Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem :( ! Akkor marad a Gemenc. Jó volt a szedresi, nagyon tetszett.
Gemencre szerintem jók vagyunk,Szedres még képlékeny Molesz kiment Németbe
Jó is volt! Lehetne már tavasz! Idén megint kell menni majd felvezetőnek Keki Gemenc nagydíjra meg ide is. Bazsi, jelenleg itthon vagyok. Kérdezz!
Helló Ákos egy kis emlék 2010-ből Remélem hamar tavasz le sz és gurulunk egy közöset.
Köszi!Pont most találtam meg!Széép gép!
Na itt van sasold
Csö Ákos!Mikor megyünk motorozni?Emlékszel-e rám?:D Jó is hogy írsz, akartam veled kommunikálni, hátha tudsz valami melót, mennék külföldre....Király a géped!Összefuthatnánk egy körre majd valamikor! Kösz mindenkinek az üdvözlést :D
Énarra alapoztam hogy beálltmellém egy félszemes Yamaha a postánál pirosnál párhete Én R6 -nak néztem aztán lehethogy R1
Üdv a club-ban Bazsi :D:D:D
Az atanaran nicknevü fórumtagnak.Keresek képet róla.
Na, kinek van még Z750-e? :)
de az nem volt badzsa
én arra alapozom h R1, mivel egyik tag 1-2 hónapja irta h téli viszonylatba "jo" időben látott szekin egy fekte R1et!
Üdv itt Grat a mocihoz egy Z750 már van a csapatban,mostantól van 2
Üdv fórumozók!Csatlakoznék hozzátok, mert végre valahára motor tulajdonos lettem!Találkákban én is benne lennék!Vagy egy nagy motorozásban!
Az nem egy R6 volt véletlenül?
Ki motorozott ma Szekin olyan 2 körül egy fekete R1el? bal első lámpája nem volt ha jól láttam! temetőnél ment Paks felé?
Boldog Új Évet! Mindenkinek!
Háló! Akkor kívánnék mindenkinek motorozással teli boldog új évet! Remélem idén már kicsit aktívabb lesz a fórum... nomeg azt is remélem, hogy lesz fórumtali !
Viszont don Weisz, és a többi cimbinek is hasonlókat
Sziasztok mindenkinek boldog újévet kívánok
vagott slickek eladoak, 120,180,190,195,200 meretben(17es felnire).
a hatsok kozepen 4-5mm melyek.
bridgestone battlax(180,190)
pirelli diablo,dragon(200)
dunlop gp,racer(180,195)
michelin pilot power(180,190)
nekem ugyisjó
Akkor ha más nem addig lenézek gyalogosan