Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig elment.. kurvára örülök ám neki.:D
Neeem még nem gondolkodok csak volt itt egy galéria egy nagyon szép állapotú vfr 400asról és nagyon megtetszett kicsit olvasgattam és láttam hogy ezekből az rvf 400, 4-500ezerért és megtetszett, de inkább 600ccm vagy 750 kellene, ezekkel azért már ellehet indulni. Hornet, vfr, ilyesmi kategóriát nézegetek, nagyon sport motort nem szeretnék mert ismerem magam meg hát vannak anyagi határok amik elég szűkösek Meg még 1 év a jogsiig, addig ráérek gondolkozni
nem is mondtad h elment végre a runner
Igen,nagyjából én is ezeket írtam volna,a vfr túrásabb az rvf sportosabb.De ha hosszútávú turák vannak tervbe miért a 400-as kategóriában gondolkodsz.Vagy ez egy nagyon jó vétel?
nem-nem rvf 400,mert azoknak fordított teló van meg kicsit jobban ki van hegyezve mint a viffer, de úgy gondolom 400ccm kevés lesz. Hosszú túrák vannak kinézve, és azért 2személy meg cuccok szerintem kevés oda a 400ccm
Kihalt a fóórum emberek.. :)
Nem vfr-t akartál írni?Mert az rvf ritka mint a fehér holló 750-ben kuriózum motor.
hali még mindig jól és jót lehet motorozni felétek a dombokon, hegyeken, mert hétvégén ha elverné az eső a port körül néznénk tavaly voltunk nagyon klafa volt!nincsenek vadőrök vagy aki zavarna minket ja nem a kiherélt kipufokhoz tartozunk csak szépen csendesen már amennyire lehet,választ előre is köszi
Keki, az rvf400-asokról nem tudsz pár infót?
Skála,piros lámpánál.
ohhh, köszi! hol láttál/hallottál?
a robogó projektet újra kell gondoljam, nincs is hely a garázsban... De ha véletlenül ráakadok egy kihagyhatatlan vételre, akkor...
két hónapja amúgy is van már egy XT125R terepezgetni
Iszonyatosan jó hangja van a motorodnak, Főleg közvetlen közelről nézegetem a robeszokat én is kéne valami téli projekt,tavaszi eladásra.Ahogy nézem a magyar kínálatot a legjobb alternatíva egy törött papíros és egy papír nélküli donor vétele
szakadj meg
Kajdacson
ez hol volt?
azt hittem kint voltál a tamaránál am láttam őt, ő is kint volt
vedd észre a képen a furcsaságot
áhhh dehogy nem tudtam volna mivel menni, spórolok új moccra kicsit kivontam magam a forgalomból
juankidd@windowslive.com
(köszi)
ott voltál és nem jöttél oda? nebassz 2 hónapja azt sem tom h hol voltál azt hittem már meghaltál mi van veled?
Szia!Ha esetleg még nem tudtad elérni,küldesz egy mail címet akkor elküldöm privátba az elérhetőségét !Üdv.Jano
de jól néz ki az a wr amott
netalán tán ezt nem olvassa itt el a cimzett,meg tudná vki mondani,hogy hol érhetem el?
köszi
a mai nap sajnos szenvedtem egy elég csúnya bukást,hálisten sérülés nélkül.ezúton is szeretném megköszönni a segitséget SZABÓ PÉTER TOLNA MEGYE KÖRZETI ORVOSNAK és feleségének.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.ISTEN ÁLDJON BENNETEKET (jó hogy még vannak olyan emberek akikben él az önzetlenség)
zsíír!
Majd ha hallok/látok valami Jó vételt jelzek.