Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CB 600 f 1999 service manual van meg nekem... Az nem jó? Nemtom azóta mennyit változott a sas de szerintem sokminen hasonló lehet. Az ilyen meghúzási nyomatékok meg biztos ugyan olyanok maradtak. Meg elég részletes mert majdnem 400oldal. Csak nemtom hogy küldjem át mert 90mega...
Bazeg..komolyan mondom...most legnagyobb vágyam, hogy már Veletek karcoljak...izzik a vén vérem..A VTN-t dobtam, buktam is rajt, de most már összerakom bármi is lesz...azért jól fog ám mutatni:)))
Csak már menjünk valahova...együtt:))
helyes!
De innen nem jön senki! Mindig van vmi kifogás
Legközelebb össze szedjük itt a csapatot aztán elmegyünk eggyet Aspang fele jó 100-Km res túra majdnem csak kanyrokkal
Én jobban fáztam! nekem a csontomig ment mert nincs sok réteg felette
Gumi kell azonnal! Remélem gyorsan megjön! de jót motoroltunk, csak kevés volt a kanyar
Semmi extra úgy néz ki jó lett a villával voltak apró problémák aztán az eszterga pad segített rajt hogy jó legyen

de a tiéddel mi van elkészült már lehet gurulni ma össze raktuk a vasamat elmentünk a Cingi vel(Liebing) eggyet jól el is keveredtünk mire mag haza értünk szét fagytunk mind a ketten azért még várat magára a jó idő rohadjon meg lehetne már meleg de talán már csak napok nem hetek
Jaja..cb600f 2007- meghálálnám:))
Mert azóta semnemvan:))
Hali! Neked kellett a sasodhoz szervízkönyv? A hornet az más néven a CB600? Mert ha igen akkor meg tudom szerezni...
Meg a héten szép új dobod:))
Hol csináltatod a szinkront? A haverom motorján is kellene...
Naná, feltéve ha lesz kawám
Na már írni is elfelejtettem, pár szó csak kimaradt
a motorral semmi, vagyis van, egy gumikupak esett le a karbiról, és alapjáraton csak három henger megy, falsot szív ott, de 10 perce ezt orvolsoltam, holnap karbiszinkron, hétvégén olajcsere, meg gumicsere, kedden, meg Pannonoa Ring, oszt agggggyad neki.
Ami a baj, hogy albiba költöznék, és úgy sajna nem tudom megtartani a motort, meg nem tudnám hová tenni, cseréltem volna autóra, de a srác meg napja eladta, kellett nekem gondolkodni rajta , de amíg megvan, addig élvezem a jóidőt
Mi van a gépeddel? Behányt vaze?
Sziasztok!
Ha jó áron szeretnétek kawasaki alakatrészeket kiegészitöket keressetek
MI van a motoroddal Tesó?
király!
Köszi!
Kell segítéség ma akkor zörögj! de hosszan
gumi rendelés leadva
nem tudod hova tenni?
A 2004-es mellett ez az ami egyedül tetszik, de sajnos most az eszemre kell hallgatni nem a szívemre, nem tudnám hová tenni tuti meghalok motor nélkül
Ma vettem a simsonhoz tömítés készletet! 200ft volt ki is ürült a tárcám

van két fő tengely szimering is már! még kell a váltó tengelyhez meg az összes csapágyat megveszem kap egy 60-as hengert aztán csókolom! Holnap lehet neki is állók!
Hali!
esetleg az enyém nem érdekelne?
Addig szervezzétek a gurulást amíg van motorom , mert én is ott lennék szívesen
A legszebb TS :) És lehetne a legszebb Mz az enyém után persze :)