Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem hallgatsz rám... megint egy szép de csörgős motor?
Hagyjad már..:D Holnap megyünk nézni egy Husqit
na ilyet a te "szádból hallani" érdekes kit érdekel ha szép a motor de csörög a blokkja ? ez való a te szádba
Aktívuljunk már!.. Kit érdekel a hideg, ha fel lehet öltözni, emberek!
7,5ért a tied :)
Engem a bukó meg a szemüveg érdekelne..
Hali!
A kesztyű külön nem eladó?Esetleg lenne egy kesztyűm cserébe+ráfizetnék,csak a színe miatt vinném.Most vettem egy fehér csizmát
Sziasztok! Sajna eladó sorba került a gépem.. :/ Kocsira váltás miatt kell megválnom tőle, és szeretnék még idén. Ha valaki egy kitűnő állapotban, szezonra (következő) felkészített gépet szeretne amire nem kell költeni az ne habozzon tovább mert megtalálta. Ha kérdésetek van, írjatok vagy hívjatok bizalommal.
Nem akartok szervezni találkozót?
jaaa értem én meg a K-ba
pedig oda járok továbbra is, csak most már a technikumba, szal egész nap a T épületbe vagyok
te most hova jársz suliba? adyba nem szoktalak látni
Meg remélem, hogy már én is tudok majd mocizni :) bandázunk majd , terveim szerint :)
Pénteken nem ér rá valaki egy Komló-Mánfa- Pécs- Abaliget- Orfű- Pécs- Komló- és haza körre? :D kb200 km. ÉN suliba 11(or végzek és dél körül indulnék.
jövőre én is jövök nagydorogról! :D
Háhá :D jó hallani hogy ízlik :) kedvezmény meg sajnos nem én vagyok a főnök :( hanem apu ugyhogy vele kell megbeszélni :D
Én sajnos nem próbáltam ki de ezek után muszáj lesz
na akkor legközelebb ha ott vagy kérhetnénk egy kis kedvezményt, v valami törzsvásárlói cuccot?
Mi csak a kakasdi kürtöskalácsot esszük már pár éve elmondanám neked Erik!
narancs-fekete-szürke igen, de nem a kakasdi, annak más a rendszáma...
vááárj te szombaton ott voltál abban a sátorban? neeeeeeee baszkii olyan jó illatok voltak ott kajás lettem de nagyon legközelebb tuti megkereslek tarkán láttuk is a motorodat
milyen színü? van kakasdon 1narancsos feketés piros de nemtudom mi a rendszáma.
láthattál egy nagyobb darab emberrel álltam szembe egy asztalnál és tekertük a fára a kalácsot
Sziasztok,

UBL-es rendszámmal Honda NSR125RR-je nincs valakinek itt köztetek?
Hátha...

Köszi