Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg volt az idén az első motorozás! Muszáj volt már,jelentkeztek az elvonási tünetek! Üdv mindenkinek!
Kerestelek telefonon de nem vetted fel felszabadúlt az emelő ha még aktuális
Valóban láthattál :D
Kérdezz csak nyugodtan :)
Láttalak tegnap Szekszárd buszpályaudvaron, épp indultál a simontornyai járattal. Lehet privátban pár buszvezetői állás kérdésem?
valaki nem tud gyorsba 21"os meg 18"os cross gumit ?
Köszi!Épp én is a rozsdamentes awi-ra álltam rá, akkor akkorát nem lőhetek mellé!
Hali! 2 rozsdamentes CO és 3 rozsdamentes AWI, különböző falvastagságú és átmérőjű anyagokhoz! A pontos eljárás számokat nem tudom!
Sziasztok.
Bátaszék mellett lakom és keresek olyan társaságot akik quadoznak.
Köszönöm a hasznos információt.
E-mail : feigltibor@t-online.hu
Tel.: 0630-2155559

Hali!Ákos, neked milyen minősítésed van?
Jaja! Lesznek.
Az jó akkor lesznek közös gurulások
Nagyon zsír !
Előtte mindenképpen írok majd időben!
Kb. 3-4 hetente 1 hétre itthon leszek!
Szezonban itthon leszel
Szolgálatra jelentkezem engem tuti érdekel,de majd jelezd hogy hogy áll a dolog.
Ha minden igaz, február közepén megyek vissza Németo.-ba!
És kint melózol, vagy itthon?
Nem mentem suliba! Maradtam a hegesztésnél, még mindig jobban fizetnek ! Amúgy meg vagyok! Szép az új vasad ! Remélem össze jön a gurulás!
Mi a helyzet veled?
Suli ?
Hali Dió! Megyek én is, ha itthon leszek. Majd még jelzek!
Oké rendben.
Majd annyit tegyél meg h ha 100% akkor jelezz és kellene nekem 1 elérhetőség email-ban.
Üdv,ez még talán kicsit odébb van, de Bonyhádról emelném a létszámot 2 esetleg 3 fővel.Azért időben emlitsd meg mégegyszer légyszi az időpontot!
Illetve amennyiben a forgalmi viszonyok, és létszám indokolja, úgy gondoskodom rendőri felvezetésről, így nem kell félni, hogy valaki lemarad......
Elsősorban olyan motorosok jelentkezését várjuk, akik képesek 90-100 km/h tempóra
Üdv!
Motoros túrát tervezünk Április 7.-én (tavaszi szünet szombat) néhány budapesti motoros haverommal.
A cél Orfű!
Budapest----Szekszárd---- Orfű (bár ez még képlékeny)
A cél, egy jó hangulatú társasággal motorozni, egy jót....(mint anno 2010-ben)
Akit érdekel az jelezzen vissza, és megbeszéljük a részleteket.....
Az egész túrát közös tárcából szerveznénk, mely 2000 Ft/fő ami tartalmaz, egy bőséges, étkezést egy útba eső fogadóban, melyet már indulás előtt leszervezünk.