esetleg szombaton lett volna mert anyuék inkább bálozni mentek így én voltam a főnök legalább már tudjátok hogy ha nagyobb rendezvény van hol találtok meg
Erik, én ma is láttalak barátnőddel sétálgattál én meg pont dolgoztam Nekem szerdán jön a vízpumpaszimeringem ha minden igaz és csak utána tudok motorozni pedig vettem egy csimmát is meg nadrág is ugynézki hogy lesz a héten, ki kéne próbálni egy jó kis gurulással
Csőőőcsőőő én itt vagyok múltkor még láttalak is bonyhádon 2x is, meg intettem is megvagyunk, gurulunk ahogy a benzinárak engedik felmerült egy holnapi hosszabb gurulás ötlete, meg egy vasárnapi rövidebbé is, ha érdekel akkor msn
okés, csak ugye nekem inkább a szerpentinezés fekszik, mert 110-120nál nem szeretek tartósan gyorsabban menni HA jól látom akor akik régebb ide írkáltak már nincs meg az a csapat? pl Erik a Tolnaiak(nekik nem tudom a nevüket) az a srác akinek lc4ese van, azért elég sokan írtak ide a környékröl. De most már végülis nincsen senki?
sziasztok!
végre sikerült leraknom a rutin vizsgát és egyebeket kifizetni :) e hét szombaton megyek városi gyakorlatra :) csak összejön az a nyamvadt moci jogsi :D
voltatok vagy 8an a sátorba
Erik, én ma is láttalak barátnőddel sétálgattál én meg pont dolgoztam Nekem szerdán jön a vízpumpaszimeringem ha minden igaz és csak utána tudok motorozni pedig vettem egy csimmát is meg nadrág is ugynézki hogy lesz a héten, ki kéne próbálni egy jó kis gurulással
végre sikerült leraknom a rutin vizsgát és egyebeket kifizetni :) e hét szombaton megyek városi gyakorlatra :) csak összejön az a nyamvadt moci jogsi :D