Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csizmád hányas?
Heló Srácok!
Most hogy eladtam a mocimat úgy döntöttem hogy eladom, a bukómat(HJC), kesztyűmet (Shox), csizmámat (Icon).
Ha valakit érdekel vagy tudna rájuk vevőt occsóért, szíveskedjen jelezni.
Értem. Elvileg mi is megyünk, szerintem ha jó idő lesz akkor motorral, de majd kiderül
Nem mert jön a család is+ lehet egy munkatársam is
motorral mész?
Oks, ha egyáltalán ottan leszek
Na az yó akkor 11-én tali a MAMI-s kamionnál,de majd úgy is hívlak ha bent vagyunk
Grat hozzá Megy-megy, tetszik Pest
Gyerök megy a motorozás? Szereztem szerszámos tatyót a vifferhez,van benne körmöskulcs örülünk
Csáó! Igen, megvan még, Erik mondta h beszél veled, ha gondolod vegyél fel msn-re, ott az adatlapomon a címem ! Köszi!
oksa, 6 után leszek sztem Viktornak még megvan a mocc
estét! Erik gyere majd msn-re megadom a bolt címét. Am viktor megvan még a ktm-ed? Egyik ismerősöm most akar ktm-et venni.
jah, tök fasza itt szakad a hó rohadt jó volt kimenni duplatesin rövidgatya+pulcsi kombóban futni, most meg majd mehet a kúrálás, hogy péntekig és péntek estét túléljem jóó péntek este
hozzászólásotok van az időjáráshoz?
Ment a háztol a frézi?tegnap melletünk álltál a nagyposta elött (fehér kombi peugeot) jó hangja volt.Sajnálom Mihamarabbi motorvételt
Végül moci nélkül
és egy darabig így is lesz.
De nem bánom mert ez az fzr egy pénznyelő volt.
Legközelebb meg majd talán futja néhány éves vasra, azzal nem lesz ennyi baj.
Nekem 15-ért csinálta a karbiszinkront és a szelepállítást.
hát csak hogy egy olajcsere 10 ezer karbi szinkron 4 ezer mindenért egyesével kel fizetni nem pedig ugyhogy órabér 10ezer és akkor 1 óra alatt megcsinálja a karbiszinkront olajcserél kormánycsapágy csere. Így gondoltam
Nein, nocht nicht, épp azért kellene most feltölteni, a suliba már nincs pofám bevinni feltöltetni
Itthon a dr?
Köszi, de akkor megoldom másképp, jövő héten már szeretnék menni, de köszi azért tényleg
Akkor este hozd fel ha megjössz és jövő hétvégén visszaadom.Jó úgy?
Holnap nem leszek itthon 9-től, késő du. körül várható, hogy megjövök.
Hívjalak ha fennt vagyok kb dél és 2 közt
Ha esetleg kellene, tudok jó áron (SKF)