Tudom hogy nagyon sznobul es nagykepuen hangzik majd, de en meg eppen az ellenkezo oldalon vagyok: 3 motor all a kertben, el kene mar adni parat... Most lecsereltem a kocsikat is, nem volt veszelytelen mutatvany, de jol kijottem belole.
Szia!
Persze,megnezem neked,sot megadom majd hogy honnan lehet jo aron szerezni es amrlyikre ramutatsz,azt lefoglalozom neked.
De a tobbit majd privat megbeszeljuk.
Multkor fogtam a fejem,lemaradtam egy 2006-os, 250-es sxf-rol, sracnak nagyon kellett volna a penz, 360.000 Ft-ert adta..
Körbenéznél nekem hogy mennyiért lehetne szerezni egy 2004 2005-ös suzuki rmz-t ? Motorom eladtam, de valami olcsó motor azért csak kéne... Egy napja nincs motorom de rosszul vagyok hogy üres a garázsom..... aludni sem tudok.....
Azt szeretném kérdezni tőled ,hogy mivel csabai vagy és jársz ki a krosszpályára , nem ismered - e véletlen a Nagy Ferit? Elég általános név , de valamikor a 90 -es években ő is közte volt annak a néhány motorosnak , akik megépítették a pályát. Itt lakott felénk , össze haverkodtunk , és most vissza költözött Csabára. Írj ide , ha tudsz valamit róla , légyszi. Biztosan kijár a pályára.Köszi
Nem könnyű mostanában motort eladni főleg így télvízidején,de én ki is tartom az árát olcsóbban nem adom,ez a moci igazán jó gép és szép állapotú is .A tm-ek pedig tényleg jó vasak,a cél 1fiatalabb lenne de persze ahoz ezt elkel adnom.Petit mindenki ismeri B.csabán,nagyon rendes srác és érti a motorszerelést rendesen.
B.csabán elég sokan vagyunk motocrossok a pályánk jó,taktikás enne sx és mx egyaránt,jó a társaság és családias a hangulat.Tavaly okt 23-án volt háziversenyünk/fakupa/elég jól sikerült 30induló volt.... krosszozol a tm-el?Be vállt a márka?
Axo:Szia!Nincs érdeklődő a tm-re elég régóta árulod már.gondolom most elég nehéz eladni bármilyen motort.Sokat jártam Békéscsabára mikor még meg volt a kawasaki klr 600-om Hadobás Peti javította a motoromat biztos ismered.Maszek gumi szerelőműhelybe dolgozik és Békéscsabai lakos.Békéscsaba nagyon szép hely szeretem oda járni.
http://youtu.be/2goj9tiZi68
Persze,megnezem neked,sot megadom majd hogy honnan lehet jo aron szerezni es amrlyikre ramutatsz,azt lefoglalozom neked.
De a tobbit majd privat megbeszeljuk.
Multkor fogtam a fejem,lemaradtam egy 2006-os, 250-es sxf-rol, sracnak nagyon kellett volna a penz, 360.000 Ft-ert adta..
Körbenéznél nekem hogy mennyiért lehetne szerezni egy 2004 2005-ös suzuki rmz-t ? Motorom eladtam, de valami olcsó motor azért csak kéne... Egy napja nincs motorom de rosszul vagyok hogy üres a garázsom..... aludni sem tudok.....
Jó,jó...tudom, mindenkinek kell a pénz, de én pl. nagyon megbántam hogy annak idején eladtam a 2T gasgas 250-esemet...
B.csabán elég sokan vagyunk motocrossok a pályánk jó,taktikás enne sx és mx egyaránt,jó a társaság és családias a hangulat.Tavaly okt 23-án volt háziversenyünk/fakupa/elég jól sikerült 30induló volt.... krosszozol a tm-el?Be vállt a márka?
Tel:06703859600
Már 2emailt dobtam neki kipufogó ügyben de válasz nem érkezett.
Esetleg telószáma meg van neked?