Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kossz...eletemben nem hallottam errol az aruhaz lancolatrol...mondjuk en a katonai cuccokat kaptam a seregtol, nem kellett megvennem..
peddig franciaknak is van px e :P :P igaz lehet mas kifejezes van erre en ott vettem futo cipot stb felszerelest is
Mi lenne, semmi.
Lehet hogy hulye kerdes, de mi az a PX ?

Kornel, latod hogy milyen egyedi motorom van? meg a piacon sem kapni..
Lassan itt is bekoszont a tel, reggelente mar csak +3 fok van...
Atneztem a kocsikat, motorokat, vettem fagyallot, nehogy porul jarjak...megtortent mar hogy elfelejtettem, aztan cserelhettem hutot a kocsin..
Honap elejen jon az SM szett a GasGas-ra...tavasszal mar azzal hasitom az Ir aszfaltot...

Es a legjobb hogy igy sarazni is van mivel, nem kell allandoan cserelgetnem a kerekeket...
Px-ek a csodak palotaja na termeszetesen elso a kavezo!
Andris nem semi barhol nezem sehol nincs tm en 300 elado WOW
Gd mi a helyzet motor teren? tessek valaszolni mert olyan eros kavet kaptok 4 napig semi alvas
Bagó állítólag kint még mindig megy, még a PX-ekben is kapható mindenféle ízesítésű cucc...

Es tenyleg...szivar meg a bagoragas mar nem divat, marad a rago...

Egyebkent ilyet mi is "jatszottunk" a seregben, csak ott nekem masfel meteres hoban kellett igazibol infuziot beadni a sracnak...vicces volt, nem ereztem a kezemet.
bra bra rago amcsiknal kotelezo meg serultet jatszo amcsi csaj is ragozik :D mint ha buliba lennenek
jo palya van kegyetlen nehez tenyleg mi a helyzet motorodal meg javult?
No itt van aho lszebbek a mai kepek folyamatos a feltoltes so itt a link http://www.oweandersson.se/
Andris te is nezzd meg vannak sok foto j ofotos az arc
vannak szebb kepek de mobilkepet engete fell holnap meg probalom jobbakat fel rakni
Szerezz már egy normális fényképezőgéet, báze...
picci izzelito
Képet, képet!
És arrafelé a terrorpista=pógár?
Mer'ugye a gengsztereknek itthon is van...
ertetem :) meg lesz es ha jol latam les zegy tm is
Nyomasd a fenykepekete Kornel!
Hu basszus, ha nekem azok lettek volna a garazsba, egesz ejszaka motoroztam volna...
Morgen
No kerem keszen allok sved bajnolsagra 5 kavet meg ittam 3 szenyat megetem ,termosz kave el rakva energia ittal is ,foto masinnna is tartalek ellemek ,katonai kabat bakancs keszen all bevetesre ,wc is voltam kiralysag :D mar csak garazsbol vigyek el ltegnap este hozot 4 mocit 3 husaberg 2011 esek 450 es egy husqvarna 450 2011 es igaz egyet itt hagyhatnanak
no ennyi a bevezetes majd este mert esti futam is lesz so hosszu nap elle nezunk szepnapot hooha azta a kesem majd ell felejtetem haha jo egy farkas :D szepnapot hooha