Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lesz ám, siófok helyett menjünk ink zamárdiba
jaja, látod a végén megfogadtam a tanácsodat és 2-esben is gázra olyan szépen, hosszan ment h csak nah thx
Majd lesz még ennél jobb túra is pl siófoki v mondjuk pécsi :P vagy rosszul gondolom? Ha úgy csinálod kerot ahog ymondtam akk nagyon faxa lesz
Jaja, nagyon fasza volt hát kár tényleg kicsit h lekéstünk pár dolgot, de legalább a találkozón jót dumáltam ismerőssel
összejöttünk azért szép számmal, jó kis túra volt ez a mai
meg mennyi egykerék volt huuhuuu kell a vidi meg a képek Csöti ugye mondtam h a wr a legjobb?
Jó volt ez a mai gurulás is nem Erik? milyen jo h mindennek a végére értünk oda szóljál majd aztán átdobálom a képeket!
sziasztok!
nehari én pár hete végig rajta voltam h végre motorozunk egy faszát, de a a péntek este vhogy úgy alakult h most értem haza uh helyettem is jó gurulást mindenkinek!
Hali! Nem tudok menni, sajna! Majd máskor, jó gurulást.
Tessék!
csáó! bocsi srácok, de nemtudok menni, mert még nem jött meg a gumim :/ hosszú távra meg nem akarok ezzel elmenni :S
Szia most szombaton lenne az a túra amiről korábban írtam ha van kedved gyere.
Jössz holnap?
Érdekes, pedig láttam köridőt kiírva az egyik supermoto fórumos srác adatlapján. Lehet valami ideiglenes pálya volt?
Az Ering pedig tényleg jó lenne, vasárnap Kaloring, érdekel? Vagy egyszer egy Kakucs/Kecsó, az mennyire fekszik a 'póninak'?
Ha minden igaz tudok menni!
Holnap akkor ki jön motorozni
supermotyo palyarol nem tudok,ha megyek eringre, szolok.
csoki
Szombat 11,00 Kálvária.túra/találkozó
Sajna nem érek rá (meló van), pedig van ott valami supermoto pálya. Igaz ez? Na de nemrokára nyáriszünet, ha mész az Eringre, egyszer veled tartanék
23-i hring palyazas erdekel vkit?
Jó lészen, kezdem vágni a centit
11 00-kor a kálvárián De ez Mindenkinek szól
Jónak tűnik, hánykor lesz a találka?
Szia.Szerintem a kálvária lenne a kiindulópont.Hőgyész-Csibrák-Lengyeli erdős szerpentin-vissza Majos fele-Nagymányok-Szászvári erdős szakasz(a felső visszafordítóban esetleg videózás)-Komló-Mánfa-mecseki pihenős gyors-Pécs-Orfűi erdős szerpentin-Abaliget(ezt a rész igégy szerint többször is oda-vissza)-Pécsig vissza ugyanaz-6-on Hosszúhetényi bekötő-Hosszúhetényi rész-Szászvári szakasz-Bonyhád.Ha belefér elugranánk a Mecseknádasdi kanyargós részre egy fel-le gurulásra-és a szálkai szakasz lenne az utolsó.Remélem tetszik és minnél többen leszünk elvileg teszek fel kamerát. Aki tud jöjjön
persze hogy ráérek :) jaja..kint hagytam a télen aztán tavaszra kibimbózott :)
Merre lesz a gurulás szombaton?
A Te mocid is jól megnőtt ha ráérsz 18-án gyere velünk gurulni,nagyon fasza útvonalat találtunk ki
Hello!
Kösszi a meghívást, meglátom még milyen programom lesz szombaton!