Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát arra csaknem lesz szükség
Taki nem tud jönni most beszéltem vele:S
De azért remélem páran összejövünk
,,kicsit jobban fel kell öltözni azt nincs para:D" akk a tegnaphoz viszonyítva berakok úszószemüveget is
Hát abba bízok énis h nem fog szakadni az eső:@:D, tegnap sztem kieste magát:D kicsit jobban fel kell öltözni azt nincs para:D
okés, akkor 16-30 kilátó, hacsak az időjárás nem szól közbe bár jó időnek nézünk elébe remélem
hát sztem én 16:30 körül ott tok lenni!
Takit nem látom msnen még:S:/
Zolának is megpróbálok szólni:D
Legyünk minél többen:D
ha neked csak 4 után jó, akk 4 után mondd hogy neked mettől meddig jó és akkor úgy talizunk a kilátóban majd szólni kell takinak is, hátha ráér
Én benne vok:D
Hány felé gondoltad?
az zsír, akkor be kell szervezni megint pár embert és mehetünk is gurulni
Hello Erik!
Én sztem benézek délután Szekire olyan 4 után!
Nekem nem jó,éjjszakás vagyok,du. tanyán vagyok.
Vki nem lenne benne egy mai gurulásban? Végre kisütött a nap, igaz kicsit fúj a szél de kemény legények vagyunk
Délután akkor ki jönne? Keki? Bence? Dió? Ákos? Peti? Mirkó nincs itt,
ki akarna még jönni?
Tudom,most is fent vagyok,Bencével pofázok,gyere fel ha gondolod vagy dumálhatunk itt is
fővettelek:D
Én is felvettelek Ákos és Keki
felvettelek én is msn-re ha nem gond

Kekit is de ő már vissza is jelölt
Feldobtam én is azt a pár képet, amit tegnap csináltam

http://sportmotor.hu/motoros_k...
jaja, mi amikor te elmentél, akkor még beszélgettünk a kilátón, aztán dió,bence,erik, én, meg peti eljöttünk 1 város körre még, többiek maradtak fent , aztán jöttünk le a kilátóból az alisca fele, és én félreálltam , mert majdnem hánytam aztán erik még várt, többiek elmentek, aztán mondtam h menjenek, utána elmentem városban 1 körre, hátha összefutunk még, akkor mentem volna még én is, de így haza mentem, be a kádba és jéghideg vízzel csak 10 percig locsoltam magamat, jó volt, jobban is lettem ( üres gyomorra kicsit sokat ittam )
Én elöbb leléptem úgyhogy nem vágom miről beszélsz.Addigra már nem voltam ott
okés Főnök, felveszlek
Tegnap , hazafele bocs, hogy leléptem, de kicsit szarul voltam, igaz ti elmentetek, mondom megyek 1 kört a városban, de nem találtalak titeket, eljöttem haza
De kurva jó volt tegnap, ja :D
Sziasztok sajnos az eső miatt nem mentünk a Mátrába viszont lett MSN-em a cím ha valakit érdekel fz@lanzona.hu
örülök neki:D msnre kapj föl majd;)
Sziasztok!
Itt vannak a képek tőlem is, töltsétek le;)
Iszonyat jó volt a mai gurulás, remélem lesznek még ilyenek:D

képek
Nah megusztam épp bőrrel a dolgot meg a moci is . A rendőröket nem hívtam ki, a környéken lakók hívhatták ki valszeg mert bevoltak fosva ahogy mindenki a welnesben.A mai tali tényleg fantasztikus volt thx srácok
az fasza
Nah szurkoljunk Csötinek h ne szedjét szét a mociját a kedvenc színesbőrű tezsvíreink elmentek gyúrni a wellnesbe most hívott h balhéznak a cigók már vagy 20an vannak, mocit nem is tudta elhozni rem megfogadta a tanácsot és felhívta a 107et