Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így van fasza volt nagyon! Rendőrökkel meg nem kellett foglalkoznunk hála isten! Képeket majd küldöm vmikor msnen!
Tavaly valami hasonló pózt láttam a tükrömben orfű fele abban a bizonyos balosban nem kis tempónál
Holnap Mecsek te suttyó?
Huuhh jó volt ez a mai gurulás nagyon ugye srácok? csak a rendőrök nem kellettek volna a képbe
Oksa, thx akk fél3kor kilátóban tali
Jójó persze jó a fél 3 is
nem tudnánk eltolni egy kicsit? fél 3 jó lenne? csak mert akk én is tutira odaérek meg most tudtam beszélni a Janival is és akk ő is odatud jönni addigra
Oksa, lehet h egy picit késni fogok de igyekszek Jani sztem nem jön mert elérni sem tudom telefonon :S
Jaja okés, akkor 2-kor ott.
Hol találkozzunk? kilátó jó neked?
Jolvan jöjjön csak 2 körül tali vhol?
Király sztem jön a Jani is aztán a Viktorhoz nézzünk majd be hadd hallgassa a dörejeket
Hali.Májusban egy hétvégén lenne egy Balaton körüli túra,reggel indulunk este jövünk.Jönnek nem fórumos motorosok is.Időpont még egyeztetés alatt Akit érdekel a dolog jelezze és ha megvan a nap írok neki
én sztem rajta leszek
Akkor holnap gurulás?
De ismerős ez az udvar+ a képek :D
Nah mai néhány képecske
Jaja nagyon állat hangja lett így a gépnek az biztos
már csak be kell állítani és kész mérni is fog
Az biztos
Közbe egy kis Wr bütykölés is
nah a mai gurulás nagyon király volt
Mirkó felőlem dumálhatunk róla, sajna én még nemtom hh lesz programom, de szólok ha jó
legyen inkább szombat az a péntek és akkor 1el többen lesztek :D
Nekem ez most sajna nem jó, de gyerünk emberek menjetek csapatni
Oksa, én délután felé gondoltam, olyan 2-3 között az indulást, aztán megyünk amerre látunk
Hali, jaja muszáj volt már menni egyet, itt a jó idő véégre Mikor gondoltad, hány óra felé? Mert lenne dolgom, de sztem meg tudjuk oldani Dobok egy msn címet mailben, aztán rem. sikerül felvenni egymást.