Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy kolléga és Atanaram
kik mennek idáig?
Holnap gurulunk egyet a Mecsekben akinek van kedve/ideje jöjjön.Tali 10,00-kor a Park-center parkolóban
egy fél pályázás és elhal
Nincs mit. Hátsó gumi fél lábbal a sírban
Köszi az infót akkor szerdán kimarad az a szakasz,persze ha nem ömlik úgy az eső mint ma
Nekem amúgy sem lenne jó, sem pénzügyileg, sem fékbetétügyileg. Majd máskor.
A tetején igen Öröm az ürömben, hogy pirosnál be lehet előzni a kocsisort Lent nagyon jó lett az út, ahol megcsinálták.
Legközelebb ugorj ki elém az útra, akkor észreveszlek
A hétvégi fejlemények, úgy néz ki, hogy Fiat Doblo-val megyünk, pont belefér a 2 RSV, esetleg mégy egy makett DRZ...
Szerpentinen még tart az útgenerál?Fasz kivan alig bírtam lemosni azt a rittyót a motor aljáról
ott álltam mol kúton zöld pólóba és integettem amikor mentél amikor meg jöttél vissza akkor is ott álltunk
Igen, a szokásos Szekszárd-Szálka-Bonyhád-Zobákpuszta-Komló-Pécs-Orfű-Abaliget majd vissza Miért?
tegnap Komlónak mentél?:D
Ha beveszel egy szállítós buliba, akkor intézek magamnak egy "szabadnapot"...
Még nem tudom, lehet lábon, de lehet utánfutón vagy furgonnal. Jövő hét eleje-közepe felé kiderül. Majd mondom. Miért, jönnél?
Hali..
Hogy viszed/viszitek a motorokat
Euroring valaki? Május 20. péntek délelőtt!
Vagy csak nagyon unatkozott
Szerintem benézte
Benézted a topicot haver ez Szekszárd nem Szeged.De túrátok jól hangzik egyszer én is végignyomom a Horvát tengerparti részt
üdv barátaim..

én is szeged környékén lakok az itteni haverokkal megyünk egy kört hétvégén. gondoltuk lemegyünk a horváT tengerpartra aztán haza felé az alpok felé jönnénk és a duna mentén nyíregyháza érintésével (állatkert)... ha sikerül meg csinálni az mz ts-t..
kb 60 motoros társam jönne. esetleg ha van kedve valakinek jöhet még..

ja és ha kell egy jó szerelő nyugottan irhattok barátaim..
nem ismertek a környéken olyat aki csinál hengerfejtömítést?
nah matek is le van tudva, rem délutánra megint kint lesz a megoldókulcs és akk tudok pontosabb végeredményt is
de offoljuk magunkat mert a fórum tele van a hülyeségeinkel