Vki nem lenne benne egy mai gurulásban? Végre kisütött a nap, igaz kicsit fúj a szél de kemény legények vagyunk
Délután akkor ki jönne? Keki? Bence? Dió? Ákos? Peti? Mirkó nincs itt,
ki akarna még jönni?
jaja, mi amikor te elmentél, akkor még beszélgettünk a kilátón, aztán dió,bence,erik, én, meg peti eljöttünk 1 város körre még, többiek maradtak fent , aztán jöttünk le a kilátóból az alisca fele, és én félreálltam , mert majdnem hánytam aztán erik még várt, többiek elmentek, aztán mondtam h menjenek, utána elmentem városban 1 körre, hátha összefutunk még, akkor mentem volna még én is, de így haza mentem, be a kádba és jéghideg vízzel csak 10 percig locsoltam magamat, jó volt, jobban is lettem ( üres gyomorra kicsit sokat ittam )
okés Főnök, felveszlek
Tegnap , hazafele bocs, hogy leléptem, de kicsit szarul voltam, igaz ti elmentetek, mondom megyek 1 kört a városban, de nem találtalak titeket, eljöttem haza
De kurva jó volt tegnap, ja :D
Nah megusztam épp bőrrel a dolgot meg a moci is . A rendőröket nem hívtam ki, a környéken lakók hívhatták ki valszeg mert bevoltak fosva ahogy mindenki a welnesben.A mai tali tényleg fantasztikus volt thx srácok
Nah szurkoljunk Csötinek h ne szedjét szét a mociját a kedvenc színesbőrű tezsvíreink elmentek gyúrni a wellnesbe most hívott h balhéznak a cigók már vagy 20an vannak, mocit nem is tudta elhozni rem megfogadta a tanácsot és felhívta a 107et
Taki nem tud jönni most beszéltem vele:S
De azért remélem páran összejövünk