Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bence múltkor még azt mondta, hogy pályázni akar, mert ott biztonságosabb
Csöti és Viktor is.
Meglátjuk.ki jár még rajtad kívül edzésre?Amúgy szerintem a Bence és a Mirkó is a hétvégére tennék a voksot
merre gondoltad a túrát amúgy?
nyugodtan mehetünk hétköznap (kevesebb a forgalom is talán), úgy is érettségi szünet van, mindenki ráér Csötinek nincs az igaz, de ő meg bármikor betudja lógni a sulit
(hétvégente meg úgyis cross edzés van, így 2en tuti h kiesnénk a körből )
Nekem is,de a suli miatt hétvégén többen jöhetünk össze.Meglátjuk
Nekem igazából hétköznap is jó! Mind1, a többség dönt !
Király valamelyik nap láttalak messziről,szépen muzsikál a szörny Gondolom a hétvégét jobban preferálja itt mindenki úgyhogy június elején valamikor megejthetnénk.Holnap este tudom meg a beómat.Majd még írok.
Hali! Jövök én is, régen gurultunk már!
Mikor lenne?:D és számít hogy egy tdr125-el mennék?^^
Egy találkozóval egybekötött motorozás lenne.Ha kell feldobom a tanyát helyszínek
Sziasztok, új vagyok itt:D am Dunaszentgyörgyi vagyok:D milyen túra mikor hova?:P
Ha az időpont is fasza én benne vok
kéne egy talival egybekötött közös gurulást szervezni Vélemények
Hali!

Ez már régen volt, de engem is naon érdekelne, sikerült megoldani? Tudnál majd dobni nekem is egy mailt? gyiknyal kukac gmail pont com -ra lécci. Előre is köszi
Hoppá
Az első közös vidi,rövid,egyszerü http://youtu.be/mZZWeVawoD4
Igen az,valamilyen Gyula.A Balázs (pegasos) ismeri.
mondod :D
jaa igen, msot h mondon, ja, dupla akrás az, tényleg :)
Szekszárdi de szerintem kevered egy másik Pegasoval amin akrapovic dobok vannak.Ez full gyári hangja semmi
Láttalak legurulni itt az Aliscánál titetek, igaz te voltál Keki meg a Z750, de a Pegaso se csúnya, szekszárdi a pegaso is? mert akkor szoktam látni erre felénk, elég jó hangja van :)
Na, biztos jó volt, meg szerencsétek volt az idővel is , elég szutyok idő lett most :)
Eléggé elviselhető volt
ki lehetett bírni máskor is