nah várom bár lehet nem érettségi, ballagás előtt kéne kórházba kerülnöm agyhalál miatt bár így is érdekes lesz a menet most ment fel a crysis2 gondolhatod max graf+full hd
Ha valaki mostanában Pécs-Orfű szakaszon motorozik számítson útlezárásra,mert javítják az utat több helyen.Valahol váltakozva engedik a forgalmat vagy lámpa irányít.
XDXD baszod, oszttársakkal kint voltunk az osztfőnél, meghívott minket egy kajára XD hidegtál meg minden mi kell , vártunk faterra, h majd ki visz minket(haverjaimat) a végre, de fél óra volt mire kiért :D hallom h jön egy gép, nézem nézem, hát Erik, intek, ő vissza, 130nál lazán elengedi kormányt, kapálózik :) XD szólt szépen a gép :D
Taki: Nem figyeltem szerintem, bocs :( Lehet csak néztem ki a fejemből, közben aludtam :)
Szerintem most már nem túl sokat leszek net közelben, múltkor meg elfelejtettem mondani, szóval sok sikert az érettségihez neked is aztán úgy készülj hogy 9.én megyünk ausztriába
link
Taki: Nem figyeltem szerintem, bocs :( Lehet csak néztem ki a fejemből, közben aludtam :)