Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2007-...köcce
Nemtudom mi tévő legyek szétszedjem vagy ne. Nincs itthon semmi zsírom sem hozzá csak sima gépzsír. Kéne vennem valami jobbat ha már szétszedem legyen mivel össze rakni is. Meg kéne várnom mit mond az Otto esetleg rá vagy nem tudom
délelőtt szeded szét?
első 1

első2

hátsó

Ha érdekel valamelyik jelezz egy hét alatt elvihető tőlem
2006 Yamaha Fz-1
Mondasz egy évjáratot már linkelem is!
Én nem tudom ilyesmit de csak érzéssel Bácsi nekem 18Nm-t ir a fékhez a lánckereket meg húúúúúúúúzd meg le ne essen
Hali Zsiványok!
Mondjon már valaki egy honlapcímet, ahonnét szervízkönyvet tudnék letölteni a darázshoz? A nyomaték értékek kellenének lánckeróhoz, meg a féktárcsákhoz
Mostanság elég elfoglaltak vagyunk sajna. Ráadásul Kiru csak szombaton jön haza melóból, mert messze vannak. Azért remélem hamarosan összejön egy közös gurulás. Majd megyünk mz-vel!
Nagyon szívesen mizus veletek rég hallottam felőletek a Gaba meg a Gabáné aktív mint a fene de Ti?

Nekem szét kell döntenem a mocit megnézni mi van vele lengőkar ilyesmi uh egy picit pihizek most én is
Ja miután feltűntél a tükörben De körforgalom előtt 2 kanyarral már nem volt kedvem előzgetni
Én meg inkább úgy láttam hogy hiányzott a kraft az előzéshez,mert azért nézegettél ki mögülle...
Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést!
Rohonc-léka között fakitermelés a teherautók szépen hordják fel a saras kavicsot az útra nem jó
voltam ara egyet de annyi vissza is jöttek délután gurulok egyet szhelyen majd meglátjuk találkozom e valakivel
Mindig a motorom fikázza, pedig legutóbb ha nem állok be egy vánszorgó teherautó mögé, hogy megvárjam, a várparkolóban szunyókáltam volna mire befut Lehet befogott menet közbe a szuper hátsó féke
meg a hejjdenyáú
A kötelező biztosítás összegével? az tuti
Unatkoztam délelött!
Mentem Mókázni! Sziasztok!
Jó Reggelt!
Na az nagyon jó! Akkor tényleg a pálya a marad csak a motorozáshoz!
Én mennék délután, de mókázni!
Jó reggelt ilyen korai vagyok ma ha valakinek van kedve a délutánhoz ha nincs megyek egyedül.

Plusz infó tegnap megnéztem és igaz a dolog Rohonc-Léka közé ki rakták a 80as táblákat aki szokott ott garázdálkodni annak csak figyelmesen mert a zsaru nem alszik mint itthon. De ott nem olyan magas a tarifa legalább
Max a csomagtartójába
Te ne beszélj, ha nagyon összeszedem magam, még a Te motorod is belefér....
Mait majdnem elfelejtettem a mai napban Kedves Möci Boldog névnapot Emőke
Érzem, ez a veszély engem nem fenyeget. Mármint a túl nagy teljesítmény...
Várom az infót szeretettel, mert legkésőbb jövő hétvégére már kész kell lennie a motorkának. Itt engem fenyegetnek, hogy a 400-as XJ-vel kell közlekednem. Mondjuk, nem tudom, az Emberem mit szólna, ha elkoboznám a gépét....