Jó lesz ám, siófok helyett menjünk ink zamárdiba
jaja, látod a végén megfogadtam a tanácsodat és 2-esben is gázra olyan szépen, hosszan ment h csak nah thx
Jaja, nagyon fasza volt hát kár tényleg kicsit h lekéstünk pár dolgot, de legalább a találkozón jót dumáltam ismerőssel
összejöttünk azért szép számmal, jó kis túra volt ez a mai
meg mennyi egykerék volt huuhuuu kell a vidi meg a képek Csöti ugye mondtam h a wr a legjobb?
sziasztok!
nehari én pár hete végig rajta voltam h végre motorozunk egy faszát, de a a péntek este vhogy úgy alakult h most értem haza uh helyettem is jó gurulást mindenkinek!
Érdekes, pedig láttam köridőt kiírva az egyik supermoto fórumos srác adatlapján. Lehet valami ideiglenes pálya volt?
Az Ering pedig tényleg jó lenne, vasárnap Kaloring, érdekel? Vagy egyszer egy Kakucs/Kecsó, az mennyire fekszik a 'póninak'?
Szia.Szerintem a kálvária lenne a kiindulópont.Hőgyész-Csibrák-Lengyeli erdős szerpentin-vissza Majos fele-Nagymányok-Szászvári erdős szakasz(a felső visszafordítóban esetleg videózás)-Komló-Mánfa-mecseki pihenős gyors-Pécs-Orfűi erdős szerpentin-Abaliget(ezt a rész igégy szerint többször is oda-vissza)-Pécsig vissza ugyanaz-6-on Hosszúhetényi bekötő-Hosszúhetényi rész-Szászvári szakasz-Bonyhád.Ha belefér elugranánk a Mecseknádasdi kanyargós részre egy fel-le gurulásra-és a szálkai szakasz lenne az utolsó.Remélem tetszik és minnél többen leszünk elvileg teszek fel kamerát. Aki tud jöjjön
jaja, látod a végén megfogadtam a tanácsodat és 2-esben is gázra olyan szépen, hosszan ment h csak nah thx