Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azis meglesz
Neeee.... buló

link
Nebuló? na várjál csak
csak legyen letudva
thx hnap jön a matek, arra vok igazán kíváncsi
nah akkor talán mégse lesz bunyó grat hozzá
nah magyar letudva egy ideje, ez lófasz se volt
majd pakson box edzésen lerendezzük ma meg sikeresen elballagtam hnaptól kezdődik az írásbeli sorozat
úgyúgy Erik te meg kapd össze magadat, mert baráti box mérkőzés lesz
Minden holnaptól érettségiző fórumozó "nebulónak" ( ) egy kalappal az érettségire Meg egy zsák szart is
Ma nem kellett motorozni
Valaki holnap egy májusnyitó Mecsek? Nincs kedvem megint egyedül menni
neeem? biztos?
nem ismerek semmilyen igyál teát, egyél sütit ismerőst Kiről beszélsz?
nah várom bár lehet nem érettségi, ballagás előtt kéne kórházba kerülnöm agyhalál miatt bár így is érdekes lesz a menet most ment fel a crysis2 gondolhatod max graf+full hd
azt akkor majd lebeszélünk 1 gurulást is
2 nap és új gép szal készülj annyi hülyeséget írok, hogy 2mp után agyvérzéssel visznek kórházba
Ha valaki mostanában Pécs-Orfű szakaszon motorozik számítson útlezárásra,mert javítják az utat több helyen.Valahol váltakozva engedik a forgalmat vagy lámpa irányít.
mit kapálózok? majd leesek úgy integetek de legalább észrevettél
okés, :) neked is sok sikert ! :)
XDXD baszod, oszttársakkal kint voltunk az osztfőnél, meghívott minket egy kajára XD hidegtál meg minden mi kell , vártunk faterra, h majd ki visz minket(haverjaimat) a végre, de fél óra volt mire kiért :D hallom h jön egy gép, nézem nézem, hát Erik, intek, ő vissza, 130nál lazán elengedi kormányt, kapálózik :) XD szólt szépen a gép :D
Taki: Nem figyeltem szerintem, bocs :( Lehet csak néztem ki a fejemből, közben aludtam :)
Kösz.
Szerintem most már nem túl sokat leszek net közelben, múltkor meg elfelejtettem mondani, szóval sok sikert az érettségihez neked is aztán úgy készülj hogy 9.én megyünk ausztriába
teeee mit kerestél az út szélén? mindenhol ott vagy? baszki már nyugodtan előzni nem lehet h ne botoljak beléd