Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt nem bánnám énse ha ingyen lenne
akkor téged láthattalak szekin szüretin a kalácsosoknál nem?
voltatok vagy 8an a sátorba
esetleg szombaton lett volna mert anyuék inkább bálozni mentek így én voltam a főnök legalább már tudjátok hogy ha nagyobb rendezvény van hol találtok meg
baszkiii az mekkora máár akkor lesz ingyen kürtőskalács?
anyira azért nem vagyok kemény Kakasdi Kürtős Kalács
Én benne vagyok bármiben hol láttál? mit melózol teeee? pénzbehajtó lettél vagy mi?
Nah zsír

Erik, én ma is láttalak barátnőddel sétálgattál én meg pont dolgoztam Nekem szerdán jön a vízpumpaszimeringem ha minden igaz és csak utána tudok motorozni pedig vettem egy csimmát is meg nadrág is ugynézki hogy lesz a héten, ki kéne próbálni egy jó kis gurulással
A tolnai is itt van és szokott motorozni! :D
Csőőőcsőőő én itt vagyok múltkor még láttalak is bonyhádon 2x is, meg intettem is megvagyunk, gurulunk ahogy a benzinárak engedik felmerült egy holnapi hosszabb gurulás ötlete, meg egy vasárnapi rövidebbé is, ha érdekel akkor msn
De mindenki megvan,ki erre ki arra
okés, csak ugye nekem inkább a szerpentinezés fekszik, mert 110-120nál nem szeretek tartósan gyorsabban menni HA jól látom akor akik régebb ide írkáltak már nincs meg az a csapat? pl Erik a Tolnaiak(nekik nem tudom a nevüket) az a srác akinek lc4ese van, azért elég sokan írtak ide a környékröl. De most már végülis nincsen senki?
Szerintem esélytelen idén már szerveztünk 1-et aztán ketten mentünk a Bencével De ha legközelebb gurulunk akkor rádírok aztán eldöntöd jössz e
Hát ez igaz de lehetne egy szezonzáró attolmég :) csakhát ez a topic nem valami pörgős :S
Miért szezon nyitó volt
idén lesz szezonzáró gurulás ?
nemrossz ár érte. csak sajna nincsen rá keret. :P
Szasztok ide is belinkelem hátha valakit érdekel egy olcsó 600-as naked bike. http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj600n-5128890
sziasztok!
végre sikerült leraknom a rutin vizsgát és egyebeket kifizetni :) e hét szombaton megyek városi gyakorlatra :) csak összejön az a nyamvadt moci jogsi :D
a 700 is sok nekem, de a héten alakítok valamit..
tudok egy piros fehéret 6ezer km-errel elektronikus foyltással 800ért :D
mégjobb
Nem jöttök, hanem én megyek bemutatni:)
szólj ha megvan aztán megyünk Csötivel meglesni
A héten jön az rs, ha minden jól megy:))
azt eltom képzelni