2 t - ben eddig tudtommal csak a ktm , idéntől a gas-gas és vele a fantic gyárt önindítósat. Erdélyben a hegyen délután , mikor már nem bírsz felállni , akkor életet ment az indító! De ennek az Ossa - nak a hátsó lengővilla felfüggesztése a legérdekesebb pontja ahogy összehozták a himbával - zseniális, az a kipuf meg ! nem térek magamhoz. Ilyen kipufogókat a Scarov gyárt , minden hajlítást és kúposítást igy alakítanak ki , gyönyörűek!
Szep motor, furcsa hogy a rezo az ules alatt van...de telen legalabb nem fog fazni a pocsod...
Oninditos 2T gepet mar lattam tobbet is, az viszont nagy elony...
Amikor holt faradtan alsz egy domb oldalan, a jobb labad van let, eselyed nincs berugni...vagy amikor egy iszapos pocsolyaban alsz terdig..
nem rossz info igaz azota menyit kapot ,de teny 2012 model 1,7 korul arert van ez meg melyen ar alat van tobbi orszagal szemben itt Svedben kb 2.2 kozott van ,igaz ebben a 1.7 ben benne van e a reg ado es forgalomba helyezes
Azonnal katt a totalbike.hu - ra! Ott ez a csoda :OSSA 300 enduro , 2t , önindító (ami a Tm-en még 2012-ben sem lesz), és az a kipufogó - megvan az új szerelem , erre gyűjtök!
Én egyszer kérdeztem a Parillánál , hogy ezeket a kiegészítőket miért nem hozza be , mert más ország importőrei mind árulják , de nem tudtak rá mondani semmit ,csak ,hogy nekik nincs. Akartam venni a lengővillára láncterelőt , de nincs , így inkább letördeli a gumi bütykeit és gumit kell venni.
En nem, mert krosszpalyan nincs ertelme, de jovore rakok ra ha leviszem a motort a csigazabalokhoz...ott mar csak endurozni fogok vele es hat a kornyek tele lesz sziklakkal..
Egyebkent most kapott a kicsikem uj gyurut meg kuplung lamellakat..
Szerintem sem illenek , de nem volt "kedvem" 200000-ért supermoto szettet venni hozzá. És milyen jól tettem , mert mióta ez a kép készült , azóta nem volt benne és össz. 30 Km-t ment! Nem arra való ez a motor , ez enduro.
http://www.enduromag.fr/