Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Erik!
Igazából letettem a voksot már e mellett:http://www.ebay.com/itm/Front-...
A prémium minőségű féktárcsák, nyilván komolyabb használati értéket produkálnak , de áraikat tekintve átlagosan egy komplett 3db -os szett 110-150-ezer.Ezért megpróbálkozom eme neve nincs ismeretlennel,szállítási költséggel is szinte majdnem harmad áron.
Erik te túra,? gondolom nem kell kérdeznem ugyan úgy rád is számítok mint mindenki másra a 2010-es ből.
Ez az ebay-es nem tudom milyen márka, de ha érdekel én tudok neked nézni TRW-t már most tudok
RAJTA VAGYOK
Mirkónak van ilyen motorja
akinek raptor 650-ese van kérem jelentkezzen
Regisztrálj e-bay-en+pay-pal-on.Kell hozzá dombornyomott bank kártya Visa vagy masterkard De sokan szoktak rendelni itt a fórumon másoknak is keresgélj.Ja és használd a válasz erre kiírást és akkor e-mailt kap akinek írsz így elöbb észrevehető ha egy hozzászóláshoz írt valaki.Sok sikert
Nagyon köszönöm a segítséget!
Már csak valahogyan meg kellene rendelnem az ebay-ről!
Mennyi lehet a szállítási költsége kb.?
Dió ha esetleg rábukkannál 1 gsxr1000 k2 műszerfalra elfogadható áron rám szólhatnál
Felhívok 1-2 bontót, ha vállalnak rá cseregaranciát akk sztem okés a dolog.
Itt a tuti http://www.ebay.com/itm/New-Se... biztonságos vásárlás pay-pal-on keresztül megy ha valamiért nem jönne meg tudsz reklamálni és visszaküldik a pénzed.0 rizikó.Sokan foglalkoznak itt e-bay-es vásárlással szerintem ennél jobbat nem találsz annyi itt 2db mint itthon 2db.
Érdekelne a bontott is persze, ha állapota jó!
Az a baj a használtra nem adnak garanciát és ha esetleg olyan görbék, mint a mostaniak,akkor ott lennék ahol a part szakad...
Az új tárcsák meg sajna heroin áron vannak. Első körön én is a nagyvast nézegettem pl. lucas első féktárcsa 62e. forint/db. Gold Fren 41000/db valamivel olcsóbb, de még mindig nem az igazi.Ebay számomra ismeretlen terep, nem használtam még. Még kutakodom tovább és köszi az eddigi tanácsot ill.segítséget.
Bontott tárcsa esetleg érdekel-e azt lehet szerezni bontókból olcsón.
De néztem a nagyvas.hu-n ott 25.000 ért láttam hozzá újat.
Vagy kérdezd meg eriket ők is tudnak mindenféle cuccot szerezni ,(gondolom neked barátibb áron adnák)
Szia nézelődj e-bay-en ott szoktak jó vételek lenni a másik most regisztráltam egy Angol oldalon megnézem van-e nekik ilyesmi Aztán megírom meg azt is mennyire gyors volt a dolog.
És Lumper cimborád nem tudna helyettesíteni?
Üdv!
Nem tudom sajnos biztosra mondani a dolgot, mert:
vagy típusváltásra adom a fejem, vagy
felújítás lesz a dologban, ami nem kis stexet ill. időt vesz majd igénybe.
Komplett féktárcsa szett,új műszerfal,folyadékok,gyertya csere stb.
Tehát képlékeny a dolog,de persze rajta vagyok a szeren!
Esetleg féktárcsa szettel kapcsolatosan tud valaki szolgálni vmi hasznos infóval, teszem azt akció, vagy kihagyhatatlan ajánlat szívesen fogadom.(gsxr 1000 k2)
Köszi :D
Sajó Péter. A Mirkón keresztül is is eléred.
A teljes nevét tudja-e valaki rákeresnék valami közösségi oldalon?
Megtaláltam!

Küldtem neki e-mailt remélem ott lesz ő is, és mindazok akik anno ott voltak.
Többiek ? Hogy vagytok ezzel?
Na mindjárt rákeresek.
Óvatosutazó néven megtalálod.Ha jól láttam nemrég volt fennt egy képgaléria a gixxeről
Petinek tudnátok-e szólni?
pontosan nem tudom a nevét ő az a srác aki tavaly 1000. Gixerrel jött el néha velünk.?:?
Jelentkezz akkor
Hali! Én is jövök Április 7.-én