...
Elegge draga mulatsag...viszont lehet kapni egy kutyut, amit a bowdenre raksz ra koztesbe es sokkal konnyebb lesz tole!