Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aaa, csak majd a jovo honap kozepe fele...de nem surgos, mostanaban ugysem nagyon fogok motorozni...
Ott is csak a rendoroknel nincsen fegyver... a tobbieknel igen..

Viccelsz? Irorszag es a UK az egyik fegyver eloszto kozpont....hivd fel az IRA-t ha nem hiszed
UK?
supermoto kerek meg nem jott meg?
igazi mek mester vagy es hol a gepuska feszek alca hallo
képek:
Más:
Áztak-fáztak a motorok, összeütöttem egy kis tárolót nekik.. az oldalfal és a tető zsanéros, így fel lehet hajtani és kényelmesen betolni őket...
Ja, és elmentem a vastelepre hulladék raklapért, így effektíve ingyen volt...még majd lefestem.
Sok helyen most is így van itt: mellékutcák lezárva dzsippekkel, fent helikopter, pénzszállító előtt, mögött pánzélozott csapatszállítók, plusz nagy kaliberű fegyverzettel ellátott dzsippek...hát igen, régebben szerette az IRA a banki pénzszállítókat..
csak magyarországon...számtalan országban NEM TILTOTT A FEGYVERVISELÉS...végülis aki gangster, az úgysem bejelentett fegyverrel megy bankot rabolni...
Dani, nem a 12,7-es van a zsebükben...
Érdekes, azokban az országokban, ahol a pógár is viselhet fegyvert, nem kell ilyesmikkel erőlködni...de biztos a civil fegyvertartás az egyik legnagyobb veszélyforrás a modern társadalmakban...
az alap szett mikor irben eltem mindig ez volt ki kellet menni mindenkinek a bankbol es korbe vettek katonak es ugy ment penz szallitas
Jó nagy zsebük lehet...
Igazad van, itt nem bicska van az emberek zsebében...hanem pisztoly.
Szinte sosem hallani arról hogy valakit megkéseltek..annál inkább hogy lelőttek...vagy megtalálták a tengerben, a sziklák között...
Nemrég még a pénzszállító autókat a sereg kísérte dzsippekkel, helikopterrel, 12.7-esekkel az autókon...
wow jovore ugy nez ki spanyolban leszek ki nezz valami kuldetes
TT-re mondjuk kíváncsi volnék...de hogy egy olyan országba menjek ahol még egy kibaszott bicskát se lehet a zsebemben az utcán...hát ahhoz azért még egy kicsit győzködnöm kell magam

Fenykepeket!

Egyebkent megcsinalhatjuk egyszer hogy atjottok hozzam, motorozunk egy jot, aztan elmegyunk a TT-re...Dani es te is johettek, ha van kedvetek..asszem jovre majus kornyeken van TT
termeszetesen en de csak x-boxban ,eloben biztos 3 helyet hoztam de azt stabilan lenyeg a kave es a jo hangulat ,mar csak eloben kellene ossze hozzni holnap sved enduro bajnoksag itt so egesz nap ott leszek segitkezek stb napali es esti futam is lesz nagyon jo lesz sok sok foto felterkepezem az ellenseget ,lesz kave de mar 2 energia ittal ,es 1 termosz kave is keszenletben van
...és ki nyert?
baszus azt almotam eladtad tm es vetel egy uj rmx 450 es a poen Gd vette meg a tm et en meg egy gas gas ec 300 mentem kegyetlen alom volt ,persze harcoltunk is es sokaig nem ittam kavet so horror is volt ilyen almot
meg erdemelnek !
De tanulsagot le vontam ennyi.
Meselj Kornel, meselj...

Dani hozza fegyvereket, en a tobbit...nalad talakozunk, leszamolunk veluk!