Kicseszett jó idő van ma!.. De sajnos nem tudok elmenni motorozni.. Azon gondolkodtam, hogy mostmár tényleg csinálhatnánk egy találkát.. Március környékén.. Amikor még nem motoroztam volt pár.. Mostmár ott akarok lenni egyen én is..
meg. nem is motorozok többet utcán egy darabig az biztos. nem ez volt az első hogy elakartak ütni, nagyon szeretnek nem észrevenni... Így amíg nincs A-s jogsim nem is motorozok utcán.
Ment a srác kb 30-al, úgy voltam vele hogy húzok egy gázt és kikerülöm, sikerült is volna mert télleg kb 20méter alatt megelőztem volna de ő gondolt egyet, és balra kanyarodott.
Hááát valószínü totálkár lett a motorom, volt egy olyan baleset hogy motor vs 2autó, kereszteződés előtt elkezdtem előzni a srác index meg körülnézés nélkül bekanyarodott balra, én meg már akartam visszamenni, aztán az autó a bal elejével eltalálta a hátsógumimat, csúsztunk repültünk és egy szemböl érkező autó meg nem vette észre hogy a motor az úton van és átment rajta, ugyhogy görbült a vázam :)
amugymeg nincs csapat rá
Ment a srác kb 30-al, úgy voltam vele hogy húzok egy gázt és kikerülöm, sikerült is volna mert télleg kb 20méter alatt megelőztem volna de ő gondolt egyet, és balra kanyarodott.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...