Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sebaj, addig gyujtok... Jo lesz a TM meg a GasGas melle...
Remélem minél előbb lesz róla videó, de csak jövő év második felétől indul a gyártás.
Saját blokk igen! Az OSSA viszonylag ismert név a triálban, a triálblokkjuk is már befecskendezős.
Mondom, tetszenek az ujitasok, de majd nezzuk meg as arat...
En lehet h benevezek egyre... Milyen blokk van benne, sajat licensz?
És akkor még az injektor nem is került szóba! Mert hogy ezen az OSSÁN kívül nem nagyon van befecskendezős 2ütemü terepmotor.
2 t - ben eddig tudtommal csak a ktm , idéntől a gas-gas és vele a fantic gyárt önindítósat. Erdélyben a hegyen délután , mikor már nem bírsz felállni , akkor életet ment az indító! De ennek az Ossa - nak a hátsó lengővilla felfüggesztése a legérdekesebb pontja ahogy összehozták a himbával - zseniális, az a kipuf meg ! nem térek magamhoz. Ilyen kipufogókat a Scarov gyárt , minden hajlítást és kúposítást igy alakítanak ki , gyönyörűek!
ooo nagyon uj es egyedi ez teny ,elso elo tesztek eredmenyei lesnek szamotevo
Szep motor, furcsa hogy a rezo az ules alatt van...de telen legalabb nem fog fazni a pocsod...
Oninditos 2T gepet mar lattam tobbet is, az viszont nagy elony...
Amikor holt faradtan alsz egy domb oldalan, a jobb labad van let, eselyed nincs berugni...vagy amikor egy iszapos pocsolyaban alsz terdig..

Kivancsi leszek az arara azert...
nem rossz info igaz azota menyit kapot ,de teny 2012 model 1,7 korul arert van ez meg melyen ar alat van tobbi orszagal szemben itt Svedben kb 2.2 kozott van ,igaz ebben a 1.7 ben benne van e a reg ado es forgalomba helyezes
Azonnal katt a totalbike.hu - ra! Ott ez a csoda :OSSA 300 enduro , 2t , önindító (ami a Tm-en még 2012-ben sem lesz), és az a kipufogó - megvan az új szerelem , erre gyűjtök!
Erre én is érdeklődtem egyszer , 50 óra volt benne akkor és újszerű , hibátlan állapotban volt. Hogy azóta mit kapot , nem tudom, Debrecenben van.
szasztok parillanal ez a gepezet azt hiszem 2008 as ennyiert 1 049 900 Ft mit gondoltok ismeros valakinek a vas?
Én egyszer kérdeztem a Parillánál , hogy ezeket a kiegészítőket miért nem hozza be , mert más ország importőrei mind árulják , de nem tudtak rá mondani semmit ,csak ,hogy nekik nincs. Akartam venni a lengővillára láncterelőt , de nincs , így inkább letördeli a gumi bütykeit és gumit kell venni.
En nem, mert krosszpalyan nincs ertelme, de jovore rakok ra ha leviszem a motort a csigazabalokhoz...ott mar csak endurozni fogok vele es hat a kornyek tele lesz sziklakkal..

Egyebkent most kapott a kicsikem uj gyurut meg kuplung lamellakat..
yo reggelt totalisan tetszik e gepezet es vedo cuc is tetszetos karbon gondolom andris te is hasznalsz ilyet?
Nincs ezen az oldalon valami emberi nyelv?
Ez a sok Cseh c meg z...
rendben van! ,
Szia küldtem egy mailt
Szerintem sem illenek , de nem volt "kedvem" 200000-ért supermoto szettet venni hozzá. És milyen jól tettem , mert mióta ez a kép készült , azóta nem volt benne és össz. 30 Km-t ment! Nem arra való ez a motor , ez enduro.
Ezek az öntött kerekek szerintem nem illenek hozzá...de a másik képen állat!
Ezek azok , csak nem sikerült egyben!