Régen én is annyival mentem, de meguntam, ha egyedül megyek akkor olyan 120-140-al megyek, bár ismeretlen úton inkább csak 120, meg ha kell kanyarba rendesen belassítok, nem vagyok egy kanyarvadász, meg nem szeretek az életbenmaradásért kűzdeni a kanyarban , csak kényelmesen Egyenes szakaszon miattam mehet 150-ig is, ahol lehet haladni rendesen ott minek tökölni Mondjuk ha többen megyünk engem nem zavar a 100-110-sem amennyivel szoktunk menni zol-lal meg katicával, úgy nem szakadunk szét, ha valaki megragad az előzések közbe, meg ha gáz van és hirtelen fékezni kell, se gond lefékezni az első-hátsó szimpla tárcsával
Helló az attól függ mit akarsz csináltatni rajt egy olaj csere vagy valami komolyabb? aztán úgy tudok mondani valamit ha csak olaj fék betét csere ilyesmi az nem egy tragédia meg lehet oldani bárhol
De ha nem sajnálod a az anyagit akkor a Madár névre hallgató úriember akit én mondanék ő elég ügyes de ha valaki tud jobbat jelezze azt
Bosszant, hogy nem lett szép éles a kép mikor ennek gyönyörű képnek kéne hogy legyen! Lehet az a baj, hogy a lencseéje full új nyom volt, hogy rohadna meg! De azért jó lett :) Előrébb kell rakni a kamerát egy picit még! Sebaj tegnap volt az első utam vele, majd legközelebb jobb lesz
Van egy progim amivel konvertálni lehet mindeféle fájformátumba videókat, beállithatsz mindent, a felbontástól a hangig, átküldöm e-mailban ha kell csak pár mega
Nem Csak meló után nem volt kedvem nagyot motorolni már, meg 160-as utazó nem fekszik a 400-asnak, ott már a futómű is elkezd szitálni, meg nekem sem Majd legközelebb ha lesznek más lassabb gépek is, és nem csak miattam kellene lassan mennie a többinek
Én ma is gurultam 150-et , most nem volt akkora szél , mint tegnap , az új kesztyű is tetszik, faszán átjárja a szél
Sziasztok!
Új vagyok ebben a topikban, viszonylag új motorsként és szombathelyiként kérdezném tőletek, hogy kihez érdemes vinni a mocit (gsf600s) szervízre, javíttatni,stb..tudtok ajánlani ey olyan szakit, akinek itt jó híre van és megbízható?
Hát elég sokáig gondolkodtál, még a visszapillantóból is eltűntél Milyen durva szél volt Egy ólom hasidom elketlt volna, hogy egyenesen tudjunk menni nem?
Jaa az a gyenge 150-es tempó nem volt rossz már párszor én is elgondolkodtam rajt hogy kapcsolok egy hatost. De aztán mégse mert 6ba akkor még nem nagyon pörög...
Miután elmentetek, elugrottunk Zol-lal benzinkútra aztán meglátogattuk Katicát Ha nem a házuk előtt találkoztunk volna vele, meg se ismertem volna fogyott is, be is vörösödött
Aztán Zol-lal gurultunk egyet
Na Zol ugye, hogy tud menni a kis kawa is ha akar
Barby dolgozik ma nem megy a dolog holnap bringázunk ha jártok valamerre 2körül indulunk. Meg aki gondolja hívjon megyünk még nemtudom merre lehet ausztria vagy csak magyarba turázni
de most olvasom mait irtál hogy én lennék a főnök Király
De ha nem sajnálod a az anyagit akkor a Madár névre hallgató úriember akit én mondanék ő elég ügyes de ha valaki tud jobbat jelezze azt
Bosszant, hogy nem lett szép éles a kép mikor ennek gyönyörű képnek kéne hogy legyen! Lehet az a baj, hogy a lencseéje full új nyom volt, hogy rohadna meg! De azért jó lett :) Előrébb kell rakni a kamerát egy picit még! Sebaj tegnap volt az első utam vele, majd legközelebb jobb lesz
Tehát jöhettetek volna
focitrom@citromail.hu-ra küldted? Ha nem akkor oda told köszi
Én ma is gurultam 150-et , most nem volt akkora szél , mint tegnap , az új kesztyű is tetszik, faszán átjárja a szél
Frozenék mi van veletek? Miért nem jött tettek tegnap velünk? Féltetek a barátnőmtől vagy mi van?
Tegnap jó volt az első gurulás!
Yankee fel akarlak rakni, hogy gurultál, de 100mb-t enged és nekem összesen 800mb
Valaki tudja, hogy lehet lekicsinyíteni, mert ehhez nem értek
Új vagyok ebben a topikban, viszonylag új motorsként és szombathelyiként kérdezném tőletek, hogy kihez érdemes vinni a mocit (gsf600s) szervízre, javíttatni,stb..tudtok ajánlani ey olyan szakit, akinek itt jó híre van és megbízható?
Aztán Zol-lal gurultunk egyet
Na Zol ugye, hogy tud menni a kis kawa is ha akar