Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van szar gumi pl Continental némely típusa de mindegy nekem mindenki azt rak a motorjára amit csak akar. Nagy teljesítményű gépeknél már megérzed ha szar a gumi a kanyarból kifele menet mikor csavarja a hátulját de ahhoz kel elég paci
Ha te mondod, biztos van szar gumi, ezek szerint eddig belenyultam a tutiba
Akkor ezért járok egyre többet arra, mert beleszédültem, de most már jó lenne jobbost is keresni , mert egyszer b@szom el a kamion elé a kifordulást, és ennyi volt. ínem ártana "öregednem", vagyis benöveszteni a fejem lágyát, vagy mit
Öregszem én is tudod de ha megtudok valamit szólok Pirelli pirelli abban nem csalódsz
a Kurva betűk olyan közel vannak egymáshoz mint a fene persze kibabrál velem néha
Téged csak nyugtasson az a tudat hogy a te 400asod még a vovoval is lenyomja
sikerült alkotni a progival?
Azért nyár végégig ne gondolkodj Legközelebb jössz a 400-assal, nem kell a mellébeszélés, hogy gyenge meg nem tud megállni
A pisin picit csúszik

Tegnap mesélte egy másik műszakban lévő kollega a gyárban, hogy látott vasárnap káld és sárvár között félúton kocsikat előzni mondom melyikkel voltatok ti? azt mondja 5 kocsit előztél, és be kellett húzódnod a 4.-ik elé mert jött szemből egy fehér astra ...azok mi voltunk 140-el töröltünk haverral hazafele horgászásból te meg jössz velünk szembe haver azt üzeni , hogy : mit ijesztegetsz bazmeg? mondtam neki röhögve én is 140-el mentem veletek szembe mondjuk szerintem semmi necces nem volt a dologban de mindegy
Köszi. Igazán még versenyben van mindkettő, de ha már ennyire Pirellis itt mindenki, átgondolom.
Látom, már résen vagy, nem egy jóindulatú topik ez, már elírni sem mersz semmit.
Azért a "pisit" vicces volt.
Picit akart lenni mielőtt meg köpködtök érte a

a körforgalomban NAGYON MEG LEHET SZÉDÜLNI EGY IDŐ UTÁN
van szar gumi hidd el nekem majd egyszer kirészletezem neked ha gondolod de most hagyjuk ezt én a pirellit javaslom a Michelin pisit csúszkálós
Végülis nincs szar gumi csak nagy elvárás na meg ki mire használja, én speciel az elkerülői körforgalomra
én sosem jelentem ki gondolok a téli meleg napokra is de mink is gurultunk már ha kisüt a nap a hétvégét sem hagyjuk ki
dolgozom az ügyön az első olyan 60 euró körül van a hátsóra érdeklődöm a pirellivel nekem volt ilyen gumám jó sokáig huzta nálam meg tutti volt esőben szárazon is ha valamit megtudok akkor jelzek
Látom, valakinek fizet jutalékot a Pirelli....
Neem nem féltünk tőle, első látásra legalábbis nem tűnt olyan félelmetesnek Mér kellene tőle? Majd legközelebb megyünk veletek csak akkor én se terveztem komoly motorozást, csak egyet kihoztam a napra hogy szokja kicsit...
múlt hét csütörtökön én is repesztettem 1et, hatalmas érzés volt. 30.áig még ki vagyok vonva a forgalomból, ezt az 1 hetet már kibírom, meg mindenki legyen résen, mert ráálltak a rend éber őrei.
Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli, Pirelli,
Azért értelmes vagyok, méretet nem írtam:
Michelin PILOT ACTIV Rear H TL/TT 130/70-18
Michelin PILOT ACTIV Front H TL/TT 110/80-17
Pirelli Sport Demon Front H TL 110/80-17
Pirelli Sport Demon H TL 130/70-18
Na "Főnök" , gumis téma megint, ha még tudsz ilyesmivel foglalkozni.
Elolvastam mindent, amit találtam, és következő gumik tűntek jónak, amennyiben még áll a segítséges ajánlat.
Michelin PILOT ACTIV Rear H TL/TT
Michelin PILOT ACTIV Front H TL/TT
Pirelli Sport Demon Front H TL
Pirelli Sport Demon H TL

Eddigi olvasmányok, tapasztalatok alapján a Michelin az érdekesebb.

Sürgősen tennem kell valamit a motorozás érdekében, mert igaz, hogy elvittem már az emberem motorját egy körre, de még egy ilyen jó idős hétvége, amikor nem tudom kivinni a sajátom, sírni fogok. A Gyerek és Zol is jöttek szívet fájdítani.

Köszi előre is!
failozik nekem! Vmi nem jó itt! szétvet z ideg mindjárt
hát nemtom, oldalt tudod állítani a felbontást meg a hangminőséget , bitrate meg minden szart, azokkal érdemes kisérletezni, hogy lejjebb veszed őket , annyira, hogy még élvezhető legyen a video
elkezdtem! Milyen formátumba tegyem hogy kisebb legyen? avi most!
nem túl bonyolult a progi, nem muszáj minden paramétert átállítani amit nem tudsz vagy nem akarsz
megvan! Próbálkozok egyet
elküldtem