Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a gabának valami lángot köpött a vasa nem tudom kéne gyújtást állítani
Újra és újra csak azt tudom mondani van mire vigyázni szép lett a Liebing verda

Meg mindenkinek magára és a magáéra is pedig tegezek mindenkit
Mink is bringáztunk eggyet a cingárral(Liebing) jót mentünk azért még az aszfalt nem az igazi de jó volt. Találkoztam Frozennel meg Zol al is a mókus őrsböl Sárváron Gabával meg Gabánéval is Kőszegen holnap ha szép idő lesz megye megint ha valaki gondolja csatlakozzon
Jaja,sokan mentek,nem inkább rengetegen! Ba@ us elfelejtettem motorozni mentem össze vissza lecsúszkáltam az ívekről stb. Pfff!
Micsoda motoros forgalom volt délután a városban
Jót mentem én /mi/ is!
Holnap jissoráz
Meg jó kis házi mézes pálesz, persze csak mértékkel, forró fürdő, forralt bor, és lehetne még sorolni.
Meg különben is, itt a tavasz, nincs idő betegeskedni!
Végy 2 gerezd fokhagymát vágd jó apróra aztán tedd bele egy pohárba. Tégy bele annyi mézet hogy jól el tudd keverni. fogj egy kis kanalat és kezd el enni,De NE rágd csak nyeld estére jobb lesz holnap ismételd meg jobban leszel. Ha nem akkor Rinathiol Cold tabletta
most ide jöttem de kész vagyok! délben már nem volt lázam aztán felment megint, most kicsit jobb de még van lázam! Holnapra kikúrálom magam nekem motoroznom kell
Relax még én is fejfájással küzdök ami nem akar múlni majd holnapra. Reggel olaj csere f650-be meg némi apróság még délelőtt aztán délután gurulás
Ezek szerint Pöstre senki... lehet az idei is szar lesz..
Halihó mindenkinek! Asszem ma kimegyek a kis Piaggio-val..... Holnap este valami?
mehetünk persze! asszony pajti is hozza a kabátját meg a gerincvédőjét!
Egy probléma van csak! Meg kell gyógyulnom addig
beteg vagyok!
Oks, megbeszéljük, aztán hívunk
én benne vagyok meg a Cingár is szerintem de addig még beszélünk szombaton nem dolgozom hát hívjatok
Senki nem akar velünk túrűzni és körbe motorozni az országunkat?

Jáki csapat sem jön?
Sziasztok!
Valakit érdekel itt meglesheti a motorom! Kész a fényezése! zx6r
http://www.motor.hungexpo.hu/?...

Vagy esetleg erre, a motorfesztiválra?
Egyedül nincs kedvem..
http://www.carstyling.hu/show2...
Erre esetleg valaki a hétvégén?
Tannenbaum Miki is megmondta.
Csavard fel a szőnyeget még ma éjjel,
Csavard fel a szőnyeget,
A bútorokat gyorsan told szerteszéjjel,
Ne fél, baj nem lehet!
Oltsd el a lámpát, nyisd fel a ZONGORÁT
A zene szóljon, szálljon az éjen át!
Tűntesd el a rendet, megtörjük a csendet,
Csavard fel a szőnyeget!
TE vagy a Há-Há-Há Hóhányó A Honda lehet robogókat gyárt, de akkor a gyamaha meg hótolókat Szombaton egy karikát valamerre Kőszeg felé? Asszonypajtás be van izgulva, és az egyetlen értelmes célpont Kőszeg tájéka+ fagyi
Ja el is feledtem majdnem hogy akkor ezek szerint én vagyok a legnagyobb hóhányó
A robogó gyáros a Gaba mert a honda gyárt robogókat
Azért nem semmi mire képes a hó meg a kőszegi hegy

A robogó gyáros verdáját azért lehet hogy letolnám a hótolómmal bármelyikkel
első képen olyan a yankeemobil eleje mintha egy havas tuning spoileres w124-es mercit kapott volna le :D
Köszönöm az infót, lehet, hogy megnézem!