Na, ez jól hangzik, kár hogy nincs valami nagyobb motorom .... de nem mind1, egyébként 27.-n, vasárnap, kezdődik a cross OB :):): ) Monoron, szezonnyitó futam :) áááááá idén a tv is adni fogja a magyar cross ob-t, Sport1, főműsoridőben :)
Üdv mindenkinek Bencével egy amolyan szezonnyitó mecseki túrát szervezünk,jövő hét vasárnap azaz március 27-én.Indulás és tali a szokásos helyen a kilátónál.Indulás a kora délutáni órákban kb 13.00-kor akit érdekel azért irja meg a fórumra hogy nagyjából képbe legyünk létszámügyileg Gyertek minél többen
Mehetünk motorozni Persze nem ilyen fos időben,de reméljük jövö vasárnap kedvezőbb lessz. 3 kép a mociról ilyen volt,ilyen lett 1kép 2009,2kép 2010,3kép 2011
Tudom, mindig a legkésőbbivel megyek, de legkésőbb fél 6 körül haza kéne érnem
Ja és úgy döntöttem mégis hazamegyek 7végén, vasárnap egy előmecsekelés?
tél betett az útnak, 1-2 helyen a kanyar közepén vannak kátyúk, egyszer ezért majdnem korlátot fogtam. Szászvártól a hosszúhetényi elágazóig szar az út Komló-Pécs meg szerintem jó most csak egy jobbosba le van szakadva a partoldal.
Meg van még a Dunlop D211 GP 200-as gumid? Mi is a mérete? 200/50 v. 200/55? Lehet érdekelne mert most 190/60 van ami valószínüleg nem kisebb mint a 200-as hátsó alacsonyabb oldalfallal, így beférne és lehet elvinném...
Ja és úgy döntöttem mégis hazamegyek 7végén, vasárnap egy előmecsekelés?
Idén tervezel Euroringes pályázást? Mennék, ha szervezel vmit
Meg van még a Dunlop D211 GP 200-as gumid? Mi is a mérete? 200/50 v. 200/55? Lehet érdekelne mert most 190/60 van ami valószínüleg nem kisebb mint a 200-as hátsó alacsonyabb oldalfallal, így beférne és lehet elvinném...
Még sok ilyet aztán majd együtt megyünk a suliba