Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az jó lenne vasárnap le is nyúlnám.Töltő csak autóé ha az jó én avval szoktam tölteni eddig bevált.
Mesélte
Nincs De ha gondolod próbálok kérni egyet a suliból (ha van)? Nekem pedig akksitöltő kéne
Cső a Mamis szerszámaid között nincs egy kompresszió mérő?Hétvégén tudnom kéne hogy mennyi szufla van egy blokkban
Hali! Márciusban kötelező lesz a gurulás :D:D! Bence most tudtam meg h. a nővérednek voltam általános suliban az osztálytársa. :)
Okk! De nem most, most állok neki a munkavédelem házinak
Facebookon: "Szekszárd és környéke motoros kör" !
Bence majd valahol keress meg légyszives, az iskolával kapcsolatban lenne pár kérdésem :)
Anno akkor hogy volt csapat?
én ma motoroztam

amugymeg nincs csapat rá
Kicseszett jó idő van ma!.. De sajnos nem tudok elmenni motorozni.. Azon gondolkodtam, hogy mostmár tényleg csinálhatnánk egy találkát.. Március környékén.. Amikor még nem motoroztam volt pár.. Mostmár ott akarok lenni egyen én is..
Szia Mizu veled?Rég voltál on-line skype-on ha látod hogy fent vagyok írj rám,dumálhatnánk.
meg. nem is motorozok többet utcán egy darabig az biztos. nem ez volt az első hogy elakartak ütni, nagyon szeretnek nem észrevenni... Így amíg nincs A-s jogsim nem is motorozok utcán.
Ment a srác kb 30-al, úgy voltam vele hogy húzok egy gázt és kikerülöm, sikerült is volna mert télleg kb 20méter alatt megelőztem volna de ő gondolt egyet, és balra kanyarodott.
Remélem megtanultad, hogy kreszteződésben nem előzünk!
A-a de abiztosító azt mondta hogy nem is lényeges a rendőrség, mert nincs stükségük a rendőrség véleményére.
A rendőrség részéről megszületett már a határozat?
Hááát valószínü totálkár lett a motorom, volt egy olyan baleset hogy motor vs 2autó, kereszteződés előtt elkezdtem előzni a srác index meg körülnézés nélkül bekanyarodott balra, én meg már akartam visszamenni, aztán az autó a bal elejével eltalálta a hátsógumimat, csúsztunk repültünk és egy szemböl érkező autó meg nem vette észre hogy a motor az úton van és átment rajta, ugyhogy görbült a vázam :)
Ezt nem értem? Mi az összefüggés a kettő közt,kifejtenéd
Én is motoroznék már nagyon de várjuk hogy mit mondanak a biztosítósok
Jó idő volt ma is,bár tegnap melegebb volt de azért egy rövid guruláshoz tökéletes volt
Ideje csőőditeni a népet! Szombaton derült idő lesz, 15 fok! Egy városi huligánkodás erejéig..:)
van heidenau k73-as sm gumim 90%-osak 120/70R17 és 160/70R17 27 000Ft a kettő
Sziasztok ! Lenne 1 Suomy 2 részes Bőr ruha eladó ,ha vkit érdekelne !
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
megvettük.