Arra én is kíváncsi lennék. Nagy a titkolózás. De lehet hogy csak szimplán nem találtak még megfelelő embert. Leok szép eredményeket hozott,talán a legjobbakat a cég mx részlegének. Ha jól tudom anno Puzar is húzta náluk a gázt,de ő nem tudom milyen eredménnyel. mx2-be is szervezhetnének egy potenciális embert.
Morgen all
Ma erdekes napom lesz bo 1 ora mulva
uzleti beszelgetes Svedul,es Angol ,,
4 emberel megyek
1 Francia srac aki igen komoly francia akcetusa van
2 Sapanyol ak iszinten inkabb spanyol
3 a keddvencem olasz akki hiper sebesegel beszel
4 en aki nezz ki a fejebol de en elloszor is kavet fogok kerni
so komoly nap lesz hooha
Sziasztok!
Megnéztem én is az új TM weboldalt,egész tetszetős lett:) Úgy látom a 85-ös szöcskéjük már nincs a palettán,mondjuk elég ritka állatfaj volt eddig is. Viszont a 125-öst,144-est el tudnám viselni. Még akár a 250-est is. Inkább a matricák változtak,de ez nem is baj.
Az én motorom meg még mindig mellékvágányon van. Az elmúlt közel 2 hónapban nem volt időm hozzányúlni,csak a karburátor alkatrészeit szereztem be,hogy az mielőbb meglegyen. Próbáltam életre kelteni hogy legalább egy picit megjárassam,de nem akarta... vagy megint víz van a rezóba,vagy a hideg idő. Sajna egy ponyva alatt rostokol ebben a hidegben,nem tudom hova rakni.
Abban is csak reménykedem hogy a hengert talán meg tudják javítani,máskülönben szerintem megint egy évig csak rohadni fog az udvaron,mire összekuporgatom a pénzt egy újra.
http://www.michelkok.tk/
Ma erdekes napom lesz bo 1 ora mulva
uzleti beszelgetes Svedul,es Angol ,,
4 emberel megyek
1 Francia srac aki igen komoly francia akcetusa van
2 Sapanyol ak iszinten inkabb spanyol
3 a keddvencem olasz akki hiper sebesegel beszel
4 en aki nezz ki a fejebol de en elloszor is kavet fogok kerni
so komoly nap lesz hooha
Mi is a baja a tiednek pontosan?
Lehet hogy tudok rajtad segiteni....
Dobj ram egy emailt: mokas75@yahoo.fr
Megnéztem én is az új TM weboldalt,egész tetszetős lett:) Úgy látom a 85-ös szöcskéjük már nincs a palettán,mondjuk elég ritka állatfaj volt eddig is. Viszont a 125-öst,144-est el tudnám viselni. Még akár a 250-est is. Inkább a matricák változtak,de ez nem is baj.
Az én motorom meg még mindig mellékvágányon van. Az elmúlt közel 2 hónapban nem volt időm hozzányúlni,csak a karburátor alkatrészeit szereztem be,hogy az mielőbb meglegyen. Próbáltam életre kelteni hogy legalább egy picit megjárassam,de nem akarta... vagy megint víz van a rezóba,vagy a hideg idő. Sajna egy ponyva alatt rostokol ebben a hidegben,nem tudom hova rakni.
Abban is csak reménykedem hogy a hengert talán meg tudják javítani,máskülönben szerintem megint egy évig csak rohadni fog az udvaron,mire összekuporgatom a pénzt egy újra.
ungerska Svedknel ugy lato molaszok maskep de ez termeszetes ,de hat jo pap holtaig tanul :D :D
de a Sved is meg szunt