Közeleg az Április 7. ei Motoros találkozó, arra kérek mindenkit, hogy aki szeretne jönni, függetlenül attól, hogy a végén megtisztel-e bennünket, az akkor az ESEMÉNYNAPTÁRBAN iratkozzon fel.
Erre azért van szükség, hogy tudjam mire kell számolnom, és amennyiben bármi felmerül e-tekintetben, azonnal tudjam értesíteni a résztvevőket.
Előre is köszönöm, az eseménynaptárban elolvashattok mindent, ott le vannak írva a részletek
Ha kérdés merül fel írjatok bátran.
A rendőrség tud róla, igazoltatásra nem kell számítani.
Épp a napokban gondolkoztam el rajta hogy eddig csak belpiacos motorjaim voltak
Mondjuk nem csoda, mert eddig sajnos újabb masinát nem tudtam venni, régebben pedig szerintem még nem virágzott itthon a motorkereskedelem.
Egyébként a kényelem volt a fő szempont a mostani vásárlásnál, na meg a takarékosság. Első benyomás: 200 km megtétele megállás nélkül, semmi derék vagy csuklófájdalom, és nem visz le a menetszél. Ezek régebben nem voltak fontosak nekem, de ez is a korral jár
Halihó srácok!
Hosszú kihagyás után újra motoros lettem, egy büszke tulajdonosa egy kawa zzr 250nek.
Viszont nem mai gyerek és akad rajta mit csinálni szezon előtt, ezért feltenném nektek újból azt a kérdést hogy kit ajánlanátok a környéken aki érti a dolgát, becsületesen dolgozik és nem kell bankot rabolnom hogy ki tudjam fizetni. (Ja és motorszerelőről van szó mert bármire gondolhat az ember) :)
Előre is köszönet. Ja és nagyon jó újra motorozni!
én már megtettem.