Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ott hidegországban legál a fullauto (is)...nálunk meg egy szaros gázpukkancshoz is engedélyt kell kérni a méltóságos sündőrségtől
Mar itt ulok a budapesti repteren vazze... 3 ora reulout, 3 ora vwzetes hazaig... Erkezes hajnali 2-re, 6-kor keles melozni...
jatszoteri eszkozok 2016 ban csak ez lesz ellfogadot
motoron olvasd
mikor is indulsz holnap?
Én megvettem a környék összes háborús könyvét
...téli estékre jó lesz...már megvan az összes Sven Hassel könyv..
..meg izgatottan várom, mire hazaérek megjön az SM szett is....
Yo reggelt ki ker kavet?
csodalatos 3 fok
idde mar 1l kave kell ebredeshez novelni kell az addagot teli be allitasra
Jaaa, en itt vagyok csak punnyadtam... Begyujtok minden magyar haborus konyvet telire.. Ma egesz nap pesten rohangaltam
Na mi ez a punnyadás, Andris azóta sem tud elszakadni a Magpul-videóktól, Kornél meg berúgott a kávétól és megfagyott vagy mi a szösz
Tőccsed le a filmet, abban elég jól elmagyarázzák a miérteket (meg amúgy is kurva jó sztem)...
http://youtu.be/Ye30b3TL5wI
Ebben igazad van, bar en azt vallom hogy csak amkor mar inkabb a helyes tartas rogzodjon be...persze kinek a papp, kinek a pappne...
Alacsonyabbról kisebbet lehet esni
Én kipróbáltam ezt a módszert is és valóban vannak előnyei (meg persze hátrányai is nyilván, mint mindennek).
Amúgy a sport (szituációs) lövészetből vették át, ott meg ugye ez annyira nem fontos szempont...
én is...meg hát legalább nem töröm össze magam...
Szerencsére én jól érzem magam ilyen gyalogbékaként is
Nem akarok okoskodni, de már a kiscserkészeknél azht tanítják hogy ne lőjj becsukott szemmel..ha magas(abb)ra emeled a támastó karod, akkor kibaszott nagy részt fogsz kitakarni a látószögedből..és ez utcai, épületharcoknál végzetes lehet...

Ez kb olyan, mintah lövéseknél egyik szemed becsuknád vagy mintha egy autó oszlopa nem pár centis lenne hanem 25..ott is mindjárt kitakarna egy nagy részt a látószögedből.

Biztos valamelyik agyalágyult instruktor ötlete volt h forradalmasítja ezt is...
nem vagy egyedül, én sem..
Érdekesen néz ki, de működik...
http://www.youtube.com/watch?N...
és tényleg...
HOGY LEHET ILYEN IDIOTAN TARTANI EGY FEGYVERT, BAZDMEG?

Mi ez az oldlara kinyomott könyök? A szakértő úr...jesszuszpepita és még le is filmezik..az átdolgozott AK jónak tűnik de a nyakam rá h érzékenyebb a "rendesnél"
Dani nem is tud ugratni...
latod te is kaptal motort de hogy meg nyuguvasod legyen kapatok alatt ott a golock is ,
velemenyt? majd ha ujra net kozelben leszel
Na kesz csapat logo , ,