Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is játszottam ma egy kicsit..megjött az első sárvédőm...
itt az osszes foto a sorozatrol tok jok
http://www.michelkok.tk/
itt tok jo lehetne reszt venni ,
Xbox... Ezen behaltam...
nem a Cseh gyerek kapta a lehetoseget Peceh vagy ki arak de mintha ezt rebesgetek
ez van 2012 mx X-box csapat elere kerultem igy folyamatosan kavezhatok verseny kozben is
Arra én is kíváncsi lennék. Nagy a titkolózás. De lehet hogy csak szimplán nem találtak még megfelelő embert. Leok szép eredményeket hozott,talán a legjobbakat a cég mx részlegének. Ha jól tudom anno Puzar is húzta náluk a gázt,de ő nem tudom milyen eredménnyel. mx2-be is szervezhetnének egy potenciális embert.
Engem akart de vegulis Kornelra esett a valasztas...
Nem tudja valaki véletlen , hogy kit szerződtetett a tm 2012 - re az mx vb.- re Tanel Leok helyére?
Voltam mar hasonloan en is igy....vicces volt.
Morgen all
Ma erdekes napom lesz bo 1 ora mulva
uzleti beszelgetes Svedul,es Angol ,,
4 emberel megyek
1 Francia srac aki igen komoly francia akcetusa van
2 Sapanyol ak iszinten inkabb spanyol
3 a keddvencem olasz akki hiper sebesegel beszel
4 en aki nezz ki a fejebol de en elloszor is kavet fogok kerni
so komoly nap lesz hooha
Szia,
Mi is a baja a tiednek pontosan?
Lehet hogy tudok rajtad segiteni....
Dobj ram egy emailt: mokas75@yahoo.fr
Sziasztok!
Megnéztem én is az új TM weboldalt,egész tetszetős lett:) Úgy látom a 85-ös szöcskéjük már nincs a palettán,mondjuk elég ritka állatfaj volt eddig is. Viszont a 125-öst,144-est el tudnám viselni. Még akár a 250-est is. Inkább a matricák változtak,de ez nem is baj.

Az én motorom meg még mindig mellékvágányon van. Az elmúlt közel 2 hónapban nem volt időm hozzányúlni,csak a karburátor alkatrészeit szereztem be,hogy az mielőbb meglegyen. Próbáltam életre kelteni hogy legalább egy picit megjárassam,de nem akarta... vagy megint víz van a rezóba,vagy a hideg idő. Sajna egy ponyva alatt rostokol ebben a hidegben,nem tudom hova rakni.
Abban is csak reménykedem hogy a hengert talán meg tudják javítani,máskülönben szerintem megint egy évig csak rohadni fog az udvaron,mire összekuporgatom a pénzt egy újra.
irany del francia ! es leszunk elbaszot Franciak ott is van kave so cool estm bolt is
na igy sem latam ki irva magyart :D :D :D
ungerska Svedknel ugy lato molaszok maskep de ez termeszetes ,de hat jo pap holtaig tanul :D :D
Szebb lett, igen... De azert tehetnenek fel manualt angolul is
Úgy láttam még nincs minden feltöltve (sporteredmények , 4t manual) de jobb lett sokkal az oldal!
Van fenn magyar képviselet , csak nem Hungary , hanem Ungarn!
nagyon jok lettek ezzek 2012 tm tetszetos megoldasok ,elso lampa kicsit ktm copy csak jobb cool cool
Ok, meg ne egyel mar....
Érdeklődj a parillánál! Úgy tudom nincs nekik 12-es modell, de hozni tudnak!www.parilla.hu
nagyon jo ez a tm uj oldal jeee mar nincs magyar kepviselet az ujban vajon mert de van egy romaniai lehet olcsobb
de a Sved is meg szunt
tmracing.it - mi lenne?
Mi a link?