Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kave na az meg lesz ,mar 6 ittam
Miert lesz unalmas?
..remelem h vasarnap jo ido lesz...hianyzik mar egy jo motorozas..

Kornel, te meg igyal KAVET...
hi holnap igyal meg egy sort helyetem is ! vilag legg unalmasabb szuletesnapom jon holnap waaaa
Ha fázok, majd felveszek egy jegesmedvét
Helyes, Csabi! ne hagyd magad, motorozz, ne add el a sarkanyt!

Fotra nagyon szivesen kimennek...ha nem lennek olyan bazi messze egymastol..
hali,király lesz!várjuk a vidi!majd mi is csinálunk télen fóton!
Ja amugy itt válaszolok emiledre nem nagyon eröltetem a tm árulásáét.szerintem még lekoptatom róla az új gumikat a télen
Hali Kornel!

Nem lesz, viszont ha jo lesz az ido vasarnap, akkor kimegyunk a kozeli homokbanyaba...havert megkertem hogy hozza a gopro kamerajat, fogunk csinalni par HD filmet, amit be akarok majd lassitani...tudod, nem onboard filmet akarok, hanem a szuk fordulokat felvenni es lelassitani...
telen es 6 honap a tel
es hogy birod a hiddeget?itt ma pl 6 fok van es lesz meg- 30 is
koszi tudom jol nezzek ki ,mi a helyzet supermotos
Verseny lesz hetvegen ?
jól FOG kinézni!
jól nézne ki
Le akarom cserelni az enduro kerekeimet a 450-es gasgas-omon, de lehet hogy elviszik, mert azert kozben hirdetem...

Ilyenbol, ilyet szeretnek csinalni...
aszt irja a gyerek hogy 2hét mulva jön haza szóval max 1 hónap és működni fog de hogy hogy nem lesz supermoto
Mikorra lesz kesz a gep?

En hetvegen megyek kasztnizni a kocsit + beallitom, atnezem a TM-et..aztan vasarnap csapatas egy homokbanyaban, ha jo az ido...

Most irtak hogy jonnek megnezni a GasGas-t...hmm, lehet hogy megsem lesz belole supermoto?
de jó járok mert ingyen lesz a csapágy bele
Fasza...
az összes csapágy most lesz kicserélve bene a főtengely meg télen lesz
hmmm...nem hangzik rosszul...
Akkor ha veszek egy motort, minden évben hozzám vágják a legújabb típust?
Gondolom, a régieket meg jó áron értékesítik.

Az ötlet nem rossz, ot hibádzik hogy mindez MAGYARORSZÁGON VAN, ahol azt sem tudják hogy mi az a TM...a legtöbb ember, akinek van, nem azért vette mert olyan jól ismerte, hanem mert nem ismert típus és olcsó volt,,,de kívánom neki tiszta szívből hogy menjen a kereskedése...

25.000 dugóval együtt meg ajándék...
..bár ha neked a 80-as főtengelyére lesz rárakva, nem lesz hosszú életű...nem ártana új főtengely csapágy, esetleg főtengely is...
http://www.kepesmotor.hu/tm-kr... őő tud hozni hengert álitólag
egy gyerek tud hozz olaszbol aszt mogya hogy 25000ért új dugóval
fent van a képesmotoron hozz cucokat jó árba
Na?Meselj....
olaszbol hoznak rá hengert
na lesz henger a tmre
Mas: most tudtam meg hogy az uj kiskocsimnak nem is hengerfejes a blokkja, igy kurva jartam vele..