Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képet!
ko kemeny gepezet ,nem dobsz fel egy kepet vassadrol?es menyit szervizeled? meg vagy elegedve a markaval?
Ez meg 530 F . Az volt eddig is, persze!
Nekem is van , csak még csővázas!
Ez 250 F , az meg önindítós is volt már amióta gyártják. Ha jól tudom annak idején 2002 - ben mikor a 400 -ast elkezdték gyártani , a crosst is lehetett rendelni önindítóval.
most jol latom vagy nem de ezen onidito van
TM 250 4T, mi a szösz?
Szia,
Semmi gond, mondd csak nyugodtan!
Szia bocs hogy így ismeretlenül rád írok de jó magyar szokás szerint szívességet szeretnék tőled kérni ha még kint vagy az Íreknél.
hmm ez volt eddig is ?
csemegezunk 2012 velemenyek ?
Eeen? Nem is beszeltem fegyverekrol...

Kulonben is...akiknek TM-juk van, azok ide sem szagolnak..Faisst sem ir mar ide vagy 1 eve...
Ti sem nagyon irkaltok...pedig neha 1-2 fenykep vagy beszamolo jo lenne..
Mi van veled Faisst?
Tm megvan még ? Működik?
Jó , hogy legalább Ti ketten írkáltok ide , csak aki benéz és látja , hogy oldalakon keresztül csak fegyverekről beszéltek , azt hiszi eltévedt és többet nem jön vissza!
Na mi van, kihalt a forum?

SM szettem kesik, de nem baj...ido meg jo motorozasra, napkozben 15 fok, hajnalban 2 fok..

Jo lenne egy meleg garazs, mert akkor nem kint kene szerelnem a motorokat meg a kocsit ..igy festeni sem fogom tudni a kis kabriot, +10 fokban meg fog folyni a festek..ugyhogy esztetikai dolog marad marciusra, asszem.
Mindegy, mar nezegetjuk a hazakat Del-Franciaorszagban, ott tuti nem lesz gondom a hideggel..
...mert 3 orat aludtam es olyan szivdobogast kapnek hogy elvinne egy infarktus..
why?
basszus, ha most meginnek egy kavet, belehalnek, az tuti...
Hooha hat igen sajnos oregszunk man ill aki ugy erzi :)
igyun is egy jo kavet te teat iszo khelyeted is kavet
Hat mar 36 evesen nem biztos hogy konnyeden birnam, azt, amit 21 evesen csinaltattak velem...

Vagyik a faszom vissza magyarorszagra...asszony forintjat valtottam be eurora, szabalyos tomeg allt a valtohely elott...romlik a forint, megy az euro felfele..

Mondjuk nekem jol jon, mert a fizum ugye euro es azt valtom at forintra, ugy fizetem az otthoni hiteleket...igy egyre kevesebbet fizetek...
szigor van jol tudod
Akkor csak a finneknél lehet? Pedig úgy emlékeztem, egész Skandináviában ilyesmi "szigor" van...
tiszta katonasag bevetesre repulsz Hooha man es csodaloatos volt otthoni levego maratal volna ?
semi nem lehet engedely max kizarolag sved elnoki testorseg
nalam efektiv kes sem lehet semilyen formaban
Lemaradt!
OFF

Az hétvégén a korai sötétedés miatt kénytelenek voltunk kipróbálni az új eszközt (G&G tracer) egyik ismerősömé és hát mondhatom... nagyon nagy élmény volt! Kiba durva jó érzés a korom sötétben ezzel lőni) Csak rohadt drága bele a BB!

ON