hali,király lesz!várjuk a vidi!majd mi is csinálunk télen fóton!
Ja amugy itt válaszolok emiledre nem nagyon eröltetem a tm árulásáét.szerintem még lekoptatom róla az új gumikat a télen
Nem lesz, viszont ha jo lesz az ido vasarnap, akkor kimegyunk a kozeli homokbanyaba...havert megkertem hogy hozza a gopro kamerajat, fogunk csinalni par HD filmet, amit be akarok majd lassitani...tudod, nem onboard filmet akarok, hanem a szuk fordulokat felvenni es lelassitani...
hmmm...nem hangzik rosszul...
Akkor ha veszek egy motort, minden évben hozzám vágják a legújabb típust?
Gondolom, a régieket meg jó áron értékesítik.
Az ötlet nem rossz, ot hibádzik hogy mindez MAGYARORSZÁGON VAN, ahol azt sem tudják hogy mi az a TM...a legtöbb ember, akinek van, nem azért vette mert olyan jól ismerte, hanem mert nem ismert típus és olcsó volt,,,de kívánom neki tiszta szívből hogy menjen a kereskedése...
25.000 dugóval együtt meg ajándék...
..bár ha neked a 80-as főtengelyére lesz rárakva, nem lesz hosszú életű...nem ártana új főtengely csapágy, esetleg főtengely is...
..remelem h vasarnap jo ido lesz...hianyzik mar egy jo motorozas..
Kornel, te meg igyal KAVET...
Fotra nagyon szivesen kimennek...ha nem lennek olyan bazi messze egymastol..
Ja amugy itt válaszolok emiledre nem nagyon eröltetem a tm árulásáét.szerintem még lekoptatom róla az új gumikat a télen
Nem lesz, viszont ha jo lesz az ido vasarnap, akkor kimegyunk a kozeli homokbanyaba...havert megkertem hogy hozza a gopro kamerajat, fogunk csinalni par HD filmet, amit be akarok majd lassitani...tudod, nem onboard filmet akarok, hanem a szuk fordulokat felvenni es lelassitani...
Verseny lesz hetvegen ?
Ilyenbol, ilyet szeretnek csinalni...
En hetvegen megyek kasztnizni a kocsit + beallitom, atnezem a TM-et..aztan vasarnap csapatas egy homokbanyaban, ha jo az ido...
Most irtak hogy jonnek megnezni a GasGas-t...hmm, lehet hogy megsem lesz belole supermoto?
Akkor ha veszek egy motort, minden évben hozzám vágják a legújabb típust?
Gondolom, a régieket meg jó áron értékesítik.
Az ötlet nem rossz, ot hibádzik hogy mindez MAGYARORSZÁGON VAN, ahol azt sem tudják hogy mi az a TM...a legtöbb ember, akinek van, nem azért vette mert olyan jól ismerte, hanem mert nem ismert típus és olcsó volt,,,de kívánom neki tiszta szívből hogy menjen a kereskedése...
25.000 dugóval együtt meg ajándék...
..bár ha neked a 80-as főtengelyére lesz rárakva, nem lesz hosszú életű...nem ártana új főtengely csapágy, esetleg főtengely is...
fent van a képesmotoron hozz cucokat jó árba