Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fhuu, kösz! Már elkezdem kicsit nézelődni, és már látom ez nem egyszerű mutatvány ahogy mondod. Abszolút nem sürgős és az se biztos hogy lesz belőle valami, csak ha rátalálok egyre ami tuti biznyisz.
Az egy motorért kimenetel ötletét szerintem vesd max ha e-bay-ről ha veszel és konkrétan megtudsz egyezni az eladóval hogy a papírokat intézze el hogy exportra mehessen a vas az is 70euro és 1 nap minimum.A "kimegyek valami bontóba azt veszek egy fasza motort fingért hugyért" dolog már nem igazán működik mert a nepperek(Román,Szerb,Ukrán,Magyar,Lengyel)mindent megvesznek,és konkrét bejáratott helyeik vannak egybe megvesznek egy tucat motort állapottól függetlenül.Haverral beszéltem délután azt monda nem igazán szeretne foglalkozni ilyennel ha lessz valami akkor megvesz aztán szabad a gazda.Arra figyelj ha sikerül venni valamit hogy eredeti forgalmija és kivonó papírja legyen.
Köszi!
Igazából az itteni kerreskedők árrését szeretném megspórolni, azzal, hogy magam hozom be a motort. Az íbéjt megsasolom!
Köszi!
W.
Vagy próbáld őket www.blagamotor.com
Azt nem de az olasz e-bay tele van jó ajánlattal.Vagy ha kell megadom a haver számát privátba,hetente kéthetente jár ki.
Keki!
Nem tudsz valami olaszországi cime(ke)t ahonnan lehetne nézni nagytestű robogót? Konkrétan Malaguti Medison kellene. Webcím vagy városcím, bármi jó lenne.
Köszi!
W.
A munka olykor szórakozás
Kajdacson motoros találkozó
amint tudok valami fixet szólok.
Okés, jó az időpont. Ha van hely akkor megyek.
Szia úgy tudom aug.7 vasárnap.
Lehet róla szó! Megköszönném, de csak akkor jó ha hétvégén lesz. Augusztusban már dolgozok.
Igen jövőre ott de augusztusban szedresben is lesz egy hasonló.Elvileg megyek oda is,ha gondolod megpróbállak beprotezsálni
Ma jönne vki délután siófokra motorozni fürödni egyett a városban randalírozni sétányon a csajokat stírölni? 14 00 kor Hőgyészről indulok! Ha vki jönne írjon ide!
Én este szeretek motorozni, amikor nincs dög meleg
Ez nem ér. Tegnap se jöttél
Lehet most kihagyom
Naja. Csak este Baján ingyenes Tankcsapda koncert lesz, azért mennék most
Értettem Szóval elvileg ketten vagy hárman.
Nem tudom még, hogy mi legyen. Nagyon meleg van. :D
lennénk (sorry)
Én már ettem, de még éhes vagyok. Elvileg Csöti is jönni kajálni
Egyenlőre te meg én ennénk, vagy van még valaki?
Nincs megbeszélve semmi. Úgyhogy azt mondom hirtelen hogy Kilátó
Hol lesz a találkozó?